Νέα

Άξια Ανδρεαδάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thodoris66
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 290K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
το κοριτσι ειχε μελλον οταν ειχε κανει αυτη την φωτογραφηση στο max,το καλοκαιρι αν  θυμαμαι καλα, και ειχε τα βυζια και τον κωλο της.Ενα μηνα πριν στην φωτογραφιση για το maxim εχει μεινει μιση σαν πρεζονι και ειναι μονο για να την βρασεις να κανεις σουπα.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Μεγαλωμενη λεει στην συνεντευξη στη Μυτιληνη.Επρεπε να το περιμενω.Το νησι    εχει τις πιο καυλιαρες γυναικες στην Ελλαδα.Ταξιδευω αρκετα λογω δουλειας και παντα περνω πολυ καλα εκει.Καυτες γυναικες μιλαμε δεν κολλανε πουθενα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αμάν ρε CIM, τί αρχείο έχεις ρε φίλε; Μήπως είσαι ... paparazzi;  :dancing: :dancing: :dancing:

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Και τώρα γιατί έγεινε σαν παιδί της Μπιάφρα κι αυτή; Κάπου κάποιοι gay κομπλάρουν τα τούμπανα που γουστάρουν οι straight και τα καταστρέφουν! Τα κάνουν ανορεξικά. Δεν μπορεί! Πρέπει να υπάρχει σχέδιο! :tickedoff:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Και τώρα γιατί έγεινε σαν παιδί της Μπιάφρα κι αυτή; Κάπου κάποιοι gay κομπλάρουν τα τούμπανα που γουστάρουν οι straight και τα καταστρέφουν! Τα κάνουν ανορεξικά. Δεν μπορεί! Πρέπει να υπάρχει σχέδιο! :tickedoff:

πες τα ροπαλοφορε μπας και μας ακουσουν

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Ναι ρε πούστη μου...Ενώ είναι μια χαρά μουνάρες στο ξεκινήματά τους, μετά γίνονται κοκκαλόσουπες!!! Κι αυτές ρε πούστη μου, το αδελφάτο ακούνε, αντί να ακούσουν κανά γκόμενο; Σιγά μη θέλουν το καλό της γυναίκας οι γκέουλες!!! Ένα μεγάλο ΟΥΣΤ!!!
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Φέρτε τη εδώ να την πλακώσουμε στην ορμόνη και την πρωτεϊνη, μαζί με συγκεκριμένη δόση υδατάνθρακα υψηλής ποιότητας, και να την κάνουμε τέντα τούμπανο σαν καλοκουρδισμένο ταμπούρο.
Να βαράς κωλοσκάμπιλο και να αντηχεί σαν το Grand Canyon.
Τι είναι αυτά! Αίσχος! Αδυνάτισμα πέραν της ισιας κοιλιάς, πρέπει να απαγορεύεται δια τουμπανονόμου!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Εφυγε η κοπελα απο την Μυτιληνη που ετρωγε τα λαδοτυρια της και χαλασε!!!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
παντως εχει το πιο σεξυ ονοματεπωνυμο που εχω ακουσει ποτε!

PARASOL

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
Μεγαλωμενη λεει στην συνεντευξη στη Μυτιληνη.Επρεπε να το περιμενω.Το νησι    εχει τις πιο καυλιαρες γυναικες στην Ελλαδα.Ταξιδευω αρκετα λογω δουλειας και παντα περνω πολυ καλα εκει.Καυτες γυναικες μιλαμε δεν κολλανε πουθενα.

Συναγωνιστη lefty2 καλα θα ηταν αυτα που λες να ισχυαν στην πραγματικοτητα.Ζω 15 χρονια Μυτιληνη και σε πληροφορω οτι πιο πουτανες σε ψυχη και σωμα δεν υπαρχουν(αντε να ερχονται δευτερες μετα τισ πατρινες).Ασε που τα τελευταια χρονια εχοθν ψωνιστει κιολας και το παιζουν ιστορια.Ασε πικρα....Με φοιτητριες την βγαζουμε μονο

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Συναγωνιστη lefty2 καλα θα ηταν αυτα που λες να ισχυαν στην πραγματικοτητα.Ζω 15 χρονια Μυτιληνη και σε πληροφορω οτι πιο πουτανες σε ψυχη και σωμα δεν υπαρχουν(αντε να ερχονται δευτερες μετα τισ πατρινες).Ασε που τα τελευταια χρονια εχοθν ψωνιστει κιολας και το παιζουν ιστορια.Ασε πικρα....Με φοιτητριες την βγαζουμε μονο
Ισως λοιπον να ταιριαζουν αυτα που γραφουμε γιατικαι εγω για επιδοσεις στο κρεβατι γραφω.Οσο για το οτι το παιζουν ιστορια εχω την εντυπωση οτι το κανουν στους ντοπιους μονο.Αν δουν ξενο αλλαζουν στυλακι.Δεν θελω να λεω μεγαλα λογια αλλα εχω περασει τρελες νυχτες στο νησι.

PARASOL

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
Ισως λοιπον να ταιριαζουν αυτα που γραφουμε γιατικαι εγω για επιδοσεις στο κρεβατι γραφω.Οσο για το οτι το παιζουν ιστορια εχω την εντυπωση οτι το κανουν στους ντοπιους μονο.Αν δουν ξενο αλλαζουν στυλακι.Δεν θελω να λεω μεγαλα λογια αλλα εχω περασει τρελες νυχτες στο νησι.

Ενταξει σε πιστευω αλλα μπορει να επεσες σε περιπτωσεις,αλλωστε εγω μιλουσα για την πλειοψηφια οχι για ολλες.Εγω παντως ''βγαζω το ψωμι μου'' απο τις φοιτητριες και τις θεσσαλονικιες που ερχονται τα καλοκαιρια!Δεν ασχολουμε με τις χαμουρες τις ντοπιες

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
Guys μη με περασετε για ψώνιο!ʼπλως καθαρές συμπτώσεις είναι αυτές!Όπως έγραψα και στο θέμα της Χρουσαλά έτσι και στην προκειμένη περίπτωση η εν λόγω κοπέλα μένει ακριβώς απεναντί μου στο χωριό!Καλλονή Λέσβου για οσούς θέλουν να μάθουν!Πέρα απο όλα τα άλλα πάντως καμμία σχέση με τη μαριέττα!Είδατε κατι νιμού που προέκυψαν στο χώριο!Τελείος φελός η κοπέλα!Την εχώ πετύχει π.χ ειχα φτάσει σκαλα(παραλιακα)σε μια καφετέρια με αμάξι και την βλέπω στο διπλανό οχημα να βαφεται(μεσημέρι για μπάνιο,που το παράξενο να μου πείτε)!Ε γυρνάω μετά από 15 λεπτά να πάρω κατι απτο αμάξι και αυτή συνέχιζε το μεσημεριανό makeup!Αnyway είχαμε φιλικές σχέσεις πριν μπει στο starλικι!Από τοτε ούτε καλημέρα!Προτείμω μαριέττα...Κάτι άσχετο:Παρασολ δεν ήταν καφετερια στην ερεσσο???

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16

Πτωχέ...

Με κάποιον ποδοσφαιριστή δεν ξεζουμίζεται?

Αλλά ούτως ή αλλέως τώρα που έγινε και αυτή και βρήκε κωτσονάτο θα την κερνάει από αυτή την σκόνη που σου κόβει την όρεξη και μετά γίνεσαι μπάλλα σαν τον Μαραντόνα...

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Ειπαμε το κοριτσι τι έχει μελλον;  :dancing: τι μελλον θα δειξει;  :knockinb: :sperm: :2funny:  :2funny:  :2funny:

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Ναι ρε πούστη μου...Ενώ είναι μια χαρά μουνάρες στο ξεκινήματά τους, μετά γίνονται κοκκαλόσουπες!!! Κι αυτές ρε πούστη μου, το αδελφάτο ακούνε, αντί να ακούσουν κανά γκόμενο; Σιγά μη θέλουν το καλό της γυναίκας οι γκέουλες!!! Ένα μεγάλο ΟΥΣΤ!!!
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Εγκρίνω και επαύξάνω συναγωνιστή!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom