Νέα

Αξέχαστη πίπα!...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolarxido
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το συγχωνευσαν γιατι υπηρχε παλια παρομοιο ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ήταν πολύ πρωτότυπο θέμα,πράγματι. :jerking:

mikro pontiki

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
την καλυτερη πιπα την ειχα παρει σε ενα μαγαζι μεσα στην τουαλετα... :pipa1: και δεν απαγορευονται καθολου οι πιπες στις τουαλετες :2funny: :2funny: :2funny:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Οχι η καλυτερη, αλλα η πιο περιεργη. Σε γνωστο φραπενιο, πριν τρια χρονια με ενα μουναρο απο τη γαλλικη γουινεα. Μαστορησα. Με τα δοντια με τη γλωσσα και τα χειλια, πανω απο το παντελονι ( λεπτο παντελονι, λογω καλοκαιριου). Κι΄ομως εχυσα θριαμβευτικα.    :pipa1:  :rockon: :rockon: :rockon:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Όχι μία μόνο αλλά ατέρμονης διάρκειας πίπα.

Από Αργεντινέζα τρελαμένη με τον πούτσο σε βαθμό που να περνάμε ατέλειωτες ώρες καθημερινά με αυτή να μου τραβάει τη σούπερ ντούπερ πίπα, με απίστευτη τεχνική σε ρούφηγμα, γλύψιμο με τη γλώσσα, παιχνίδι με τα βυζιά της κ.λ.π. Μιλάμε η γυναίκα είχε εμμονή με τον μπούτσο....

Αφού έχυνα μία, δύο, τρεις, τέσσερεις, πέντε φορές στο τέλος δεν μπορούσα να χύσω άλλο αλλά αυτή συνέχιζε στα αχαμνά μου τη χούβερ, έτσι που από ενα σημείο και μετά έβγαζα απλά προστατικό υγρό χωρίς χύσι...

Το είχα συνηθίσει καθημερινά και έπαιρνα και την εργασία μου στην πολυθρόνα ή στο κρεβάτι, έκανα τη δουλίτσα μου ενώ αυτή από κάτω τη δική της...

Αξέχαστη εποχή πιπο-εξάντλησης.....

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Ας γράψω και εγώ την άποψη μου,διαφωνώ με το αρχικό ποστ σε ενα σημειο.
Δηλαδή deepthroat δεν παιζει?  :idiot:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ας γράψω και εγώ την άποψη μου,διαφωνώ με το αρχικό ποστ σε ενα σημειο.
Δηλαδή deepthroat δεν παιζει?  :idiot:

Ολα παίζουν, αρκεί να τηρούνται σχολαστιά οι κανόνες υγιεινής (εκατέρωθεν) για να είναι η απόλαυση και για τους δύο η υπέρτατη.

Η εμπειρία της πεολειχίας από τη γυναίκα στον άνδρα, δεν πρέπει να γίνεται ως αγγαρεία ή ως υποχρέωση. Βέβαια, και ο στοματικός έρωτας από τον άνδρα προς τη γυναίκα, πρέπει να λαμβάνει χώρα με τις ίδιες προϋποθέσεις.

Για να προσφέρεται ο μέγιστος βαθμός ικανοποίησης από τον έναν στον άλλον και αντίστροφα.

Επισκέπτης
Όχι μία μόνο αλλά ατέρμονης διάρκειας πίπα.

Από Αργεντινέζα τρελαμένη με τον πούτσο σε βαθμό που να περνάμε ατέλειωτες ώρες καθημερινά με αυτή να μου τραβάει τη σούπερ ντούπερ πίπα, με απίστευτη τεχνική σε ρούφηγμα, γλύψιμο με τη γλώσσα, παιχνίδι με τα βυζιά της κ.λ.π. Μιλάμε η γυναίκα είχε εμμονή με τον μπούτσο....

Αφού έχυνα μία, δύο, τρεις, τέσσερεις, πέντε φορές στο τέλος δεν μπορούσα να χύσω άλλο αλλά αυτή συνέχιζε στα αχαμνά μου τη χούβερ, έτσι που από ενα σημείο και μετά έβγαζα απλά προστατικό υγρό χωρίς χύσι...

Το είχα συνηθίσει καθημερινά και έπαιρνα και την εργασία μου στην πολυθρόνα ή στο κρεβάτι, έκανα τη δουλίτσα μου ενώ αυτή από κάτω τη δική της...

Αξέχαστη εποχή πιπο-εξάντλησης.....
Σιγά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom