Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Το θέμα είναι να είναι φιλικοί και όχι εχθρικοί!
ξερεις τι λενε αυτοι που τα διαβαζουν οσα λες? κοιτα ένα μαλακα ρε. έναν τρολλερ. μα καλα τοσο μαλακας εισαι? ρε βλακα, στο εχω ξαναπει. αν νομιζεις ότι σε ένα γαλαξια με δισ αλλους αστερες πλανητες και λοιπα ειμαστε μονοι, τοτε εχεις πρόβλημα. αλλα ενταξει. ξερόλες ειστε. το ξερουμε. αντε τωρα σαφηνω να τρολλαρεις ελευθερα για να ικανοποιεισεις το κομπλεξ σου...Κλασσικη περιπτωση βλαβης εισαι ,πραγμα που το επαθες απο την ακαταπαυστη χρηση παραισθησιογονων και αλκοολουχων σε συνδυασμο με τη ζεστη που σε χτυπησε εκει στη Λεμεσο..δεν πειραζει που αυτο το επαθες μια φορα, το ανησυχητικο θα ηταν να εβλεπες ουφο συχνοτερα
Δεν ειπα ότι μεσα ηταν εξωγήινοι. δεν εχω καπνισει ουτε πιει ποτε μου και δεν εχω μαθει να εχω φαντασιώσεις και πριν από αυτό το συμβαν κοροιδευα οποιον ελεγε τέτοιες ιστοριες. εχω πει ότι ειδα κατι στον ουρανο. δεν ειπα ότι ειδα τι ητανε μεσα. αλλα δεν ηταν αεροπλανο ουτε ελικοπτερο ουτε μυστικη τεχνολογια. αυτά...Ξαναρωτώ λοιπόν. Δέχομαι ότι δεν είχες παραισθήσεις, δεν ήσουν μεθυσμένος κλπ. Γιατί είσαι σίγουρος ότι μέσα ήταν εξωγήινοι και όχι 1. Αμερικάνοι ή 2. Ρώσοι ή 3. Κινέζοι; Όταν δεν ξέρουμε κάτι λέμε δεν ξέρω. Δεν αποφαινόμαστε ότι 1. Είναι θεϊκή παρέμβαση ή 2. Εξωγήινοι ή 3. πνεύματα.
ξερεις τι λενε αυτοι που τα διαβαζουν οσα λες? κοιτα ένα μαλακα ρε. έναν τρολλερ. μα καλα τοσο μαλακας εισαι? ρε βλακα, στο εχω ξαναπει. αν νομιζεις ότι σε ένα γαλαξια με δισ αλλους αστερες πλανητες και λοιπα ειμαστε μονοι, τοτε εχεις πρόβλημα. αλλα ενταξει. ξερόλες ειστε. το ξερουμε. αντε τωρα σαφηνω να τρολλαρεις ελευθερα για να ικανοποιεισεις το κομπλεξ σου...
Αν ειμαι εγω τρολερ τοτε εσυ τι εισαι ρε τρομπα; Απο τα δικα σου λεγομενα οτι ειδες εξωγηινο οχημα στα 20 μετρα τι νομιζεις οτι θα λενε αυτοι που σε διαβαζουν; Τι πινει και δεν μας δινει ο μαλακας θα λενε και θα πεφτουν κατω απο τα γελια..συνελθε ονειροπαρμενε
Το θέμα είναι να είναι φιλικοί και όχι εχθρικοί!
Δεν ειπα ότι μεσα ηταν εξωγήινοι. δεν εχω καπνισει ουτε πιει ποτε μου και δεν εχω μαθει να εχω φαντασιώσεις και πριν από αυτό το συμβαν κοροιδευα οποιον ελεγε τέτοιες ιστοριες. εχω πει ότι ειδα κατι στον ουρανο. δεν ειπα ότι ειδα τι ητανε μεσα. αλλα δεν ηταν αεροπλανο ουτε ελικοπτερο ουτε μυστικη τεχνολογια. αυτά...
Και που το ειδες αυτο το .... οτι ηταν τελως παντων παλικαρι;Δεν ειπα ότι μεσα ηταν εξωγήινοι. δεν εχω καπνισει ουτε πιει ποτε μου και δεν εχω μαθει να εχω φαντασιώσεις και πριν από αυτό το συμβαν κοροιδευα οποιον ελεγε τέτοιες ιστοριες. εχω πει ότι ειδα κατι στον ουρανο. δεν ειπα ότι ειδα τι ητανε μεσα. αλλα δεν ηταν αεροπλανο ουτε ελικοπτερο ουτε μυστικη τεχνολογια. αυτά...
Εσύ (ή αρκετοί) γιατί πιστεύεις σε μια θρησκεία που βασίζεται στα θαύματα και σε εικόνες που δακρύζουν; Αυτό σε ποια λογική βασίζεται; Το θεωρείς δηλαδή ποιο λογικό να γίνει ένα "θαύμα" από το να υπάρχουν στο αχανές σύμπαν εξωγήινοι (όχι απαραίτητα όπως τους παρουσιάζουν οι ταινίες); Τι σας χαλάει τόσο τη σούπα ποια που δεν δέχεστε τίποτα;
Εσύ (ή αρκετοί) γιατί πιστεύεις σε μια θρησκεία που βασίζεται στα θαύματα και σε εικόνες που δακρύζουν; Αυτό σε ποια λογική βασίζεται; Το θεωρείς δηλαδή ποιο λογικό να γίνει ένα "θαύμα" από το να υπάρχουν στο αχανές σύμπαν εξωγήινοι (όχι απαραίτητα όπως τους παρουσιάζουν οι ταινίες); Τι σας χαλάει τόσο τη σούπα ποια που δεν δέχεστε τίποτα;
Είπες τη σωστή λέξη. ΤΑΙΝΙΕΣ δηλ. Χόλυγουντ. Όλες οι αναφορές για εξωγήινους τους δείχνουν με ένα κεφάλι, δύο χέρια, δύο πόδια. Είναι κοντοί (σαν δωδεκάχρονα), συνήθως είναι καράφλες (σαν μωρά), έχουν τεράστια μάτια (σαν βρέφη). Αυτοί που τους έφτιαξαν, είναι οι ίδιοι εγκέφαλοι που φτιάχνουν τα κινούμενα σχέδια με εικόνα αποδεκτή, να μην είναι απειλητικοί, αλλά να μας αρέσει να τους κοιτάμε. Είμαι βέβαιος ότι κάπου στο αχανές Σύμπαν υπάρχει ζωή. Αν είναι όμως κάτι απόλυτα βέβαιο, είναι ότι είναι αδύνατον αυτή η ζωή να μοιάζει με τη ζωή στη Γη. Γιατί είμαι τόσο σίγουρος; Γιατί αν δεις τα απολιθώματα που έχουν βρεθεί, δεν μοιάζουν καθόλου με τα ζώα που ζουν σήμερα. Οι τριλοβίτες αφθονούσαν. Δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο σήμερα. Δεν μιλάμε για τα έντομα της Περμίου, πολλά είχαν το μέγεθος ενός αυτοκινήτου. Τα σημερινά ερπετά μοιάζουν νάνοι, σε σύγκριση με τους προγόνους τους. Αλλά ακόμα και τα ζώα που υπήρχαν στην Ευρώπη εδώ και μόλις 10.000 χρόνια, που τα αποτύπωσαν οι πρόγονοι στα σπήλαια, έχουν εξαφανιστεί. Αν λοιπόν η ζωή στη Γη αλλάζει συνέχεια μορφές, η ζωή σε άλλους πλανήτες, με διαφορετικές συνθήκες, δεν θα έχει καμία ομοιότητα με τη δικιά μας. Είναι λοιπόν των αδυνάτων αδύνατο να υπάρχουν εξωγήινου με τη μορφή που αναφέρουν όσοι (υποτίθεται) αυτόπτες μάρτυρες τους είδαν. Ή είναι ψύχωση (επηρεασμένοι από τις ταινίες) ή είναι πληρωμένοι. Δέχομαι οποιαδήποτε λογική αντιπαράθεση έχεις στην ανάλυσή μου.
