Νέα

Άξια Ανδρεαδάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thodoris66
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 291K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ρε παιδιά και η πίτσια και η ανδρεαδάκη είναι μ....... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: γιαυτά θα τσακωνόμαστε. war βασικά θα τις ήθελα και τις 2 για 'συμμετοχή' :boobies: :boobies: :knockinb: :sperm: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ποια Πιτσα και Φρατζολα  ρε παιδια :2funny: :2funny: :2funny: Ανδρεαδακη αντε και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ και ξερο ψωμι :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:!!!!!

OP
OP
T

thodoris66

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Θάθελα να σε δω να σου ... κάθεται η ʼξια (εννοώ στον ύπνο σου) και συ να της λες: "Ενταξει αλλά για να πούμε και την αλήθεια, η Ελένη Πιτσιά είναι κλάσεις ανώτερη από εσένα!... ". Να το δω και να σε παραδεχθώ!

Αφού τα είπαμε για τους εφοπλιστές, αρκεστείτε στις φωτογραφίες, τα σχόλια και ξεχάστε τις μαλακίες για το μπαλκόνι του thodoris66, θα πάθετε κανά κακό... Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως πώς τα κατάφερε ο γείτονας και έχουνε κόψει χρόνια την καλημέρα!!!... Μαζοχισμός ή Μ...;!;!; Περιμένω ανυπόμονα εξηγήσεις!
βασικα με τη μανα της εχω τσακωθει και αυτη της εχει απαγορευσει να μου μιλαει και να μιλαει και στην κορη μου που την εχει βαφτισει.
Η δε μανα της σε ενα πρωιναδικο που την ρωτησανε πως ηταν η Αξια μικρη ειπε οτι ηταν πολυ ησυχη και ντροπαλη.
Σαν να υπονοει οτι τωρα που μεγαλωσε ειναι αντε να μην πω τι.
Βγαλτε συμπερασματα για την ποιοτητα του μυαλου που υπαρχει και στις δυο.

Επισκέπτης
επειδη την εχω πετυξει την αξια σε μαγαζι και μιλαγε με εναν φιλο μου που ειναι ιδιοκτητης του εν λογω μαγαζιου,εχω να πω οτι καλα θα κανει  η αξια να κατεβει απο το καλαμι που εχει σκαρφαλωσει!!!!!!!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
επειδη την εχω πετυξει την αξια σε μαγαζι και μιλαγε με εναν φιλο μου που ειναι ιδιοκτητης του εν λογω μαγαζιου,εχω να πω οτι καλα θα κανει  η αξια να κατεβει απο το καλαμι που εχει σκαρφαλωσει!!!!!!!!!

Κατω τα χερια απο την Αξια παλιοπαιδα
  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Επισκέπτης
αδερφε το καλοκαιρι την πετυχα αρκετες φορες στο Ακρωτηρι....την ειδα πολυ χαρουμενη...λες να καθοταν στο καλαμι????
Απο τις φωτο μου κανει για ξεκωλλο...αλλα απο κοντα δειχνει σκυλακι πεκινουα...γαβγιζει αλλα δν το φοβασαι...αμα εχεις χρημα κανεις παιχνιδι...οπως σχεδον ολες οι γκομενες αλλα αυτη σε γειωνει ετσι και κανεις κινηση κ δν εχεις 5000 στην τσεπη κ να τα ριξεις στα ποδια της....(σιγα μωρη πατσαβουρα...)....
Επισης,απ τις φωτο παιζει τρελο ρετουσαρισμα ρε αδερφια...η φατσα της απο κοντα δν ειναι τοσο καλη κ μαλλον θα ελεγα οτι πηγαινει προς το μετριο...(αυτα τα στραβα χειλη μου τη δινουν...) - (μπορει να φταιει κ το μπλαζε της υφος οταν ηταν με τις αδερφες που την περιτριγυριζαν στο μαγαζι)...παντως εχει πολυ ωραιο κωλρακι - μεγαλο προσων.....αυτα απο μενα κ χωρις παρεξηγηση.....

Επισκέπτης
την εχω πετυχει και στο ακρωτηρι που εχω αρκετους φιλους που δουλευουν εκει και στην γλυφαδα να πηγαινει για καφε!!και στο ξαναλεω ειναι πολυ ψωναρα!ελενη πιτσια δαγκωτο! ;)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
H πιτσια με καυλωνει περισσοτερο απο ανδρεαδακη αλλα και την μια απο τις δυο να επαιρνα δεν θα με χαλαγε καθολου!

plithos

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
φωναξε μας στο μπαλκονι σου για καφε  φιλε θοδωρη

nelos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
για ενα ξεμπουκωμα καλη ειναι

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1

Συνημμένα

• normal_AxiaAndreadaki018.jpg
    normal_AxiaAndreadaki018.jpg
    22,2 KB · Εμφανίσεις: 159
  • normal_AxiaAndreadaki020.jpg
    normal_AxiaAndreadaki020.jpg
    29,4 KB · Εμφανίσεις: 163
  • normal_AxiaAndreadaki029.jpg
    normal_AxiaAndreadaki029.jpg
    14,6 KB · Εμφανίσεις: 156

Επισκέπτης
ενασ ξανθοσ αγγελοσ που κατεβικε απο τον παραδεισο!!!!απιστευτα ποδια!!!!!!ειναι για τρελα πιτσιλισματα ι γυναικα!!!!!!!αχ τι μας κανετε μεσιμεριατικα καυλιαριδεσ σιναγονιστεσ!!!

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ʼξια βρε αδερφέ... οχι Αξία....
Αξία έχει η κολάρα της....

Επισκέπτης
τι πλασμα ειναι αυτο ρε καυλιαριδεσ?σε πιο μπουρδελο δουλευι να το πιτσιλισουμε?αχχαχαχαχαχαχαχεχεχεχεχεχε!!!!!μπουχαχχααχχα!

kavaldi

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΤΡΕΛΟ ΤΡΕΛΟ ΤΡΕΛΟ ΤΡΕΛΟ ΤΡΕΛΟ...
γουσταρω πολυ...
ευγε, ευγε..

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γμτ... πως τα κατεβάζουμε αυτά τα βιντεάκια???

Επισκέπτης
ποπο     τι γιναικα ειναι αυτι!για τρελα πιτσιλισματα ι ξεσκιστρο!!!μασ καυλοσε το εργαλιο!!!

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
ακομη μερικες φωτογραφίες

Συνημμένα

• normal_AxiaAndreadaki003.jpg
    normal_AxiaAndreadaki003.jpg
    15 KB · Εμφανίσεις: 159
  • normal_AxiaAndreadaki011.jpg
    normal_AxiaAndreadaki011.jpg
    19,4 KB · Εμφανίσεις: 163
  • normal_AxiaAndreadaki034.jpg
    normal_AxiaAndreadaki034.jpg
    14,8 KB · Εμφανίσεις: 156

Επισκέπτης
μιν σινεχιζετε καυλιαριδεσ!!!!!θα πιτσιλισο ολο το forum!!!!δεν αντεχο αλο !!!!!αχαχχαχαχα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom