gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
μασκα και βατραχοπεδιλα να φερω;χωρίς πλάκα, άμα παρτουζώσουμε ποτέ καμιά παρέα... θα δεις!
μασκα και βατραχοπεδιλα να φερω;χωρίς πλάκα, άμα παρτουζώσουμε ποτέ καμιά παρέα... θα δεις!
τι στο διαολο τοσο τυχερος ημουν?ολες οσες ειχα τα πινανε και εψαχνα μια που να τα γουσταρει στη μαπαΠράγματι, όπως το λες είναι: θέμα ΤΥΧΗΣ! Να βρεις γκόμενα που να γουστάρει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να τσιμπουκώνει κ επιπλέον να σε στραγγίζει μέχρι την τελευταία σταγόνα...
τι στο διαολο τοσο τυχερος ημουν?ολες οσες ειχα τα πινανε και εψαχνα μια που να τα γουσταρει στη μαπα
Αμα η γυναίκα γουστάρει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να τσιμπουκώνει... τι να λέμε!
Μακάριος κι όποιος είχε την τύχη να του γλύφουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 2 γκόμενες τον πούτσο κ τ' αρχίδια...
Ασε ρε μεγαλε!
Κατουρα και λίγο!!!
βαζω την δικια μου και πινει....εγω τζατζικια και τυροσαλατες παλι....
;)ΜΕΓΙΣΤΟ respect!
Ασε ρε μεγαλε!
Κατουρα και λίγο!!!
τι στο διαολο τοσο τυχερος ημουν?ολες οσες ειχα τα πινανε και εψαχνα μια που να τα γουσταρει στη μαπα
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?Tα καλυτερα τσιμπουκια που εχω να θυμαμαι,οσο και αν αυτο μπορει να φαινεται "παραξενο" σε μερικους,ειναι αυτα της γυναικας μου,που του δινει και καταλαβαινει συνηθως μεχρι τελευταιας σταγονας!
Το αξεχαστο ομως ειναι αυτο που μου εκανε παρεα με βιζιτα,οταν και οι δυο ειχαν πεσει με τα μουτρα με αισθημα ευγενους αμιλλας μεταξυ τους
Κερασακι στην τουρτα,οταν εχυσα στα βυζια της κοπελας,η δικια μου την "καθαρισε" επιμελεστατα με την γλωσσα της!!!!
μηπως ειναι ολλανδεζα η γυναικα σου τυπε?Tα καλυτερα τσιμπουκια που εχω να θυμαμαι,οσο και αν αυτο μπορει να φαινεται "παραξενο" σε μερικους,ειναι αυτα της γυναικας μου,που του δινει και καταλαβαινει συνηθως μεχρι τελευταιας σταγονας!
Το αξεχαστο ομως ειναι αυτο που μου εκανε παρεα με βιζιτα,οταν και οι δυο ειχαν πεσει με τα μουτρα με αισθημα ευγενους αμιλλας μεταξυ τους
Κερασακι στην τουρτα,οταν εχυσα στα βυζια της κοπελας,η δικια μου την "καθαρισε" επιμελεστατα με την γλωσσα της!!!!
Tα καλυτερα τσιμπουκια που εχω να θυμαμαι,οσο και αν αυτο μπορει να φαινεται "παραξενο" σε μερικους,ειναι αυτα της γυναικας μου,που του δινει και καταλαβαινει συνηθως μεχρι τελευταιας σταγονας!