Νέα

Άτομο με καμία επαφή με το γυναικείο φύλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MariosFFX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 661
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MariosFFX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλες και φίλοι είπα να γράψω στο φόρουμ για κάποια πράγματα που σκέφτομαι εδώ και πάρα πολύ καιρό και δεν ξέρω το πως να ενεργήσω γιατί δεν ξέρω το πως θα ψάξω το που θα πάω και το τι θα κάνω.
Θέλω να αποκτήσω επικοινωνίες με κοπέλες γιατί στο παρελθόν μου δεν είχα καμία όπου τότε είχα τεράστιες ευκαιρίες αλλά δεν το κυνήγαγα διότι κοίταζα άλλα πράγματα όπως να αράξω με κανέναν φίλο, να βγω για καφέ με καμιά παρέα, να λιώσω στους υπολογιστές και στα παιχνίδια, να δουλέψω και να πάω σχολείο όλα αυτά δεν είχαν καμία σχέση με το γυναικείο φύλλο βέβαια με τα κορίτσια τις τάξεως δεν μίλαγα για τον λόγο ότι όλες σχεδόν με χαν ξινίσει όπως η μία είναι χοντρή, η άλλη πολύ αδύνατη και ούτω καθεξής ή γενικά οι κοπέλες ήταν πολύ λίγες και δεν κοιτάγανε εμάς κοιτάγανε άλλους τους πιο "άνδρες".
Έχωντας τελιωσει κάθε σχολική χρονιά και από μια δουλειά όπου δεν υπήρχαν καθόλου κοπέλες για το λόγο ότι ήταν μια δουλειά σαν αποθήκες έχω μείνει τώρα χωρίς να έχω καμία επαφή με γυναίκα ούτε φιλική ούτε τίποτα.
Τώρα ως άνεργος έχω ελεύθερο χρόνο 24/24 αλλά δεν ξέρω που να πάω για να ψάξω.
Δεν θέλω να βασιστώ σε φίλους ή συγγενείς γιατί και ναι να μου πούνε δεν πρόκειται να γίνει  τίποτα και ούτε μπορώ να πάρω ένα φίλο μου να παμε σε club και να την πέσουμε (Μακάρι να γινόταν)
Με λίγα λόγια είμαι μόνος. Ότι κάνω πρέπει να το κάνω μόνος
Οτιδήποτε εμπειρία αποκτήσω θα νε καλή γιατί την θεωρώ βελτίωση
Επίσης site γνωριμιών τα θεωρώ πολύ δύσκολα να κανονίσω κάτι για το λόγο η αναλογία ανδρών με γυναικών είναι 100:1 (εάν είναι γραμμένη μία γυναίκα σε ένα τέτοιο site τότε θα είναι 100 άνδρες)
Ακούω συμβουλές για το τι μπορώ να κάνω από το στάδιο που βρίσκομαι.
Ευχαριστώ

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μπες σε σιτε γνωριμιων, το να κανονισεις για καφε με γκομενα ειναι ευκολο, το να γαμησεις ειναι πιο δυσκολο αλλα κ παλι προσπαθησε το

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
απλο ειναι,αυτοπεποίθηση να εχεις  και μην σε παρει απο κατω.ολα ειναι θεμα ψυχολογίας 

OP
OP
M

MariosFFX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μόνο εκεί έχω ελπίδες?
Δεν έχω καμία ελπίδα αν πάω μόνος μου για ποτό ή τίποτα παρόμοιο?

lenakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε μορτακο μη μασας καθολου...οι γκομενες θελουν πεσιμο κ φτυσιμο μαζι....ετσι γουσταρουνε ...κ πανω απ ολα να μην κολλας....κ στην τελικη οι αλλοι ειναι καλυτεροι απο σενα?????     :headbang2: :headbang2:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
και η εμφάνιση παίζει λιγάκι ρόλο... προσπάθησε να δείχνεις φροντισμένος και περιποιημένος απλά ...όχι τρελά πραματα..

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
απλο ειναι,αυτοπεποίθηση να εχεις  και μην σε παρει απο κατω.ολα ειναι θεμα ψυχολογίας 

Α οκ, μετα απο αυτο που ειπες θα του ανεβει αμεσως η αυτοπεποιθηση,  να πας για ψυχολογος  :2funny:

OP
OP
M

MariosFFX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Από εμφάνιση δεν έχω πρόβλημα κανένα.
Έχω ακούσει από κοπέλες φίλων ότι είμαι πολύ εντάξει.

(Δεν γίνετε να κανονίσω να βγω με τις φιλές των κοπελιών των φιλών μου)

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Συμφωνω με ολους τους φιλους. Εχω να προσθεσω οτι αν χρειαστεινα ξεκισνησεις το καμακι σου απο πολυ χαμηλα καντο, ακομη και αυτο ειναι θεμα προπονησης. Κανε λαθη αλλα φροντισε να τα θυμασαι και να τα διορθωνεις. ΑΕΕΕΕΕΡΑΑΑ Μεν!!!   :rockon: :rockon: :rockon:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
713
Πόντοι
96
Από εμφάνιση δεν έχω πρόβλημα κανένα.
Έχω ακούσει από κοπέλες φίλων ότι είμαι πολύ εντάξει.

(Δεν γίνετε να κανονίσω να βγω με τις φιλές των κοπελιών των φιλών μου)

Γιατι οχι? Μπορεις να γνωρισεις φιλες απο τις κοπελες των φιλων σου, να βγειτε ολοι μαζι σαν παρεα δηλαδη και βλεπεις πως θα παει. Αν σ αρεσει καποια περισσοτερο αν δειχνει καμια ενδιαφερον κλπ.. Αυτος ο τροπος ειναι ο πιο ευκολος για να γνωρισεις γκομενες κοινοι γνωστοι κ ετσι καυλεα μου!!!!
Για να γνωρισεις απο ιντερνετ πρεπει να λιωσεις πιστευω!

Οσο για το φιλο που ειπε πιο πανω να ξεκινησεις απο χαμηλα οκ μειωσε λιγο τα στανταρ σου και βολεψου με κατι μετριο αν δεν εχεις τοσες επιλογες αλλα
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΧΟΝΤΡΑ ΤΕΡΑΤΑ :tickedoff:

Με εκτιμηση, ο ζωντανος θρυλος του φορουμ, ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ!!!!!  :fuck2: :pipa1: :zfuck: :2on1:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Γεια σου ρε broadband mountain

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

ευαισθητουλι γκαστεζακουλινι...αμεσως να βοηθησεις τον φιλο μας...εισαι γλυκα :-* :smitten: :grin: :2funny:

Επισκέπτης
αυτα τα θεματα τα ανοιγουμε σε prime time  φιλε , για να βρισκονται πολλοι γνωστες να βοηθησουν :grin:

OP
OP
M

MariosFFX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι οχι? Μπορεις να γνωρισεις φιλες απο τις κοπελες των φιλων σου, να βγειτε ολοι μαζι σαν παρεα δηλαδη και βλεπεις πως θα παει. Αν σ αρεσει καποια περισσοτερο αν δειχνει καμια ενδιαφερον κλπ.. Αυτος ο τροπος ειναι ο πιο ευκολος για να γνωρισεις γκομενες κοινοι γνωστοι κ ετσι καυλεα μου!!!!
Για να γνωρισεις απο ιντερνετ πρεπει να λιωσεις πιστευω!

Οσο για το φιλο που ειπε πιο πανω να ξεκινησεις απο χαμηλα οκ μειωσε λιγο τα στανταρ σου και βολεψου με κατι μετριο αν δεν εχεις τοσες επιλογες αλλα
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΧΟΝΤΡΑ ΤΕΡΑΤΑ :tickedoff:

Με εκτιμηση, ο ζωντανος θρυλος του φορουμ, ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ!!!!!   :fuck2: :pipa1: :zfuck: :2on1:

Δεν είναι ότι δεν έχω προσπαθήσει απλά δεν γίνετε είναι πολλοί λόγοι όπως πολύ λίγα άτομα από αυτά έχουν κοπέλα και αυτοί που έχουν δεν ταιριάζω
Θα βγούμε σαν παρέα για καφέ εάν είναι κι άλλα άτομα αλλά μέχρι εκεί

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
ΣΑΝ να βλεπω τον εαυτο μου .....
Φιλαρακο μην μασας και μιλα σε οσες περισσοτερες μπορεις
Μην σε παιρνει απο κατω ειναι οτι κατσει (θεμα τυχης)
Δεν νομιζω οτι ολοι πανε να πηδηξουν ολες τις γκομενες του πλανητη η οποια βρεθει μπροστα τους
Και η σχεσεις ειναι πολυπλοκες αλλα εχει κι αυτο την ομορφια του
ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ !!!!

Να σκεφτεις οτι κι εγω ειμαι στην ιδια φαση ακριβως και δραστηριοποιηθηκα μολις απο περισσυ και αυτο απο σποντα !!!!
Και λογω απειριας υποψιαζομαι οτι θα υποφερω πολυ ......

Απλα να εισαι ο εαυτος σου να μην προσποιησαι κατι που δεν εισαι
και να μιλας οπως θα μιλουσες σε εναν φιλο σου .
Δεν νομιζω οτι χωραει πονηρια σε αυτα τα θεματα.
Οποτε οτι τροπο σου πει καποιος ειναι ακυρος γιατι η καθε μια κοπελα εχει διαφορετικο σκεπτικο.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΦΙΛΑΡΑΚΟ !!!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Aμα ποσταρει και ο Μαριος51,θα εχουμε 3 Μαριους συμμετεχοντες στο παρον θρεντ

Οι Μαριοι και τα προβληματα τους

Γιεεεαααααα :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Aμα ποσταρει και ο Μαριος51,θα εχουμε 3 Μαριους συμμετεχοντες στο παρον θρεντ

Οι Μαριοι και τα προβληματα τους

Γιεεεαααααα :rockon: :rockon:

Ν' ανοίξουμε κανα θρέδιο του τύπου "Μ'έχουν περικυκλώσει γυναίκες και λέω να πάρω τα βουνά" ??

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ν' ανοίξουμε κανα θρέδιο του τύπου "Μ'έχουν περικυκλώσει γυναίκες και λέω να πάρω τα βουνά" ??

Ακαρδε....
  Θες να ζηλεψει ο Μαριος που δεν εχει καμμια επαφη με αυτες,ενω εσενα σε εχουν ζώσει;
  Δεν σκεφτεσαι την ψυχολογια του;

Ελεος ρε μαλακα,ελεος  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
  Ακαρδε....
  Θες να ζηλεψει ο Μαριος που δεν εχει καμμια επαφη με αυτες,ενω εσενα σε εχουν ζώσει;
  Δεν σκεφτεσαι την ψυχολογια του;

Ελεος ρε μαλακα,ελεος  :2funny: :2funny:

Όχι ρε..
Να του τονώσω το ηθικό προσπαθώ λέγοντάς του τι ανισορροπία γλιτώνει που δε νταραβερίζεται με δαύτες :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom