Νέα

Αυταρχικό-πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lampis12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Έχω δει πολύ συχνά την παραπάνω πρόταση σε προγράμματα στούντιο. Έχει επιλέξει ποτέ κανείς το εν λόγω πρόγραμμα; Τι ακριβώς υπηρεσίες προσφέρει η κοπέλα; Και γιατί αναφέρεται συχνά "η κοπέλα είναι σε ενεργητικό ρόλο"...;
Για να μην στα πολυλογώ περασμένη ώρα που είναι κιόλας σε πηδάει με δονητή strap-on και φεύγεις γαμημένος & με τις δύο έννοιες ( κυριολεκτική και οικονομικά)

Σε ενδιαφέρει αυτό το πρόγραμμα ??? :cool2:

patatinas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πέθαναααααα!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Το υποψιαζόμουν κάτι τέτοιο, γι' αυτό κιόλας πάντα ρωτάω τους αγαπητούς συανδέλφους του site προς επαλήθευση.
Kαι όχι, δεν με ενδιαφέρει!  :boobies:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Για να μην στα πολυλογώ περασμένη ώρα που είναι κιόλας σε πηδάει με δονητή strap-on και φεύγεις γαμημένος & με τις δύο έννοιες ( κυριολεκτική και οικονομικά)

Σε ενδιαφέρει αυτό το πρόγραμμα ??? :cool2:

δεν ειναι αυτο το αυταρχικο......βεβαια στα στουντιο στην ελλαδα δεν ξερω τι εννοουν για να ειμαι ειλικρινης.......μπορει να εννοουν μονο αυτο.....παντως ΔΕΝ ειναι αυτη η εννοια του αυταρχικου μην τον παραπλανεις :P

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
δεν ειναι αυτο το αυταρχικο......βεβαια στα στουντιο στην ελλαδα δεν ξερω τι εννοουν για να ειμαι ειλικρινης.......μπορει να εννοουν μονο αυτο.....παντως ΔΕΝ ειναι αυτη η εννοια του αυταρχικου μην τον παραπλανεις :P
Από ότι ξέρω αυτό ισχύει για τα στούντιο γιατί λέει σε παρένθεση ( χρήση strap-on , η κοπέλα σε ενεργητικό ρόλο) ;)

Τώρα σαν έννοια πολλά μπορεί να σημαίνει... :crazy:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Υπάρχει όμως σχετικό θέμα.. Αν υπάρχει κανένας mod ξύπνιος - online θα το συγχωνεύσει. :cheesy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Από ότι ξέρω αυτό ισχύει για τα στούντιο γιατί λέει σε παρένθεση ( χρήση strap-on , η κοπέλα σε ενεργητικό ρόλο) ;)

Τώρα σαν έννοια πολλά μπορεί να σημαίνει... :crazy:

οχι...αυτο σου εξηγω........σαν εννοια εχει συγκεκριμενη χρηση........η οποια ειναι λαθος (με βαση αυτα που διαβζω) στην ελλαδα.......παντως κατι ειχε παρει το ματι μου εδω για dungeon "κανονικο" και πιο επαγγελματικο ας πουμε και ουχι για "αυταρχικο σε στουντιο" στο οποιο σε πηδανε.....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
οχι...αυτο σου εξηγω........σαν εννοια εχει συγκεκριμενη χρηση........η οποια ειναι λαθος (με βαση αυτα που διαβζω) στην ελλαδα.......παντως κατι ειχε παρει το ματι μου εδω για dungeon "κανονικο" και πιο επαγγελματικο ας πουμε και ουχι για "αυταρχικο σε στουντιο" στο οποιο σε πηδανε.....
Στο εξωτερικό (κυρίως) αν ψάχτεις για υπηρεσίες bdsm (αυταρχικό ας πούμε) ξέρω ότι δν υπάρχει επαφή μεταξύ του άντρα και της αφέντρας.. :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Στο εξωτερικό (κυρίως) αν ψάχτεις για υπηρεσίες bdsm (αυταρχικό ας πούμε) ξέρω ότι δν υπάρχει επαφή μεταξύ του άντρα και της αφέντρας.. :2funny:

ναι κοιτα....καταρχας δεν ειναι απαραιτητο οτι ψαχνεις για αφεντρα οταν μπαινεις σε αυτα τα χωραφια.......και επισης ναι δεν ειναι απαραιτητη η επαφη φυσικα!!!! ουτε το οτι θα σε πηδηξει!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μ εκπλησσουν οι γνωσεις σας
κ καλα της νιτσας...
κ συ γκαλμπ?????? *P

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ολοι ρωτανε τι γινεται στο αυταρχικο και τι γινεται στο αυταρχικο...ΝΑ τους παει να δοκιμασουν για να δουν τι γινεται..

Επισκέπτης
Γενικα της καριολας γινετε αν θελεις αλλα προτιμοτερο ειναι να παει να δοκιμασει καποιος γιατι απο γουστα αλλο τιποτα.
Γαμεις σε γαμουν και παει λεγοντας.
Γουστα να εχεις και τα κοριτσια οχι δεν λενε.

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
ναι κοιτα....καταρχας δεν ειναι απαραιτητο οτι ψαχνεις για αφεντρα οταν μπαινεις σε αυτα τα χωραφια.......και επισης ναι δεν ειναι απαραιτητη η επαφη φυσικα!!!! ουτε το οτι θα σε πηδηξει!!

σωστη η νιτσα... ρε παιδια δεν υπαρχει καλουπι... οι παραλλαγες ειναι απειρες αναλογα με τα ορια και τις επιθυμιες του καθενος.. οπου δημιουργειται ερωτικη σχεση κυριαρχιας - υποταγης εχει στοιχεια αυταρχισμου...

pipinoxystis

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή είναι Κυρία!
Και μη μου ζητάτε τηλέφωνο! Δεν θα δώσω.

Συνημμένα

• hmarton.jpg
    hmarton.jpg
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 43

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
Απ: Τι ακριβώς γίνεται στο αυταρχικό;

[size=30pt]ΣΕ ΞΕΚΟΛΙΑΖΟΥΝ[/size]

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
σε πλακονη η πουτανα στης κλοτσες σου δινη μπουνιεσ στιν μουρη και γενικα σε κανει οκτακοσιες οκαδες στο ξυλο!!!! εγω εκελγα πολυ μετα.... και στο τλεος μου εδωσε και μια κλοτσια στα αρχ......

zyklon

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Βελόνες στα αρχίδια και βίδα στην ουρήθρα!  :rockon: :rockon: :rockon:

Rector

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παίδες. Ξέρει κανεις να μου περιγράψει τι περιλαμβάνει το αυταρχικό σε studio? Και εννοώ το κλασσικό studio που σου δίνει και την επιλογή αυταρχικού και όχι BDSM studio. Το πρόγραμμα είναι standard η flexible? Πιστεύετε ότι αξίζει τα λεφτά του?

edit_antisthenis: greeklish δεν επιτρέπονται - το thread συγχωνεύτηκε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom