Νέα

Αυταρχικό-πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lampis12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
αχ τι εχω παθει με τα ελληνικα .ειμαι ασχετη ... τελος παντων ηθελα να πω οτι με χρονια εμπειριας στο αυταρχικο, σαν υποτακτικη. το μεγαλυτερο ποσοστο των αντρων θελει να κανει αυταρχικο...και ποιος αντρας, πειτε μου, δεν ριχνει μια σφαλιαρα την ωρα του σεξ ? πιος δεν ωριζει..και οσοι δεν το κανουν, θα ηθελαν πολλυ να διρουν την αλλη....εκτος και αν δερνουν μονο εμενα ? παντως νοιζω οτι οι αντρες ειναι γενικα αυταρχικοι στο σεξ (ευτυχως)

Μονο που στην περιπτωση των στουντιο μαλλον συμβαινει το αντιθετο.
Οι αντρες πανε για να τις φανε και οχι για να τις δωσουνε... :s&m_3:

Εκτος αυτου το αυταρχικο δεν ειναι μονο το ξυλο ειναι και πολλα αλλα :lheel:

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Μονο που στην περιπτωση των στουντιο μαλλον συμβαινει το αντιθετο.
Οι αντρες πανε για να τις φανε και οχι για να τις δωσουνε... :s&m_3:

Εκτος αυτου το αυταρχικο δεν ειναι μονο το ξυλο ειναι και πολλα αλλα :lheel:

Δεσποινις.....θα με δειρετεεεεεεεεεεεεεεεεεε????    :s&m_2:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Εσενα ειδικα σε εχω και αχτι θα σε κανω μαυρο στο ξυλο  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Αχτι εμενα?

Μα γιατι?    :think:

Πλακα πλακα αν τεντωσεις λιγο παραπανω το μαστιγιο σου απο εκει....με φτανεις ανετα....καθομαι και εξω.....βλεπω να τις τρωω ασχημα!  :S

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Αχτι εμενα?

Μα γιατι?    :think:

Πλακα πλακα αν τεντωσεις λιγο παραπανω το μαστιγιο σου απο εκει....με φτανεις ανετα....καθομαι και εξω.....βλεπω να τις τρωω ασχημα!   :S

Εγω το ειπα θα σε αποκληρωσω καποτε απο φιλο αλλα ποτε δεν ξερω!!!  :s&m_2:

Κατσε να παρεις καθαρο αερα εχουμε μπολικο εδω πανω που ειμαστε,προσεξε μονο μη παραπαρεις και δεν σε μαζευουνμε μετα :dancing:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
θέλω και εγώ λίγο ξύλο αν είναι ευκολο.  :s&m_1:

lucky_red

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα.... είμια καιρό στο site αλλά είναι το πρώτο μου post....
ποιά κοπέλα θα μου προτείνατε για το πρώτο μου αυταρχικό? είναι κάτι το οποίο σκέφτομαι και θέλω να το κάνω αλλά δεν ξέρω με ποιά κοπέλα θα ήταν καλύτερο να το κάνω για πρώτη φορά...!!!
οποιαδήποτε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη αλλα και απαραίτητη...!!!

Thank you ....

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
οχι δεν εννοουσα κατι τετοιο ...αυτη ειναι ακροτητα που λες και αφορα στο BDSM..το αυταρχικο ειναι οι βρισιες, ελαφρυ ξυλο, οπως μπατσες, διαταγες, εξεφτελισμος...Ακου με και μενα τοσα χρονια υποτακτικη, εχω γνωρισει ολες τισ μορφες της υποταγης και αρκετους αυταρχικους αντρες...νομιζω πως αν οι αντρες αφεθουν ελευθεροι και χαλαροι, σε ολους θα ξυπνησει μεσα τους ο ανατολιτης..απλα πολλοι δισταζουν....

:rolleyes:
ερωτηση 1η
τι ορισμο δινεις στην εννοια αντρας?
εμενα πχ στον ορισμο μου αντρας δεν ειναι αυτος που κανει σεξ με εναν αλλον αντρα ακομα και αν τον δερνει

ερωτηση 2η
δηλ απ ολους αυτους του <<αντρες>> που κατακαιρους γνωρισες κανενας δεν ζητησε να τον γαμησεις, κανενας δε σε τσιμπουκωσε? μονο να σε δειρουν ηθελαν :think:

tsakatsoukas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν πάτε καλά μερικοί!
Διάβαζα το θέμα και φρίκαρα!!!

Εγώ γουστάρω ανωμαλίες με τη γκόμενα μου στο κρεβάτι!!!
Γουστάρω να μου τσιμπάει τις ρώγες, να μου γλείγει τα αρχίδια και τον κώλο, να βριζόμαστε, να φτύνει μέσα στο στόμα μου κι εγώ στο δικό της, να με κατουράει και άλλα πολλά!
Και ναι ρε μαλάκες, γουστάρω να μου βάζει και δάχτυλο στον κώλο η γκόμενά μου κάποιες φορές!!

Έχω πάει με πολλές γυναίκες, έχω κάνει τα πάντα με γυναίκες στο σεξ, γουστάρω πολύ τις γυναίκες, γουστάρω να τις ικανοποιώ, γουστάρω να βγάζουν σε μένα όλες τις φαντασιώσεις και τις ανωμαλίες τους, ακόμα κι αυτές που ντρέπονται να παραδεχτούν και στον ίδιο τους τον εαυτό. Γουστάρω την πλήρη απελευθέρωση, τα μηδενικά ταμπού με τις γυναίκες.
Μέσα σ' αυτά δεν το κρύβω ότι όσες φορές μου έχει βάλει η γκόμεναδάχτυλο στον κώλο μου άρεσε η αίσθηση!

Από την άλλη, μόνο και μόνο η σκέψη του να έρχομαι στην παραμικρή επαφή με κάποιον άντρα μου προκαλεί μόνο αηδία. Ούτε σαν απόκρυφη φαντασίωση δεν είχα ποτέ τη συνεύρεση με άντρες. Και δεν πρέπει να δοκιμάσεις για να δεις ότι δεν είσαι πούστης. Πρέπει να φας σκατά για να δεις ότι δε σου αρέσουν??? τα μυρίζεις και φαντάζεσαι ότι δε θα γουστάρεις να τα φας. Τον άντρα τον βλέπεις και φαντάζεσαι ότι δε θα γουστάρεις να πας μαζί του.

Για κάποιους εδώ μέσα είμαι πούστης!!!  :2funny: :2funny: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :rockon: :rockon: :rockon: :jerking: :jerking: :jerking:

Δεν είναι πούστης αυτός που βλέπει άντρες και αγοράκια και τα λιγουρεύεται, αλλά δεν το έχει τολμήσει ποτέ γιατί δεν έχει τα αρχίδια ούτε καν να το αποδεχτεί, και είμαι ομοφυλόφιλος εγω!!  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Έτσι νομίζετε ε???????  Ε λοιπόν στ' αρχίδια μου!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΣΠΥΡΟΣ 177

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
40
Πόντοι
1
το αυταρχικο ειναι να σε ξεφτιλισει η Γυναικα. να σου ριχνει φαπες να σε βριζη να σε φτυνη να σε εχει σκλαβο της.
:lheel:  :s&m_3:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Δεν πάτε καλά μερικοί!

Γουστάρω να μου τσιμπάει τις ρώγες, να μου γλείγει τα αρχίδια και τον κώλο, να βριζόμαστε, να φτύνει μέσα στο στόμα μου κι εγώ στο δικό της, να με κατουράει και άλλα πολλά!
Και ναι ρε μαλάκες, γουστάρω να μου βάζει και δάχτυλο στον κώλο η γκόμενά μου κάποιες φορές!!

Έχω πάει με πολλές γυναίκες, έχω κάνει τα πάντα με γυναίκες στο σεξ, γουστάρω πολύ τις γυναίκες, γουστάρω να τις ικανοποιώ, γουστάρω να βγάζουν σε μένα όλες τις φαντασιώσεις και τις ανωμαλίες τους, ακόμα κι αυτές που ντρέπονται να παραδεχτούν και στον ίδιο τους τον εαυτό. Γουστάρω την πλήρη απελευθέρωση, τα μηδενικά ταμπού με τις γυναίκες.
Μέσα σ' αυτά δεν το κρύβω ότι όσες φορές μου έχει βάλει η γκόμεναδάχτυλο στον κώλο μου άρεσε η αίσθηση!

Από την άλλη, μόνο και μόνο η σκέψη του να έρχομαι στην παραμικρή επαφή με κάποιον άντρα μου προκαλεί μόνο αηδία. Ούτε σαν απόκρυφη φαντασίωση δεν είχα ποτέ τη συνεύρεση με άντρες. Και δεν πρέπει να δοκιμάσεις για να δεις ότι δεν είσαι πούστης. Πρέπει να φας σκατά για να δεις ότι δε σου αρέσουν??? τα μυρίζεις και φαντάζεσαι ότι δε θα γουστάρεις να τα φας. Τον άντρα τον βλέπεις και φαντάζεσαι ότι δε θα γουστάρεις να πας μαζί του.

