argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 49.723
- Πόντοι
- 9.297
Για την φάση δεκτόν...Στα πανηγύρια θα κάνεις τη φιγούρα σου στην πίστα όπου και θα αφήσεις χαρτί στην ορχήστρα και μετά θα κάνεις και τις φιγούρες σου. Τα γουστάρουν αυτά οι πανηγυρτζούδες.
Μετά το καλό καμάκι γίνεται στο τραπέζι, εκεί που θα πέσει το μπλα μπλα. Γενικώς αν πας με διάθεξη να παίξεις μπάλα μια χαρά είναι τα πανηγύρια, μπορεί να πετύχεις και καμιά χωρισμένη μιλφάρα από Αθήνα που πήγε για να δει νέα αγοράκια, κανένα καταπιεσμένο πιπινάκι που έχει πάει με τους γονείς του και θέλει να κάνει τη φάση του.
Για αυτό λοιπόν ντου από παντού!!
Όμως αν είναι να ρίξεις φράγκα φόρα παρτίδα ,καλύτερα φάτα στα κορίτσια μας για σίγουρο αποτέλεσμα η ρίξε κάνα στοίχημα μήπως και πάρεις κάτι πίσω..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε τιμά η ειλικρίνεια σου ...τσιμπα ένα λικε.Εγώ τύπε όπως ανέφερα και παραπάνω αν τύχει και πάω με ενδιαφέρει η καλτιλα θέλω να δω τον τύπο που όλη νύχτα θα χορεύει μόνος τού και θα κερνάει τον εαυτό του, τον τύπο με το κουστούμι από το 1970 με τη κοντή γραβάτα, τον αρχοντοχωριάτη που θα μερακλωσει και θα πετάει μαρούλι στην ορχήστρα, τον μανουριαρη που συνεχώς θα ψάχνετε για φασαρία, τον τύπο που μόλις ακούσει το κλαρίνο της καψουρας θα δακρύσει, τον κλαρινιτζη που θα βρίζει γιατί του έχουν ζαλίσει τα αρχιδια όλο το βράδυ,γενικά η φάση έχει πολλή καραγκιοζιλικη και γέλιο, τώρα αν προκύψει και κάνα μιλφακι ξεμπαρκο την πέφτουμε διακριτικά και ότι κάτσει, για πιπινια δεν νομίζω είμαι μεγάλος άσε που δεν θα αντέξω κιόλας.