Νέα

Αξέχαστη πίπα!...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolarxido
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Πράγματι, όπως το λες είναι: θέμα ΤΥΧΗΣ! Να βρεις γκόμενα που να γουστάρει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να τσιμπουκώνει κ επιπλέον να σε στραγγίζει μέχρι την τελευταία σταγόνα... :pipa1:
τι στο διαολο τοσο τυχερος ημουν?ολες οσες ειχα τα πινανε και εψαχνα μια που να τα γουσταρει στη μαπα  :rockon:

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
τι στο διαολο τοσο τυχερος ημουν?ολες οσες ειχα τα πινανε και εψαχνα μια που να τα γουσταρει στη μαπα  :rockon:

το ιδιο προβλημα και εγω.μονο η τωρινη εχει δεχτει να τα παρει :2on1: αλλα δεν το εκανε με κεφι και προσπαθουσε να αποφυγει τις ριπες :grin:

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αμα η γυναίκα γουστάρει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να τσιμπουκώνει... τι να λέμε!

Μακάριος κι όποιος είχε την τύχη να του γλύφουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 2 γκόμενες τον πούτσο κ τ' αρχίδια...

Ασε ρε μεγαλε!

Κατουρα και λίγο!!!

petroskal69

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ε παιδια να πιασουμαι κ τοιχο αμ ειναι :pipa2: :pipa2:

gergegt

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Tα καλυτερα τσιμπουκια που εχω να θυμαμαι,οσο και αν αυτο μπορει να φαινεται "παραξενο" σε μερικους,ειναι αυτα της γυναικας μου,που του δινει και καταλαβαινει συνηθως μεχρι τελευταιας σταγονας!
Το αξεχαστο ομως ειναι αυτο που μου εκανε παρεα με βιζιτα,οταν και οι δυο ειχαν πεσει με τα μουτρα με αισθημα ευγενους αμιλλας μεταξυ τους :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Κερασακι στην τουρτα,οταν εχυσα στα βυζια της κοπελας,η δικια μου την "καθαρισε" επιμελεστατα με την γλωσσα της!!!!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
1.870
Πόντοι
8.245
Εγω θα μιλησω για την Μαρινα ανηκει στην ενδοξη εποχη των ελληνιδων δεκαετια 80-90 την συναντησα σε ενα σπιτι στην Καλυμνου,μετα την συναντουσα στην φιλης ΠΙΠΑ με καποτα αλλα δεν καταφερα να την γαμησω ποτε,και δεν το εχω ξαναπαθει ποτε με καμια αλλη να εισαι καλα ΜΑΡΙΝΑ,

katsikolagnos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ασε ρε μεγαλε!

Κατουρα και λίγο!!!

Πες τα ρε Stavro51-Enaeriti!!!!

Aπορω γιατι δεν μπαινεις με το κανονικο σου νικ να τον κραξεις τον ντουρασελ τι φοβασαι?Αφου εισαι ποιο παλιος ρε.Προχωωρα και μην κολωνεις

miasmaki

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Tα καλυτερα τσιμπουκια που εχω να θυμαμαι,οσο και αν αυτο μπορει να φαινεται "παραξενο" σε μερικους,ειναι αυτα της γυναικας μου,που του δινει και καταλαβαινει συνηθως μεχρι τελευταιας σταγονας!
Το αξεχαστο ομως ειναι αυτο που μου εκανε παρεα με βιζιτα,οταν και οι δυο ειχαν πεσει με τα μουτρα με αισθημα ευγενους αμιλλας μεταξυ τους :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Κερασακι στην τουρτα,οταν εχυσα στα βυζια της κοπελας,η δικια μου την "καθαρισε" επιμελεστατα με την γλωσσα της!!!!
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μηπως ειναι ολλανδεζα η γυναικα σου τυπε? :2funny:

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.994
Πόντοι
3.506

:pipa1: :pipa1: :pipa1: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom