Δεν πάτε καλά μερικοί!
Διάβαζα το θέμα και φρίκαρα!!!
Εγώ γουστάρω ανωμαλίες
με τη γκόμενα μου στο κρεβάτι!!!
Γουστάρω να μου τσιμπάει τις ρώγες, να μου γλείγει τα αρχίδια και τον κώλο, να βριζόμαστε, να φτύνει μέσα στο στόμα μου κι εγώ στο δικό της, να με κατουράει και άλλα πολλά!
Και ναι ρε μαλάκες, γουστάρω να μου βάζει και δάχτυλο στον κώλο
η γκόμενά μου κάποιες φορές!!
Έχω πάει με πολλές γυναίκες, έχω κάνει τα πάντα με γυναίκες στο σεξ, γουστάρω πολύ τις γυναίκες, γουστάρω να τις ικανοποιώ, γουστάρω να βγάζουν σε μένα όλες τις φαντασιώσεις και τις ανωμαλίες τους, ακόμα κι αυτές που ντρέπονται να παραδεχτούν και στον ίδιο τους τον εαυτό. Γουστάρω την πλήρη απελευθέρωση, τα μηδενικά ταμπού
με τις γυναίκες.
Μέσα σ' αυτά δεν το κρύβω ότι όσες φορές μου έχει βάλει
η γκόμεναδάχτυλο στον κώλο μου άρεσε η αίσθηση!
Από την άλλη, μόνο και μόνο η σκέψη του να έρχομαι στην παραμικρή επαφή με κάποιον άντρα μου προκαλεί μόνο αηδία. Ούτε σαν απόκρυφη φαντασίωση δεν είχα ποτέ τη συνεύρεση με άντρες. Και δεν πρέπει να δοκιμάσεις για να δεις ότι δεν είσαι πούστης. Πρέπει να φας σκατά για να δεις ότι δε σου αρέσουν??? τα μυρίζεις και φαντάζεσαι ότι δε θα γουστάρεις να τα φας. Τον άντρα τον βλέπεις και φαντάζεσαι ότι δε θα γουστάρεις να πας μαζί του.
Για κάποιους εδώ μέσα είμαι πούστης!!!
Δεν είναι πούστης αυτός που βλέπει άντρες και αγοράκια και τα λιγουρεύεται, αλλά δεν το έχει τολμήσει ποτέ γιατί δεν έχει τα αρχίδια ούτε καν να το αποδεχτεί, και είμαι ομοφυλόφιλος εγω!!
Έτσι νομίζετε ε???????
Ε λοιπόν στ' αρχίδια μου!!!!