εχουν ασπρισει τα μαλλια του απο το διαβασμα, εχει αφιερωσει τη ζωη του στην επιστημη,εχει κανει μελετες επι μελετων, θεωρειται ενας απο τους καλυτερους επιστημονες στο κοσμο........και ερχονται κατι ψυχανωμαλοι που τρωνε ακομα τα κακαδια τους να μας πεισουν για τα εκατονταδες ουφο που πετανε και εχουν δει και για τις μυστικες αληθειες που μονο αυτοι ξερουν.....τι να πει κανεις...Ας δούμε τι λέει ένας ειδικός, ο κ. Σιμόπουλος:
Θα πρέπει να το πάρουμε μάλλον απόφαση και να κατανοήσουμε όλοι μας ότι η επίσκεψη της Γης από εξωγήινα διαστημόπλοια δεν πρέπει να είναι εφικτή. Γιατί ακόμη και αν το πραγματικό πρόβλημα των αποστάσεων είχε, με κάποιον τρόπο, λυθεί από κάποιον τεχνολογικά προηγμένο εξωγήινο πολιτισμό, υπάρχει ακόμη το πρόβλημα της κατεύθυνσης που θα πάρουν οι εξωγήινοι εξερευνητές στον τρισδιάστατο χώρο του διαστήματος. Γι' αυτό και η πιθανότητα να μας «βρουν» είναι σχεδόν ανύπαρκτη.
Γιατί, αν υποθέσουμε πως μέσα στο Γαλαξία μας και μόνο υπάρχουν αυτή τη στιγμή 1.000.000 διαστημικοί πολιτισμοί με την τεχνολογική ικανότητα της εξερεύνησης του διαστρικού χώρου, τότε για να μπορέσει ένα και μόνο διαστημόπλοιο απ’ όλους αυτούς τους πολιτισμούς να φτάσει μία και μόνη φορά στη Γή μας, θα χρειαζόταν καθένας από τους πολιτισμούς αυτούς να εκτοξεύει 1.000 διαστημόπλοια το χρόνο επί 200 χρόνια συνεχώς και προς όλες τις κατευθύνσεις. Που σημαίνει ότι στον Γαλαξία μας και μόνο θα είχαμε 200 δισεκατομμύρια εκτοξεύσεις διαστρικών διαστημοπλοίων για μία μόνο πιθανότητα, μιας μόνο επίσκεψης στη Γή μας, από ένα μόνο εξωγήινο πολιτισμό. Έτσι ακόμη και αν κάποιος εξωγήινος πολιτισμός κατορθώσει να δημιουργήσει την τεχνολογία εκείνη που θα του επιτρέψει να καλύψει την άβυσσο των αποστάσεων που μας χωρίζει, δεν πρόκειται να το κάνει με την βοήθεια των δεκάδων διαφορετικών μοντέλων UFO που κατά καιρούς αναφέρονται.
Φυσικά το ότι πρέπει να υπάρχει ζωή στο Διάστημα, το ότι κατά καιρούς θα πρέπει να έχουν ανθήσει διάφοροι διαστημικοί πολιτισμοί στο Σύμπαν, και το ότι ο άνθρωπος δεν πρέπει να είναι το μοναδικό λογικό ον ανάμεσα στα δισεκατομμύρια των γαλαξιών, είναι κάτι που όλοι σχεδόν οι επιστήμονες αποδέχονται σήμερα σαν κάτι το πιθανό. Οι αποστάσεις όμως που μας χωρίζουν από τ' άλλα άστρα και τους άλλους πιθανούς εξωγήινους πολιτισμούς είναι ένα ανυπέρβλητο πρόβλημα όσο αναπτυγμένος τεχνολογικά κι αν είναι ένας εξωγήινος πολιτισμός. Μέσα σε ένα Σύμπαν, δηλαδή, που ίσως να σφύζει από ζωή, είμαστε -περιέργως πως- απομονωμένοι σαν σε καραντίνα.
Ολόκληρη η συνέντευξη:
εχουν ασπρισει τα μαλλια του απο το διαβασμα, εχει αφιερωσει τη ζωη του στην επιστημη,εχει κανει μελετες επι μελετων, θεωρειται ενας απο τους καλυτερους επιστημονες στο κοσμο........και ερχονται κατι ψυχανωμαλοι που τρωνε ακομα τα κακαδια τους να μας πεισουν για τα εκατονταδες ουφο που πετανε και εχουν δει και για τις μυστικες αληθειες που μονο αυτοι ξερουν.....τι να πει κανεις...
ακριβώς αυτό λέω συναδελφε.τα δείχνω για να καταλάβουνε γιατί μας μαθαινουνε αααλλοιιι συνγχρονη ιστορία! άπλα για να φύγουνε εξελικτικά 200-300 χρόνια μπροστά η μεγάλες δυναμεις.και μας παρουσιαζουνε οτι και καλά έχουμε μεγάλες αποστάσεις ενώ η ίδιες δυνάμεις έχουνε βρει τον τρόπο εδώ και πολλά χρόνιασυνάδελφε, δεν σου περνάει από το μυαλό ότι ΌΛΑ τα πραγματικά ΑΤΙΑ είναι κατασκοπευτικά αεροπλάνα κάποιων ξένων δυνάμεων, που επειδή ο κόσμος δεν τα ξέρει τα περνάει για εξωγήινα; Τα στελθ υπ΄ρχουν από το 1950 και μεις είδαμε τις πρώτες τους φωτογραφίες μετά το 1980. Δεν σου περνάει από το μυαλό ότι ειδικά τα ρώσικα κατασκοπευτικά (αλλά και τα Αμερικάνικα)θα είναι απίθανης τεχνολογίας και εμφάνισης; Οι μισές Αμερικάνικες υπηρεσίες τρέχουν γιατί ξέρουν ότι είναι κατασκοπευτικά άλλων δυνάμεων.
η μια πλευρα ειναι ο σιμοπουλος και οι λοιποι επιστημονες(αστρονομοι,φυσικοι,μαθηματικοι κτλ),,,καλα τα λες ...αλλα τα διαβασματα και τα πτυχια με τα ασπρα μαλλια δεν λενε κατι....να σου πω εγω για επιστημονες με πτυχια διαβασματα και ασπρα μαλλια που εχουν κανει λαθη πολλα ....οπως ξεχνας επισης οτι στις επιστημονικες ακαδημαικες κοινοτητες ...οι ενστασεις παιζουν μεταξυ των επιστημονων ,ολοι με πτυχια και διαβασματα και ασπρα μαλλια ,ιδιες επιστημες ...ΑΛΛΑ με διαφορετικες ΑΠΟΨΕΙΣ....πολλοι εξ αυτων εχουν φαει αρκετες φορες γλαροσουπες !!!
η μια πλευρα ειναι ο σιμοπουλος και οι λοιποι επιστημονες(αστρονομοι,φυσικοι,μαθηματικοι κτλ),,,
και απο την αλλη ειναι ο καθε μαλακας που βλεπει κατι στον ουρανο και το βγαζει εξωγηινο, και ο λιακοπουλος...
ας διαλεξει ο καθενας ποια πλευρα θελει...
δε λεω κατι διαφορετικο....απλα εσυ δεχεσαι οτι μεταξυ των φυσικων -αστροφυσικων- μαθηματικων κλπ .....δεν υπαρχουν ενστασεις ......εγω βλεπω σε διαφορα επιστημονικα φορουμ πεφτει "ξυλο" αρκετο προτου καταληξουν σε κατι ή δεχτουν κατι απο την πλειοψηφια.....εδω υπαρχουν για παραδειγμα γιατροι που κανουν λαθος διαγνωσεις και λαθος μελετες και μετα τους κραζουν, με πτυχια και διπλωματα και παπλωματα.....μην εισαι απολυτος φιλε ....κρατα καμια καβατζα !!!