Νέα

Ατυχημα και φοβοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MMABEAST
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
42
Πόντοι
246
:idiot:Φιλαρακο, μην ακους,μερικες, Μαλακιες, απο μερικους! Για να κολλισης, σοβαρο, αφροδησιο, πρεπει, να μην φορας καθολου, προφυ/κο, και να Χυσης μεσα! και να ειναι φορεας, η Κοπελα! με σενα δεν εγεινε κατι τετοιο. Οποτε μην φοβασαι! Αν και λιγες, κοπελλες, περνανε, Γιατρο, απο της Ξενες! Θελουν ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ακους κανεναν. Αποφαση ειναι, μια Εξεταση  στο Συγγρου, για ολλα τα Αφροδησια, και θα υσηχασεις,! Μεχρη, ανφ=βγουν τα αποτελεσματα, ειναι, μετα, Τελος, η αγωνια σου! Παντως,η Γρυπη δεν εχει καμια, σχεση! Μην το αναβαλλης, αποφαση ειναι! :idiot:

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
:idiot:Φιλαρακο, μην ακους,μερικες, Μαλακιες, απο μερικους! Για να κολλισης, σοβαρο, αφροδησιο, πρεπει, να μην φορας καθολου, προφυ/κο, και να Χυσης μεσα! και να ειναι φορεας, η Κοπελα! με σενα δεν εγεινε κατι τετοιο. Οποτε μην φοβασαι! Αν και λιγες, κοπελλες, περνανε, Γιατρο, απο της Ξενες! Θελουν ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ακους κανεναν. Αποφαση ειναι, μια Εξεταση  στο Συγγρου, για ολλα τα Αφροδησια, και θα υσηχασεις,! Μεχρη, ανφ=βγουν τα αποτελεσματα, ειναι, μετα, Τελος, η αγωνια σου! Παντως,η Γρυπη δεν εχει καμια, σχεση! Μην το αναβαλλης, αποφαση ειναι! :idiot:

:headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τύπε από την στιγμή που το προφυλακτικό έμεινε στην θέση του, είναι απίθανο να έχεις κολλήσει κάτι χοντρό.
Αν έχεις άγχος, μπορεί να κάνεις τις γνωστές τρεις εξετάσεις (HIV, Ηπατίτιδα, Σύφιλη).

Το αν χύσεις μέσα ή όχι δεν έχει σημασία για το αν έχεις κολλήσει κάτι, αυτό αυξάνει τις πιθανότητες στην γυναίκα.
Τέλος η γρίπη δεν αντιμετωπίζεται με αντιβιοτικά, γιατί είναι ιογενής.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
κυτταρομεγαλοϊο κολλησες ρε μαγκα CMV ή κανα epstein barr

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Καλησπερα παιδες και καλως σας βρηκα!Πριν αρκετο καιρο,τον ιουλιο για την ακριβεια, ειχα κανει μια επισκεψη στο Κασανδρας 4 και ειχα τιμησει την Αννα.Κατα την διαρκεια λοιπον της φασης ενω σφυροκοπουσα για καποιο λογο ξενερωσα(ισως,επειδη πηγα να χυσω και μου αλλαξε σταση και μου κοπηκε) και ενω ημουν μεσα της η στυση μου χαλαρωσε με συνεπεια να χαλαρωσει και το προφυλακτικο και σαν συνεπεια ειχε να μαζευεται προς τα πανω και εγω συνεχεια οταν το καταλαβαινα το επαιρνα και το μαζευα προς τα κατω,ειχε ομως χαλαρωσει γενικα,το μαζευα λοιπον εμπαινα παλι μετα απο λιγο το εβλεπα παλι μαζευοταν ψηλα.Ξενερωσα, ειπα αντε γεια και εφυγα.

Τωρα ομως 6 μηνες μετα αρρωστησα με εποχιακη γριπη(λεμφαδενες) και με εχει γονατισει πραγματικα πολλες μερες,πραγμα πρωτογνωρο για μενα και εχω αρχισει να σκεφτομαι μηπως απο τοτε κολλησα τπτ?Εχω χεστει πανω μου η αληθεια ειναι.Ξερει κανεις αν το εν λογω στουντιο ειναι νομιμο καθως επισης αν η Αννα ειναι η ιδια Αννα που ηταν στο φυλης 71β και σε μασατζιδικο στα εξαρχεια?

Στο διαστημα αυτο των 6 μηνων εχω παει μονο με την κοπελα μου.

Ευχαριστω εκ των προτερων παιδες.
:)

Επισκέπτης
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom