Νέα

Αξίζει τον κόπο και το χρήμα η ενασχόληση με μπουρδέλα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παιδια τις τελευταιες μερες σκεφτομαι αν αξιζει τελικα τον χρονο και το χρημα η ενασχοληση μας με τα μπουρδελα/στουντιο.... το θεμα ειναι πως τα λεφτα που χαλαμε ειναι οπως και να το κανουμε πολλα, με βαση τα λεφτα που χαλαμε περναμε αναλογα καλα?? ή οχι?? μηπως τελικα τα μπουρδελα μας εχουν αλλοιωσει την προσωπικοτητα... σιγουρα ο κοσμος του αγοραιου ερωτα στον οποιο ζουμε δεν ειναι φυσιολογικος και για αυτο πιστευω πως τελικα το σαιτ αυτο κανει κακο στον κοσμο και ειδικα στα μικρα παιδια καθως μεσα απο το σαιτ ολοι μας καναμε τις επισκεψεις μας στους οικους ανοχης πολυ πιο συχνες.. με αποτελεσμα πολλοι απο εδω (και εγω) χασαμε το νοημα της επισκεψης στα σπιτια αυτα... γραψτε μου αν σκεφτεστε τα μπουρδελα και τις πουτανες οταν βαριεστε και δεν εχετε τι να κανετε?? πιστευω πως η μονη λυση για εμενα ειναι να γυρισει το μυαλο μου στην κοπελα μου και να κοψω τις επισκεψεις εντελως και οταν ηρεμισω ψυχικα θα προσπαθησω να απολαυσω τον αγοραιο ερωτα μακρια απο τις παγιδες που κρυβει .... χωρις αυτο να σημαινει πως θα κοψω το σαιτ καθως γουσταρω την παρεα απο εδω μεσα και για αυτο εγραψα τους προβληματισμους μου......
υ.γ. οσοι θελετε να γραψετε "εγω δεν εχω τετοιο προβλημα!!" δεν υπαρχει λογος να γραψετε καθως σε αυτο το threat θελω να γραψουν οσοι καταλαβενουν τις ανησυχιες μου....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ο καθενας εχει ενα χομπι και συνηθως τα χομπι ειναι ακριβα το δικο μας ειναι οι γυναικες.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια τις τελευταιες μερες σκεφτομαι αν αξιζει τελικα τον χρονο και το χρημα η ενασχοληση μας με τα μπουρδελα/στουντιο.... το θεμα ειναι πως τα λεφτα που χαλαμε ειναι οπως και να το κανουμε πολλα, με βαση τα λεφτα που χαλαμε περναμε αναλογα καλα?? ή οχι?? μηπως τελικα τα μπουρδελα μας εχουν αλλοιωσει την προσωπικοτητα... σιγουρα ο κοσμος του αγοραιου ερωτα στον οποιο ζουμε δεν ειναι φυσιολογικος και για αυτο πιστευω πως τελικα το σαιτ αυτο κανει κακο στον κοσμο και ειδικα στα μικρα παιδια καθως μεσα απο το σαιτ ολοι μας καναμε τις επισκεψεις μας στους οικους ανοχης πολυ πιο συχνες.. με αποτελεσμα πολλοι απο εδω (και εγω) χασαμε το νοημα της επισκεψης στα σπιτια αυτα... γραψτε μου αν σκεφτεστε τα μπουρδελα και τις πουτανες οταν βαριεστε και δεν εχετε τι να κανετε?? πιστευω πως η μονη λυση για εμενα ειναι να γυρισει το μυαλο μου στην κοπελα μου και να κοψω τις επισκεψεις εντελως και οταν ηρεμισω ψυχικα θα προσπαθησω να απολαυσω τον αγοραιο ερωτα μακρια απο τις παγιδες που κρυβει .... χωρις αυτο να σημαινει πως θα κοψω το σαιτ καθως γουσταρω την παρεα απο εδω μεσα και για αυτο εγραψα τους προβληματισμους μου......
υ.γ. οσοι θελετε να γραψετε "εγω δεν εχω τετοιο προβλημα!!" δεν υπαρχει λογος να γραψετε καθως σε αυτο το threat θελω να γραψουν οσοι καταλαβενουν τις ανησυχιες μου....

πολυ ωραιος προβληματισμος...συμφωνω!αλλα δεν επαυξανω για μενα τουλαχιστον......για αλλους ναι!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Φιλε achro1416 δν πιστευω αυτα που μολις διαβασα...
...τα μπουρδελα μας εχουν αλλοιωσει την προσωπικοτητα, ...ο κοσμος του αγοραιου ερωτα στον οποιο ζουμε δεν ειναι φυσιολογικος...
Μιλας λες και σε αναγκαζει καποιος να πας σε πτανες. Φιλε μου για ποιο λογο πραγματικα επισκεπεσαι τα διαφορα σπιτια?? Εχεις καταλαβει?
Τι να πω...Μηπως εισαι υπερ του δεοντος ευαισθητος?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
πολυ ωραιος προβληματισμος...συμφωνω!αλλα δεν επαυξανω για μενα τουλαχιστον......για αλλους ναι!
πιστευω οτι εφοσον εχεις κοπελα αλλα σαν γνησιο αρσενικο θελεις να πηδας και καποιο αλλο μουνακι υπαρχουν 2 λυσεις
α)κανεις μια παραλληλη σχεση με ρισκο σε περιπτωση που μαθευτει και τον ''ψιλοπιεις''
β)πας σε ενα ωραιο μουνετο που σου κανει ''κλικ''και χωενεις 2 συμαζεμενα ''μανικακια''-ξελαμπικαρεις και πας πισω στο κοριτσι σου δινοντας πιο πολυ αγαπη μετα.

Επισκέπτης

Κρίση συνειδήσεως έπαθες εσύ τώρα? Κοίτα φίλε μου, εγώ δεν τα βλέπω έτσι τα πράγματα. Κι όσο για αυτό που λες για τα παιδιά, κάτσε και σκέψου αν η τηλεόραση που βλέπουν τα αλοιώνει πιο πολύ ή όχι!!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.869
Πόντοι
216
εγω συμφωνω με τον achro, για αυτο κιολας τα εχω κοψει μαχαιρι τον τελευτεο καιρο!!! ειχα και εγω ακριβως τις ιδιες ανυσηχιες!!! πιστευω οτι δεν αξιζει τοσο πολυ τον κοπο !! αν αλλαξουν τα πραγματα στο μελλον και συμορφοθουνε οι τσατσοι και τσατσαδες τοτε μπορει να τα ξανασκεφτω !!! παντως στο σιτε περναω πολυ καλα!! υπαρχουν αξιολογα ατομα εδωμεσα

Επισκέπτης
εγω συμφωνω με τον achro, για αυτο κιολας τα εχω κοψει μαχαιρι τον τελευτεο καιρο!!! ειχα και εγω ακριβως τις ιδιες ανυσηχιες!!! πιστευω οτι δεν αξιζει τοσο πολυ τον κοπο !! αν αλλαξουν τα πραγματα στο μελλον και συμορφοθουνε οι τσατσοι και τσατσαδες τοτε μπορει να τα ξανασκεφτω !!! παντως στο σιτε περναω πολυ καλα!! υπαρχουν αξιολογα ατομα εδωμεσα

Mα ο achro δεν μίλησε για επίπεδο service, συμπεριφορά τσατσάδων κτλ :cheesy: Μίλησε γενικά για το αν αξίζει τον κόπο να χαλάμε εκεί τα λεφτά μας, μήπως αλοιωνόμαστε, κτλ, κτλ!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εγω ειμαι ηδη αλλιωμενος και δεν με χαλαει καθολου

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
να πηγαινετε σε καλα μπουρδελα οπου η τσατσα σας λεει καλησπερα-και δε σας πρηζει τα ''φρυδια''και οπου ειναι ωραια μουνακια-φυσικα με καλη διαθεση παντα και οχι ''στραβωμενοι''

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Mα ο achro δεν μίλησε για επίπεδο service, συμπεριφορά τσατσάδων κτλ :cheesy: Μίλησε γενικά για το αν αξίζει τον κόπο να χαλάμε εκεί τα λεφτά μας, μήπως αλοιωνόμαστε, κτλ, κτλ!

Μήπως έρθουμε σε κατάσταση συναισθηματικής αναπηρίας και δεν έχουμε όρεξη (και δυνατότητα ενδεχομένως) για σοβαρό δεσμό; :)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Δεν έρχονται όλοι και δεν πάνε απο τον ίδιο δρόμο. Όσοι έχουν αντίβαρο και το βλέπουν μόνο σαν διασκέδαση δεν θα έχουν προβληματισμό. Για όσους καταντάει χούντα στην ψυχή τους να ξεκόψουν.

Επισκέπτης
αμα ο πελατης ειναι σωστος,ευγενικος και οι κοπελλες θα ειναι με το χαμογελο!!αμα ειναι μαλακας τοτε ειναι και εκεινες στραβωμενες!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
οταν βαριεστε και δεν εχετε τι να κανετε??

Μεγάλη κουβέντα αυτή... Πράγματι, αν δεν πάω εκεί που συνήθιζα(καμία σχέση βέβαια με μπουρδελοστούντια) δεν έχω πού να πάω... Αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο κακό.
Όσο για το site... όποτε μπαίνω και διαβάζω τα σχετικά με τα ενδιαφέροντα μου threads, με πιάνει μελαγχολία.
Η κατάσταση όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ... Είτε το κόβω μαχαίρι με όλα τα συνεπακόλουθα(μακριά από site, Συγγρού, Καλλιθέα, ξύδια), είτε βυθίζομαι μια και καλή οριστικά, το αποδέχομαι όπως το αρρωστάκι τον τζόγο και...τέλος. Ημίμετρα δεν βρίσκω. Τουλάχιστον στο forum, λέμε και τον πόνό μας, περνάει η ώρα, που να τα σκέφτεσαι όλα αυτά μόνος... Παλαβώνεις.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Παντα με ευγενια

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φιλε achro1416 δν πιστευω αυτα που μολις διαβασα...
...τα μπουρδελα μας εχουν αλλοιωσει την προσωπικοτητα, ...ο κοσμος του αγοραιου ερωτα στον οποιο ζουμε δεν ειναι φυσιολογικος...
Μιλας λες και σε αναγκαζει καποιος να πας σε πτανες. Φιλε μου για ποιο λογο πραγματικα επισκεπεσαι τα διαφορα σπιτια?? Εχεις καταλαβει?
Τι να πω...Μηπως εισαι υπερ του δεοντος ευαισθητος?

οχι δεν ειναι θεμα ευαισθησιας!ολοι μας ειμαστε ευαισθητοι ασχετα αν καποιοι δεν το δειχνουν!το σημαντικο που κρατησα απο τον achro ειναι αυτο που ειπε για την ψυχαναγκαστικη καθοδο μας στις ιερεις του αγοραιου ερωτα...και πολυ σωστα ειπε και ειναι μια πολυ σοφη κινηση να ξεκοψει για ενα διαστημα ,να δοθει στην οποια σχεση του και μετα να δει πιο ξεκαθαρα την υποθεση "αγοραιος ερωτας" για να μην φτασει στα επιπεδα μερικων ή μαλλον πολλων απο εδω μεσα(αναμεσα στους οποιους ειμαι και εγω)να γινει η πορνεια χουντα της ψυχης μας οπως λεει και ο ροπαλοφορος!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εγω ειμαι λατρης του Παπαδοπουλου....η 21 Απριλιου να ανακηρυχθει μερα του αγοραιου ερωτα,επισιμη αργια

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αμα ο πελατης ειναι σωστος,ευγενικος και οι κοπελλες θα ειναι με το χαμογελο!!αμα ειναι μαλακας τοτε ειναι και εκεινες στραβωμενες!!

δεν ειναι ετσι ακριβως....αυτο ειναι μια γενικη αρχη....το θεμα ομως δεν ειναι να μην ειναι στραβωμενες ή χαμογελαστες αλλα να κανουν σεξ οπως γουσταρει ο καθενας μας...και οχι πατ κιουτ και τελειωσαμε...και να εχει καλα κομματια,ομορφα μουνια που να εχουν υπηρεσιες ιζαμπελλας!αν δεν το καταλαβουν αυτο τοτε θα βαρανε μυγες οπως στα περισσοτερα στουντιο.......ασε που δεν δινουν και τηλεφωνα και τσαντιζονται κιολας σε μερικα......προχτες ομως που πηγα θησεως 35....και δεν περασα μεσα....με ρωτησε γιατι δεν περνας?και της λεω εγω..."γιατι δεν μου δινεις το τηλεφωνο και γιατι εδω γυρω εχει πολυ καλα μασατζιδικα που περναω και καλυτερα και σχεδον με τα ιδια λεφτα......παπαλα η τσατσα!

Επισκέπτης
οταν μπαινει ο αλλος με υφακι και θεωρει οτι με τα 20 ευρω αγοραζει την κοπελλα και την θεωρει κατωτερη απο αυτον τοτε καλα κανουν και στραβωνουν!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom