Επισκέπτης
παιδια τις τελευταιες μερες σκεφτομαι αν αξιζει τελικα τον χρονο και το χρημα η ενασχοληση μας με τα μπουρδελα/στουντιο.... το θεμα ειναι πως τα λεφτα που χαλαμε ειναι οπως και να το κανουμε πολλα, με βαση τα λεφτα που χαλαμε περναμε αναλογα καλα?? ή οχι?? μηπως τελικα τα μπουρδελα μας εχουν αλλοιωσει την προσωπικοτητα... σιγουρα ο κοσμος του αγοραιου ερωτα στον οποιο ζουμε δεν ειναι φυσιολογικος και για αυτο πιστευω πως τελικα το σαιτ αυτο κανει κακο στον κοσμο και ειδικα στα μικρα παιδια καθως μεσα απο το σαιτ ολοι μας καναμε τις επισκεψεις μας στους οικους ανοχης πολυ πιο συχνες.. με αποτελεσμα πολλοι απο εδω (και εγω) χασαμε το νοημα της επισκεψης στα σπιτια αυτα... γραψτε μου αν σκεφτεστε τα μπουρδελα και τις πουτανες οταν βαριεστε και δεν εχετε τι να κανετε?? πιστευω πως η μονη λυση για εμενα ειναι να γυρισει το μυαλο μου στην κοπελα μου και να κοψω τις επισκεψεις εντελως και οταν ηρεμισω ψυχικα θα προσπαθησω να απολαυσω τον αγοραιο ερωτα μακρια απο τις παγιδες που κρυβει .... χωρις αυτο να σημαινει πως θα κοψω το σαιτ καθως γουσταρω την παρεα απο εδω μεσα και για αυτο εγραψα τους προβληματισμους μου......
υ.γ. οσοι θελετε να γραψετε "εγω δεν εχω τετοιο προβλημα!!" δεν υπαρχει λογος να γραψετε καθως σε αυτο το threat θελω να γραψουν οσοι καταλαβενουν τις ανησυχιες μου....
υ.γ. οσοι θελετε να γραψετε "εγω δεν εχω τετοιο προβλημα!!" δεν υπαρχει λογος να γραψετε καθως σε αυτο το threat θελω να γραψουν οσοι καταλαβενουν τις ανησυχιες μου....