Νέα

Αξέχαστη πίπα!...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolarxido
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MystiriosLover

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οδηγίες για πεολειχία ή πίπα ή τσιμπούκι!

Η αλήθεια είναι ότι τα ανδρικά γεννητικά όργανα μια και είναι εξωτερικά είναι πολύ πιο καθαρά από το αιδοίο. Αρκεί βέβαια ο σύντροφός σας να μην είναι κανένας «μπίχλας» και έχει πάρει διαζύγιο με το σαπούνι. Οπότε η πίπα απαιτεί και την ανάλογη καθαριότητα από τη πλευρά του άνδρα.

δεν είναι μονο στα αντρικά όργανα το πρόβλημα... μου είχε τύχει κοπέλα που μόλις την πλησίασα ανάμεσα στα πόδια μύριζε σαν ψόφιο ψάρι :new_shocked: ... γενικά αν το ταίρι σου δεν είναι φίλος με το σαπούνι και το μπάνιο η γενικά δεν ενδιαφέρεται για την καθαριότητα ειδικά σε αυτά τα σημεία τότε... το χάσαμε το κορμί πατριώτη!

σχετικά τώρα με το αρχικό post... πλέον οι γυναίκες εκτος ότι κάθονται και συζητάνε τέτοια θέματα με το ταίρι τους, δηλαδή ο ένας λέει πως του αρέσει και η άλλη συνεχίζει ξέρω γω, δεν είναι όπως παλιά που λέγανε οι περισσότερες πίπα δεν κάνω γιατί θα με λένε πουτάνα η ότι πίπες κάνουν μονο οι πουτάνες κλπ κλπ για να μην κάνουν πίπα (όταν λέω παλιά μιλάω για 2-3 χρονια πριν που μερικές φοβοντουστα" η σιχενοντουσταν το στοματικό.. όχι ότι τώρα δεν υπάρχουν τέτοιες αλλα είναι η μειοψηφία) με λίγα λόγια πλέον οι γυναίκες έχουν αλλάξει στο θέμα κρεβάτι και μάλιστα πολλές φορες είναι καλύτερες ακόμα και από τους άντρες! στο θέμα πίπα τώρα αν η γυναικα έχει τον τρόπο τις και ξέρει πως να σε κάνει πύραυλο θα το κάνει είτε κάνει ότι είπε ο φίλος στο αρχικό του post είτε το κάνει με τον δικό τις τρόπο.. αλλα το μυστικό εννοείται είναι η γλώσσα και τα παιχνίδια με το κεφάλι!  :thumbsup:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αγαπητοί συναγωνιστές, η καλή πίπα είναι προσόν για μια γυναίκα. Καθορίζει την περαιτέρω πορεία της ως μητέρα, σύζυγο και καλή νοικοκυρά!!!

MareseiToSex

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
γίνεται να κανεις sex χωρίς να ξέρει η γυναικα να σου γλείψει τον μήτσο? όχι πείτε μου γίνεται?!?!?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Στο παταρι κεντρικηs και γνωστηs καφετεριαs, προτου βγει η απαγορευση για τον καπνισμα......και μολιs ειχε περασει η καθαριστρια και εκανε παρκε.....Με ειχε κανει τουρμπο η μικρη!!!!!  Το ασχημο ητανε οτι δεν ειχα ...χαρτοπετσετα κι εγινα αστα να πανε.....Λογω χειμωνα ομωs το μεγαλο σκουρο μπουφαν, χρησιμοποιηθηκε σαν ασπιδα μεχρι να παω στιs τουαλετεs.....Ασε η τρομαρα που πηρα!!!!!!!

Khia

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οδηγίες για πεολειχία ή πίπα ή τσιμπούκι!

Ένας ακόμη τρόπος (και πολύ καλός) είναι ο εγκλωβισμός του πέους και κυρίως τη βάλανο του πέους ανάμεσα στην κλειστή οδοντοστοιχία με τα πλευρικά ούλα και στο μάγουλο. Είναι λίγο ζόρικος τρόπος αλλά ο ερεθισμός που προσφέρει είναι μέγιστος. Αρκούν μερικές κινήσεις του κεφαλιού της συντρόφου μας πάνω κάτω και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Απαιτεί βέβαια εξάσκηση και δεν πετυχαίνει με τη πρώτη.   
:huh:  :huh:  :huh:
λαθος????

anyway πολυ ωραια τα λεει!  :2funny: :$ :$

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Στο Αμφιθεατρο στην βεραντα πισω απο κατι μεγαλες γλαστρες με την κοπελα μου
Ημουν και μικρος σχετικα τοτε και τα χα δει ολα
αλλα μου εκανε κανονικη επιθεση και μ εστειλε

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
μια ξανθουλα κοντουλα
η βουλα η τσιμουκοπνιχτρα την ελεγα

στην εξοχη ,εξω απο το αμαξι ,εγω ορθιος αυτη στα γονατα,και να ρουφαει και να γλυφει χωρις σταματημο.....γουσταρε και μπινελικια (το φαι μου) εκεινη την ωρα  πχ πουτσογλυφτρα,ψωλαρπαχτρα,ζητιανα του πουτσου,διψασμενη για σπερμα  καθαρισε τον ,γλυφε μεχρι να λειωσει    και μετα ητανε και το μουνακι της υγρο γιατι καραγουσταρε αυτον τον συνδυασμο   
γκαβλωνε επισης στο τσιμπουκι ,στον ιδιο συνδυασμο αλλα να μιλαω και στο κινητο  ταυτοχρονα με καναν κολλητο
                    διαλογος
αυτος-ελα τι κανεις ρε μαλακα
εγω -καλα ρε ,τσιμπουκωνω μια χαμουρα κι ερχομαι...
αυτος-ασε ρε τις μαλακιες,που εισαι??
αυτη περνοντας λιγο το κινητο-γειασου γκαβλιαρη ,του αδειαζω τα αρχιδια και ερχετε....σλαρπ σλουρπ......
εγω-γελια
αυτος-νο κομεντ

Α ΡΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΑΤΕ ΓΑΜΩΤ

μετα πηγε στην γερμανια    παντρευτηκε     την εχασα  .....

αλλα το καλυτερο που εχω δει ειναι αυτο μακραν

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...αυτη περνοντας λιγο το κινητο-γειασου γκαβλιαρη, του αδειαζω τα αρχιδια και ερχετε....σλαρπ σλουρπ......

Αμα η γυναίκα γουστάρει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να τσιμπουκώνει... τι να λέμε! :rockon:

Μακάριος κι όποιος είχε την τύχη να του γλύφουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 2 γκόμενες τον πούτσο κ τ' αρχίδια... :dancing:

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
Στο παταρι κεντρικηs και γνωστηs καφετεριαs, προτου βγει η απαγορευση για τον καπνισμα......και μολιs ειχε περασει η καθαριστρια και εκανε παρκε.....Με ειχε κανει τουρμπο η μικρη!!!!!  Το ασχημο ητανε οτι δεν ειχα ...χαρτοπετσετα κι εγινα αστα να πανε.....Λογω χειμωνα ομωs το μεγαλο σκουρο μπουφαν, χρησιμοποιηθηκε σαν ασπιδα μεχρι να παω στιs τουαλετεs.....Ασε η τρομαρα που πηρα!!!!!!!

αφου το εκανε που το εκανε το καλο γιατι να σε αφησει να λερωθεις??? :pipa1: :think:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
αφου το εκανε που το εκανε το καλο γιατι να σε αφησει να λερωθεις??? :pipa1: :think:

Μπορεί να ήταν σιχασιάρα κ να μην τα έπαιρνε στο στόμα... (όπως δυστηχώς πολλές Ελλεηνίδες) ή να έχυσε πολύ πράμα ο συναγωνιστής (όπως κάνω εγώ π.χ.) και η γκόμενα να μην μπορούσε να τα πάρει... (ρε γμτ, καημό το έχω πολλάαα χρόνια... να βρω κάποια γκόμενα -οχι πουτάνα- που να καταφέρνει να τα καταπίνει ΟΛΑ) χαχαχα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μπορεί να ήταν σιχασιάρα κ να μην τα έπαιρνε στο στόμα... (όπως δυστηχώς πολλές Ελλεηνίδες) ή να έχυσε πολύ πράμα ο συναγωνιστής (όπως κάνω εγώ π.χ.) και η γκόμενα να μην μπορούσε να τα πάρει... (ρε γμτ, καημό το έχω πολλάαα χρόνια... να βρω κάποια γκόμενα -οχι πουτάνα- που να καταφέρνει να τα καταπίνει ΟΛΑ) χαχαχα
ο πιτερ νορθ εισαι ρε παιχτη; :think: :2funny:

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
σ αυτο το θεμα ειμαι πολυ τυχερος.ειδικα με την τωρινη μου γκομενα.ουτε σταλα δε πηγαινει χαμενη :pipa1: οπως λεει της αρεσουν κιολας :idiot: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Εχουμε ξανααναφερθεί στο θεμα της διατροφής πολλές φορές σε διάφορα threads!
Δες κι εδώ...

Δοκίμασε να πίνεις ΤΑΚΤΙΚΑ χυμό ανανά, κάνει θαύματα ;)

Συνημμένα

• mmm.jpg
    mmm.jpg
    28,2 KB · Εμφανίσεις: 53

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
σ αυτο το θεμα ειμαι πολυ τυχερος.ειδικα με την τωρινη μου γκομενα.ουτε σταλα δε πηγαινει χαμενη :pipa1: οπως λεει της αρεσουν κιολας :idiot: :2funny:

Πράγματι, όπως το λες είναι: θέμα ΤΥΧΗΣ! Να βρεις γκόμενα που να γουστάρει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να τσιμπουκώνει κ επιπλέον να σε στραγγίζει μέχρι την τελευταία σταγόνα... :pipa1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εχουμε ξανααναφερθεί στο θεμα της διατροφής πολλές φορές σε διάφορα threads! Δοκίμασε να πίνεις ΤΑΚΤΙΚΑ χυμό ανανά, κάνει θαύματα ;)
βαζω την δικια μου και πινει....εγω τζατζικια και τυροσαλατες παλι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom