Νέα

Καρναβάλι Πάτρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nikol
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 16K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Σας γράφω απο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας Παναγία Βόηθα.
Είμαι καλά αλλά ζαλισμένος.
Τα γεγονότα είναι φριχτά. Συνοπτικά:
Απο χτες βράδυ ήμουν στην Πάτρα και πίναμε.
Πίναμε πίναμε. Κατά τις 11 σήμερα το πρωί πήγα να κατουρήσω σε ένα φαστφούντ άδικο. Αλλά αυτό που έπαθα είναι άδικο. . Πάω να ανεβάσω το φερμουάρ και το καταραμένo φερμουάρ μάγκωσε την πούτσα μου. Ούρλιαξα αλλα ποιος με ακουγε κοντεψα να λιποθυμήσω. Τέλος με ανακάλυψαν μετα απο κανα 20 λεπτο, έφεραν ασθενοφόρο και γρήγορα στα έκτακτα.

Μετά απο αναμονή κανα πεντάωρο στα έκτακτα με βάζουν μέσα..... Που είσαι Νιο να ακούσεις τι έπαθα τώρα να φρίξεις και εσύ και εγώ.....
Με βάζουν στο κρεβάτι και περιμενε περιμενε πετάγεται ένας μαύρος γιατρός απο την Νιγηρία με μια βελόνα και κλωστή άσπρη....
mi aniseixete kyrie tha valoume spray anaisthesia den ponaei den ponaei....
Δια κατέβα κάτω να με σώσεις Παναγία Βόηθα......
η διαγνωση του γιατρου τι ελεγε ?

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Αν είναι Κυριακάτικο οκ φίλε ,αν όμως είναι κ αληθινό ,σλίπ δεν φοράς?
Στις τσόντες κανείς δε φοράει σώβρακο.Με το που κατεβάζουν το παντελόνι βγαίνει το καυλί και το βουτάει η άλλη σαν το πόιντερ το ορτύκι

• Χαχα
Αντιδράσεις: MiniG

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Eντέλει
τώρα έχεις πούτσα
ή
θα εγκαταλείψεις το bou
για το cosmopolitan ?
Μου την συναρμολόγησαν αλλά είναι τόσο φοβισμένη που έχει εξαφανιστεί σχεδόν.
δεν έχω ανοιξει τον επιδεσμο να δω τι γίνεται μέσα.
Έχω και απορία σήμερα ο μαύρος γιατρός θα περάσει, ο κίτρινος, ή ο ερυθρόδερμος;

lawssok

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
40
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας
Ανοίξα το θέμα σχετικά με εμπειριες από το καρναβάλι της Πάτρας .
Αξίζει ; Έπεσε σεξακι ;

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.677
Πόντοι
3.656
Αξίζει ; Έπεσε σεξακι ;

οχι τυπε αλλα θυμαμαι οτι ειχα ξεπουλησει ολο το μαλλι της γριας που ειχα :wanker::wanker::wanker:
οι μυστες καρναβαλιστες απο την νταγκλα τους νομιζαν οτι ειναι περουκα και το φοραγαν στην παρελαση για να εχουν ροζ μαλλια :confused::confused::confused:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.311
Πόντοι
1.446
οχι τυπε αλλα θυμαμαι οτι ειχα ξεπουλησει ολο το μαλλι της γριας που ειχα :wanker::wanker::wanker:
οι μυστες καρναβαλιστες απο την νταγκλα τους νομιζαν οτι ειναι περουκα και το φοραγαν στην παρελαση για να εχουν ροζ μαλλια :confused::confused::confused:
Πουλησες καθολου φρεσκο σκύλο γυρό στους καρναβαλιστές:confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.677
Πόντοι
3.656
Πουλησες καθολου φρεσκο σκύλο γυρό στους καρναβαλιστές:confused::confused::confused:

τυπε πουλησα κατι καμμενα λαστιχα απο τρακτερ για σοκολατα και με την νταγκλα που ειχαν ξερεις ποσο τους αρεσε; :confused::confused::confused:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.311
Πόντοι
1.446
τυπε πουλησα κατι καμμενα λαστιχα απο τρακτερ για σοκολατα και με την νταγκλα που ειχαν ξερεις ποσο τους αρεσε; :confused::confused::confused:
Αμά λάχει να τους κεράσεις και ένα ποτηράκι μαζούτ μαυροδάφνη να πάνε ευτυχισμένοι:confused::confused::confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.677
Πόντοι
3.656
Αμά λάχει να τους κεράσεις και ένα ποτηράκι μαζούτ μαυροδάφνη να πάνε ευτυχισμένοι:confused::confused::confused:

τυπε και κρασι κερασα :confused::confused::confused:
πηγα σε ενα οινοποιειο εκει πιο κατω και μαζεψα αγορασα το μπρουσκο της καινουριας σοδειας :confused::confused::confused:

Άγνωστος άνοιξε τις κάνουλες οινοποιείου - Προκάλεσε ζημιά 2 εκ. ευρώ

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.311
Πόντοι
1.446
  • Χαχα