Για κάποιους εδώ μέσα είμαι πούστης!!!  :2funny: :2funny: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :rockon: :rockon: :rockon: :jerking: :jerking: :jerking:

Δεν είναι πούστης αυτός που βλέπει άντρες και αγοράκια και τα λιγουρεύεται, αλλά δεν το έχει τολμήσει ποτέ γιατί δεν έχει τα αρχίδια ούτε καν να το αποδεχτεί, και είμαι ομοφυλόφιλος εγω!!  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Έτσι νομίζετε ε???????  Ε λοιπόν στ' αρχίδια μου!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

λολ δεν νομιζω οτι χρειαζεται να παρεις την γνωμη η να ζητησεις την αποψη για αυτα που κανεις στο κρεββατι σου :idiot: :helpplea:

Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει το θεμα ειναι εσυ να αισθανεσαι καλα με αυτα που κανεις  :dancing:

tsakatsoukas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εννοείται αυτό που λες...
Ούτε τη γνώμη κανενός ζήτησα, ούτε την άποψη κανενός.
Απλά διαβάζοντας τα σχόλια φρίκαρα λίγο και γιαυτό είπα ό,τι είπα.
Άλλωστε το λέω, ότι στα @@ μου τι λέει ο καθενας και τι νομίζει, εγώ πολύ απλά έθεσα τον εαυτό μου σαν παράδειγμα για κάποια πράγματα που είχαν γραφτεί σε προηγούμενες σελίδες.
Δε νομίζω να φάνηκε κάπου ότι ζητάω τη γνώμη ή την επιβεβαίωση κανενός.
Πόσο μαλάκας θα ήμουνα αν το έκανα αλήθεια??  :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Δεν πάτε καλά μερικοί!

συμφωνώ 100% μαζί σου. Ειλικρινά όταν ξεκίνησα να κάνω κάποια πράγματα που μου αρέσουν (ποδολατρεία κ.α.) ένιωσα τελείως μαλάκας που για χρόνια ολόκληρα ντρεπόμουν να τα ζητήσω απο κοπέλες. Τώρα πριστευω οτι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για τον/την σύντροφό σου είναι μια ανοιχτή συζήτηση για το σέξ και να προσπαθήσεις να προσεγγίσεις τα γούστα του. Αλλωστε για έναν άντρα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο μια σεξουαλικά ικανοποιημένη γυναίκα δίπλα του.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Δε μου λέτε ρε παιδιά, ποια προτείνετε για πολύ καλό αυταρχικό σε studio ή σε μπουρδέλο (αν υπάρχει)
:s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :lheel:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
H Νάνσυ στο Φ104.

jannisb

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
κάποιος συναγωνιστής είχε γράψει για κάποια που έκανε αυταρχικό με 35Ε .αν θυμαμαι καλα κάτι για Ιουλιανου 'εγραφε. αυτό που θυμαμαι είναι ότι είχε πει ότι η συγκεκριμένη εργάζεται μόνο σαβ/κα πρωί.αν μπορεί να ξαναγράψει την πληροφορία εδώ γιατί δεν μπορώ να την βρώ όσο και αν έψαξα.
ευχαριστώ πολύ

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
..Οπότε να μην συγχέουμε αυτα τα 2...και μπορεί να θέλουμε αυταρχικό χωρίς να μας βάλουν τίποτα πίσω.

στα δικα μας τα σπιτακια....αυταρχικο οταν πεις στην τσατσα τι σημαινει....σου λέει....η γκομενα φοραει δονητη και σε γαμαει...

Black_Pearl

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν πάτε καλά μερικοί!

Κάνε βρε φίλε εσύ ότι γουστάρεις στο σεξ και άσε τους άλλους να λένε ότι μαλακίες θέλουν. Εχουμε τα ίδια γούστα και η δύο!! Να περνάμε καλά πάντα!!!

Στο Φ104 Η Αντζελα μου είπε (όταν την ρώτησα) η καλύτερες για το Αυταρχικό πρόγραμμα είναι Νάνσυ, Εύα, και Κατερίνα!!!!

ring

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
0
ο καθενας οπως την βρισκει ρε παιδια...cool απλα ειναι τα πραγματα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom