The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.850
- Πόντοι
- 25.467
Oπως θα διαπιστωσατε,δεν στελνω ευκολο το προϊον
Oπως θα διαπιστωσατε,δεν στελνω ευκολο το προϊον
το διόρθωσα λίγο...Oπως θα διαπιστωσατε,δεν στελνωευκολοτο προϊον
To παει για το ορθογραφικο ή για την πολιτικη που ακολουθει η επιχειρηση σχετικα με την διαθεση των προΙοντων?Να ξερω αν πρεπει να παρεξηγηθω δηλαδη
Τυπε ακολουθεί τακτικές μάρκετιγκ της ρόλεξτο διόρθωσα λίγο...
και ναι, το έχουμε διαπιστώσει αυτό
για την ακρίβεια, ΜΟΝΟ αυτό έχουμε διαπιστώσει!
To παει για το ορθογραφικο ή για την πολιτικη που ακολουθει η επιχειρηση σχετικα με την διαθεση των προΙοντων?Να ξερω αν πρεπει να παρεξηγηθω δηλαδη
Για τον πατερα σου μιλας?Μισό γιατί πρέπει να ενημερώσω τον επόμενο κρυφόπουστα ότι το ραντεβού του για να τον ξεκωλιάσει η μάνα μου θα καθυστερήσει . Βλέπεις η υπηρεσία ακόμα σφουγγαρίζει τα σκατά που σου έφυγαν από την ξεχειλωμένη κωλότρυπα.
Η Κωσταμανα ειναι πουτάναΚαλοσύνη σου. Στείλε το βιντεάκι στον κ . @celebre . Έχει αρκετές κρυφόπουστες πελατάκια που του ζητούν βίντεο με αντιστροφή ρόλων.
Για τον πατερα σου μιλας?
Η Κωσταμανα ειναι πουτάνα
ο puta ciao , puta ciao,puta ciao, ciao ciao ciao
H κωσταμανα παλιοπουτανα
την εγαμαμε ολοι μαζι
Και ολοι οι πακοι, εκει γαμουνε
στην κωσταμανα την μητρομανα
ξεχαρμανιαζει ολη η γη
Εκει τη βγαζουν και ολοι οι γυφτοι
στην Κωσταμανα την "αγια" τανα
που την γαμουν ολημερις,
Εχει και γιοκα, παλιοπουστακι
Ενα μικρο προμοτορακι
ο μυρωδιας ο τραγικος
Ρωτα την μαμακα σου......Εκτός από τραγουδάκια που λέγαμε στις εκδρομές της Πέμπτης Δημοτικού, έχεις άλλο ρεπερτόριο;
Μυρωδια δειξε τη μουρη σου ρε μουνι να γελασουμε λιγο, ρε κολογριδι.Ευτυχώς που υπάρχει ως μυστήριο η βάπτιση, και βλέπεις ζωντανά τι σχήμα έχει το μουνί, γιατί αλλιώς... Μόνο από φωτογραφίες...
Την ρώτησα και μου είπε ότι είσαι σαραντάρης με μυαλό οκτάχρονου.Ρωτα την μαμακα σου......
Στειλε μια διευθυνση κολογερε , θα ειμαι εκει σε μιση ωρα.Την ρώτησα και μου είπε ότι είσαι σαραντάρης με μυαλό οκτάχρονου.
Που σε βολεύει; Νότια; Βόρεια; Ανατολικά; Δυτικά;Στειλε μια διευθυνση κολογερε , θα ειμαι εκει σε μιση ωρα.
Αν τολμας δειξε τη μούρη σου παλιοκοτα
Διευθυνση βρε μαλακα ρεμπεσκε!@srek7
Ενημέρωση.
Λόγω υποχρεώσεων ο κ. @athinaios44 θα αποχωρήσει στις 11:15 και θα τον αντικαταστήσει ο κ. @Μπιρλας (δεδομένου ότι επιθυμεί να συγκεντρώσει υλικό για το νέο μυθιστόρημα του)
Και κάτι ακόμα ως προσωπική παράκληση.
Πριν έρθεις, κάνε μπιντέ γιατί δεν γαμώ βρωμόκωλους.
Που ? Στη Γλυφαδα?@srek7
Επειδή αργείς πολύ, Δημ. Γούναρη 168. Θα είμαι εκεί από τις 10:30 έως τις 12:30 μαζί με τους κ.κ. @athinaios44 & @ΑΝΤΖΕΛΟ για μάρτυρες.