You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑΤΙΑ - UFO
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 78K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ola2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Λυπών πέρα την πλάκα θα σας πω το εξής είμαι πιλότος της πολεμικής αεροπορίας έχει τύχει 3 φορές σε έμενα προσωπικά να βρίσκομαι σε αναχαίτιση αγνώστου ταυτότητας αεροσκάφους τα οπαία δεν ήταν σαν αυτά που γνωρίζουμε πέρα από της τρελές ταχύτητες που τα έχω δει να πιάνουν και τους περιέργους ελιγμούς που κάνουν δεν έχουμε το δικαίωμα να τα πλησιάσουμε (απλά να τα ακλουθάγαμε) μια από της 3 φορές πέρασε ένα από αυτά δίπλα μου και με γυμνά μάτια είδα τον πιλότο του φορούσε ένα ιδος στολής μαύρη το ας πούμε κράνος είχε κάπως οβάλ σχήμα και όχι σφαιρικό είχε σίγουρα πολύ μακριά χέρια και οι κίνηση του κεφαλιού του που γύρισε και αυτό και με είδε ήταν πολύ γρήγορη και διακοπτόμενη ξέρω τι είδα. όταν το ανέφερα μου κόστισε πολύ ακριβά από ιπτάμενος τώρα είμαι σε ένα γραφείο αυτά προς το παρόν
TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Εαν πράγματι εισουνα πιλότος,έτσι συμβαίνει συνήθως :S με τι τύπο πετούσες? και ποια χρονιά έγιναν τα συμβάντα? σε ποια περιοχή?Λυπών πέρα την πλάκα θα σας πω το εξής είμαι πιλότος της πολεμικής αεροπορίας έχει τύχει 3 φορές σε έμενα προσωπικά να βρίσκομαι σε αναχαίτιση αγνώστου ταυτότητας αεροσκάφους τα οπαία δεν ήταν σαν αυτά που γνωρίζουμε πέρα από της τρελές ταχύτητες που τα έχω δει να πιάνουν και τους περιέργους ελιγμούς που κάνουν δεν έχουμε το δικαίωμα να τα πλησιάσουμε (απλά να τα ακλουθάγαμε) μια από της 3 φορές πέρασε ένα από αυτά δίπλα μου και με γυμνά μάτια είδα τον πιλότο του φορούσε ένα ιδος στολής μαύρη το ας πούμε κράνος είχε κάπως οβάλ σχήμα και όχι σφαιρικό είχε σίγουρα πολύ μακριά χέρια και οι κίνηση του κεφαλιού του που γύρισε και αυτό και με είδε ήταν πολύ γρήγορη και διακοπτόμενη ξέρω τι είδα. όταν το ανέφερα μου κόστισε πολύ ακριβά από ιπτάμενος τώρα είμαι σε ένα γραφείο αυτά προς το παρόν
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Πιλότος με τέτοια ορθογραφία και συντακτικό? Καλό ε???Λυπών πέρα την πλάκα θα σας πω το εξής είμαι πιλότος της πολεμικής αεροπορίας έχει τύχει 3 φορές σε έμενα προσωπικά να βρίσκομαι σε αναχαίτιση αγνώστου ταυτότητας αεροσκάφους τα οπαία δεν ήταν σαν αυτά που γνωρίζουμε πέρα από της τρελές ταχύτητες που τα έχω δει να πιάνουν και τους περιέργους ελιγμούς που κάνουν δεν έχουμε το δικαίωμα να τα πλησιάσουμε (απλά να τα ακλουθάγαμε) μια από της 3 φορές πέρασε ένα από αυτά δίπλα μου και με γυμνά μάτια είδα τον πιλότο του φορούσε ένα ιδος στολής μαύρη το ας πούμε κράνος είχε κάπως οβάλ σχήμα και όχι σφαιρικό είχε σίγουρα πολύ μακριά χέρια και οι κίνηση του κεφαλιού του που γύρισε και αυτό και με είδε ήταν πολύ γρήγορη και διακοπτόμενη ξέρω τι είδα. όταν το ανέφερα μου κόστισε πολύ ακριβά από ιπτάμενος τώρα είμαι σε ένα γραφείο αυτά προς το παρόν
TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Πιλότος με τέτοια ορθογραφία και συντακτικό? Καλό ε???
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
maldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 90
- Πόντοι
- 6
ola2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Ναι πάντα έτσι γίνετε αναχαιτίζουμε αυτά τα 3 συμβάντα δεν ήταν όπως τα συντιθέμενα έγινε πριν από 2 χρόνια στο νότιο αιγαίο κοντά στην σούδα η πρώτη ενημέρωση μας ήταν ότι είναι νατοϊκά και δεν έπρεπε να τα πλησιάσουμε τόσο ώστε να έχουμε άμεση οπτική επαφή στην περίπτωση μου ένα από αυτά με πλησίασε εκείνο όποτε είχα οπτική επαφήΕαν πράγματι εισουνα πιλότος,έτσι συμβαίνει συνήθως με τι τύπο πετούσες? και ποια χρονιά έγιναν τα συμβάντα? σε ποια περιοχή?
TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
δώσανε σκραμπλ? με τι τύπο Α/Φ πέταξες? τι ταχύτητα είχες? ΚΑΙ ποια κατεύθυνση ακολουθούσανε ? περιέγραψε μαςΝαι πάντα έτσι γίνετε αναχαιτίζουμε αυτά τα 3 συμβάντα δεν ήταν όπως τα συντιθέμενα έγινε πριν από 2 χρόνια στο νότιο αιγαίο κοντά στην σούδα η πρώτη ενημέρωση μας ήταν ότι είναι νατοϊκά και δεν έπρεπε να τα πλησιάσουμε τόσο ώστε να έχουμε άμεση οπτική επαφή στην περίπτωση μου ένα από αυτά με πλησίασε εκείνο όποτε είχα οπτική επαφή
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
μήπως πετούσες κάνα τέτοιο!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα