Νέα

Αυταρχικό-πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lampis12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Τελικα σαυτη τη χωρα προοδευτικος εισαι μονο αν εισαι πισωγλεντης,ανθελληνας και αθεος.
Σκεφτειται για να το εχουν το αυταρχικο στους καταλογους ποσοι εχουν φαγουρα στο κωλο τους.....
και επισης οταν ο Ζουραρις ή η Ανουσάκη εβγαιναν στην Ζουγκλα και ελεγαν " μα ειναι δυνατον να υπαρχουν τοσοι προβληματικοι στην Ελλαδα και ερχονται ολες αυτες οι πορνες απο τα ανατολικα?
Παρτε το αποφαση κυριοι για την κατεστημενη Ορθοδοξη ταξη των Νοικοκυραιων Ελληνων ολοι οσοι συχναζουν στο bourdela ειναι ψυχοπαθεις προβληματικοι. [tt]Η επικρατουσα ηθικη θεωρει το Μπουρδελο ηθικη παρεκκληση και λυση αναγκης για ανθρωπους που δεν μπορουν να βρουν φυσιολογικη σχεση.[/tt]
Αρα αφηστε τις συγκρισεις του τυπου ΕΓΩ-ΕΙΜΑΙ-ΠΙΟ-ΝΟΡΜΑΛ-ΑΠΟ-ΕΣΕΝΑ. Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
κοπελα μου ουτε τι ειναι βιβλιογραφια που εχω παραθέσει δεν ξέρεις;
Θες να σου αγοράσω και τα βιβλία μήπως;
Πως να σου εξηγήσω πιο δύσκολες έννοιες ρε συ;
Διαβασμα μουνίτσα ...
Α και επειδή δεν θα συννενοηθούμε είναι εμφανές διότι δεν έχεις βασικές αρχές διαλόγου (που χου σεβασμό στους συνομιλιτές σου),αλλά και δεν έχεις καν πλάκα... αρχισα να βαριέμαι λιγάκι μαζί σου.
Οπότε η στρώσου και διάβασε .. ή παίξε μπάλα με άλλους.
Α και επίσης αν αρχίσεις τις κατινιές να ειμαι μέσα σε παρακαλώ. Μην χάσω το σόου...λαιβ.

Μαλιστα...δηλαδη ολο αυτο το εγραψες μονη σου παραθετοντας μας και βιβλιογραφια....αυτο θες να μας πεις? Η ερωτηση μου ειναι απλη και σαφης....το εγραψες εσυ ή το βρηκες καπου και αν ναι που? :)

Αν εχεις νευρακια εριν μπορεις να καταναλωσεις ξιδι ή μπαλσαμικο εαν σου πεφτει βαρυ... :)ο,τι δεν μπορεις να αποφυγεις χαλαρωσε και απολαυσε το....

κατινιες? εγω? να καγχασω τωρα ή μετεπειτα?

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Μαλιστα...δηλαδη ολο αυτο το εγραψες μονη σου παραθετοντας μας και βιβλιογραφια....αυτο θες να μας πεις? :)

Αν εχεις νευρακια εριν μπορεις να καταναλωσεις ξιδι ή μπαλσαμικο εαν σου πεφτει βαρυ... :)ο,τι δεν μπορεις να αποφυγεις χαλαρωσε και απολαυσε το....

κατινιες? εγω? να καγχασω τωρα ή μετεπειτα?

[size=10pt][size=10pt]Cat fight Cat fight! και μετα mud wrestling  Mounitsa Erinal[/size][/size]
place your bets Gentlemen

Συνημμένα

• 2105624.293.10.jpg
    2105624.293.10.jpg
    90,1 KB · Εμφανίσεις: 28

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Πρώτα από όλα να πω για μένα ότι είμαι φετιχιστής και μου αρέσουνε παιχνίδια εξευτελισμόυ με την γυναίκα σε ρόλο Mistress και εμένα sub.

Να διευκρινίσω επίσης ότι δεν με ελκύει το αντρικό φύλλο και επίσης δεν την βρίσκω με δονητές (δηλαδή δεν είμαι <<πούστης>> σύμφωνα με τα λόγια μερικών αλλά <<ούτε αντρας που σέβεται τον εαυτό του>> αφού μου αρέσει να με ξευτιλίζει μια γυναίκα με το να με φτύνει να με κατουράει να με καβαλάει κ.α. πάλι σύμφωνα με τα λεγόμενα μερικών).

Συγνώμη για τη διόρθωση, αλλά πιστεύω ότι είναι σημαντικό.

Αυτό που περιγράφεις ουδεμία σχέση δεν έχει με τον φετιχισμό. Φετιχιστής λοιπόν καθόλου δεν είσαι. Είσαι απλά μαζοχιστής – υποτακτικός.

Τα έχω πει και σε άλλα θρεντ και βαριέμαι να τα επαναλαμβάνω. Άλλο φετιχισμός, άλλο σαδισμός-μαζοχισμός. Το ότι ενδεχομένως χρησιμοποιείς αντικείμενα στο ερωτικό σου παιχνίδι δεν σημαίνει ότι είσαι φετιχιστής, τα περισσότερα αντικείμενα είναι σαδιστικής χρήσης και όχι φετιχιστικής.

Επισκέπτης

Ρε ακόμα απορία έχετε για το τι γίνεται στο αυταρχικό? :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οποιος παει παντως να γραψει ριβιου να εχουμε να διαβαζουμε :P

poutis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Να σας πω την αληθεια οι πιο πολλες μου απαντησεις εδω ειναι κυριως για πλακα.αλλα επειδη εχω μπερδευει,,ειναι δυνατον σε εναν αντρα να ειναι ο κωλος του γαμημενος και να μην ειναι πουστης?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
και επισης οταν ο Ζουραρις ή η Ανουσάκη εβγαιναν στην Ζουγκλα και ελεγαν " μα ειναι δυνατον να υπαρχουν τοσοι προβληματικοι στην Ελλαδα και ερχονται ολες αυτες οι πορνες απο τα ανατολικα?
Παρτε το αποφαση κυριοι για την κατεστημενη Ορθοδοξη ταξη των Νοικοκυραιων Ελληνων ολοι οσοι συχναζουν στο bourdela ειναι ψυχοπαθεις προβληματικοι. [tt]Η επικρατουσα ηθικη θεωρει το Μπουρδελο ηθικη παρεκκληση και λυση αναγκης για ανθρωπους που δεν μπορουν να βρουν φυσιολογικη σχεση.[/tt]
Αρα αφηστε τις συγκρισεις του τυπου ΕΓΩ-ΕΙΜΑΙ-ΠΙΟ-ΝΟΡΜΑΛ-ΑΠΟ-ΕΣΕΝΑ. Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε.

Ξαναέφερες παρεμφερές επιχείρημα και σου απάντησα, το ότι ν μουσουλμάνοι συμφωνούν ότι κλεψιά σημαίνει κόψιμο χεριού δεν παίρνει αμφισβήτησης;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Να σας πω την αληθεια οι πιο πολλες μου απαντησεις εδω ειναι κυριως για πλακα.αλλα επειδη εχω μπερδευει,,ειναι δυνατον σε εναν αντρα να ειναι ο κωλος του γαμημενος και να μην ειναι πουστης?

Όχι είναι μπήχτης

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οι πιο πολλοι δεν ξερουν τι ειναι ενα απλο ψευτο-αυταρχικο που κανει μια κοπελιτσα σε στουντιο.........
Που να τους πεις και για δεσιματα και τεχνικες περι αυτου.......

Θα σου πουν τι?...........γουρουνι ειναι και θελει δεσιμο...............

georgius

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Κριτικές
10
Like
12
Πόντοι
11
Το αυταρχικό είναι όχι μόνο αλλαγή ρόλων αλλά και δεσίματα, ουρολαγνεία, ποδολαγνεία και παιχνίδια πόνου και υποταγής. Με την ευκαιρία γνωρίζει κανείς στην Αθήνα κανενα τηλέφωνο από καμιά καλή για αυταρχικό? Σκέφτομαι να ρθω Αθήνα το ΣΚ για τέτοια φάση και βρήκα αγγελίες αλλά δεν ξέρω πια να διαλέξω. Πάντως αυτό που ξέρω είναι πως δεν κάνουν όλα όσα ανήκουν σε αυτόν τον τομέα. Ανάλογα με την κοπέλα που το κάνει και τον πελάτη που το ζητάει.

takisathina70

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια εγω οποτε πηγα με αφεντρα ουτε μου βαλανε τιποτα απο πισω ουτε με σαπισανε στο ξυλο.μπορω να πω οτι ηταν οι καλυτερεσ φασεισ.να ειναι απο πανω σου ι γκομενα και να σε ιππευει ενω σε τραβαει απο το λουρι , να απαιτει να τησ κανεισ οτι πιο εκφυλο βαζει ο νου σας, να σε δενει με τισ χειροπεδεσ και να αφηνεσαι ερμαιο στα χερια της ,μια με ειχε δεσει και χειροποδαρα...εμενα δεν ξερω αλλα μου αρεσε τρελα.αν ξερετε καμια καλι ειδοποιιστε

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
γινετε το αντιστροφο που πρεπει
γιαυτο θεωρηται φετιχ η ανωμαλια

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα κανεις κ τα εχεις
οι πιο πολλες τα προτιμουμε χαχα

jim the dick

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μπορει να μου πει καπιος σε πιο στουντιο ακσιζει να παω για αυταρχικο???

Nikolas_GNikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάλι ξέρω ότι παίρνει το πάνω χέρι η πουτάνα σε ότι αφορά το αυταρχικό  δηλαδή με λίγα λόγια σου κάνει ότι θέλει μαστίγια κανένα χαστουκάκι γλείψιμο κωλοτρυπίδας σου ΚΑΙ στην χειρότερο δάχτυλο αλλα και πάλι σε ρωτάει..Από εκεί και πέρα με τον δονητή το λες εσύ αν θέλεις να στο βάλει θα στο βάλει !

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Eγω παντως η μονη που θα δοκιμασω να της κανω παιχνιδακια θα ειναι η Αλινα,ειναι πολυ καυλιαρα η γυναικα.

Μου αρεσει να δινω χαστουκια στο προσωπο,στον κωλο,στα βυζια και στο μουνι.
Γουσταρω και να φτυνω και να με φτυνουνε στο στομα...... και ανταλλαγη σαλιου.

και αλλα.

Γουσταρω πολυ τις kinky-fetish καταστασεις.

Ειμαι η αρσενικη εκδοση της Belladonna.

patatinas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Έχω δει πολύ συχνά την παραπάνω πρόταση σε προγράμματα στούντιο. Έχει επιλέξει ποτέ κανείς το εν λόγω πρόγραμμα; Τι ακριβώς υπηρεσίες προσφέρει η κοπέλα; Και γιατί αναφέρεται συχνά "η κοπέλα είναι σε ενεργητικό ρόλο"...;

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom