countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Δες αυτο το ταινιακι και θα καταλαβεις...www.tube8.com/fetish/girl-fucks-guy-with-strapon/7204/]http://www.tube8.com/fetish/girl-fucks-guy-with-strapon/7204/[/url]
εγω ευχαριστως την σαπιζα στο ξυλο την κυριαΑυτή είναι Κυρία!
Και μη μου ζητάτε τηλέφωνο! Δεν θα δώσω.
εγω ευχαριστως την σαπιζα στο ξυλο την κυρια
Εγω την σάπιζα και στον πούτσο την αφέντρα, να της κάνω έγω αυταρχικό να πει "Πότη τον δεσπότη"
ακομα καλυτεραΕγω την σάπιζα και στον πούτσο την αφέντρα, να της κάνω έγω αυταρχικό να πει "Πότη τον δεσπότη"
Καταθέτω την αγγελία μου
"Αφέντης βαρβάτος αναζητά τζουλάρες δούλες για να τους κάνει αυταρχικό. Αυτός σε ενεργητικό ρόλο, αυτές καθαρήστριες. Ανταλλαγή ρόλων απαγορευτε. Αναλ φιστιγκ στις δούλες του, υποχρεωτικό. Αμοιβή 250 ευρά την ώρα στον χώρο του. Πλεφοριε Αλσομας
Υ.Γ. γαζες-μπαμπακια-τσιρότα-κοποτες δικά μου"
Καταθέτω την αγγελία μου
"Αφέντης βαρβάτος αναζητά τζουλάρες δούλες για να τους κάνει αυταρχικό. Αυτός σε ενεργητικό ρόλο, αυτές καθαρήστριες. Ανταλλαγή ρόλων απαγορευτε. Αναλ φιστιγκ στις δούλες του, υποχρεωτικό. Αμοιβή 250 ευρά την ώρα στον χώρο του. Πλεφοριε Αλσομας
Υ.Γ. γαζες-μπαμπακια-τσιρότα-κοποτες δικά μου"
εμένα μου αρέσουν οι "σκληρές κοπέλες" αλλα αυτοί το έσκισαν τελείως!!!
Διαβαζοντας και γραφοντας θα τα συνηθισηςαχ τι εχω παθει με τα ελληνικα .ειμαι ασχετη ...
Πως να την δειρουν δηλαδη να την κανουν μαυρη την μουρη με μπουνιες και κλωτσιεςθα ηθελαν πολλυ να διρουν την αλλη....εκτος και αν δερνουν μονο εμενα ? παντως νοιζω οτι οι αντρες ειναι γενικα αυταρχικοι στο σεξ (ευτυχως)
Και τα ζοωδη ενστικτανομιζω πως αν οι αντρες αφεθουν ελευθεροι και χαλαροι, σε ολους θα ξυπνησει μεσα τους ο ανατολιτης..απλα πολλοι δισταζουν....