Νέα

ΑΤΙΑ - UFO

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
1.kepler 22b δεν σε φτάνει? η νομίζεις θα πάρουνε την άδεια σου .να κάνουνε ότι γουστάρουν USA RU κτλ... 2.εγώ σου λέω ότι έχουνε πάει εκεί  και κατοικουνε κιόλας.. αναφορά θα μας δωσουν?????? να υπενθυμίσω μόνο ότι τα διαστημικά λεωφορεια σταματήσανε. και το παραμύθι ότι είναι μακριά οι πλανήτες αφού έχουνε δικά τους αντιβαρυτικα οχήματα και τα επιδικνυουν μάλιστα... ακόμα και ΕΔΩ στα διάφορα σαιτ που είμαστε όλοι ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΊΣΚΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ...

1. Ναι τι;
2. Και γω σου λέω ότι υπάρχουν τεράστια διαστημικά χταπόδια. Το διάβασα κάπου, αναφορά θα σου δώσω;

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Για εσας κυριε αξιοπιστοι ειναι μονο οσοι δεν κανουν ορθογραφικα λαθη προφανως. Καθως και σε αλλους τομεις οσοι φορανε γραβατα και κοστουμι. Οποτε επιτρεψτε μου να σας πω οτι ειναι λανθασμενη αυτη η αντιληψη σας και να σας ποσταρω μερικα ακομη ανθρωπακια :jerking: :jerking: :jerking:

Καλα ρε αρχηγε των Τζενται δεν σε ειπαμε και ομπι ουαν Κενομπι  :uglystupid:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
καντο ριπορτ τοτε να ησυχασεις.

Από τις απαντήσεις σου αποδεικνύεται το πόσο άσχετος είσαι ενώ είναι εμφανές ότι δεν μπορείς να υπερασπιστείς ούτε στο ελάχιστο όσα ισχυρίζεσαι.
Τελικά τους χρυσαυγίτες σε όποια συζήτηση και να τους πιάσεις γέλιο βγάζουν...  :2funny: :2funny:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Από τις απαντήσεις σου αποδεικνύεται το πόσο άσχετος είσαι ενώ είναι εμφανές ότι δεν μπορείς να υπερασπιστείς ούτε στο ελάχιστο όσα ισχυρίζεσαι.
Τελικά τους χρυσαυγίτες σε όποια συζήτηση και να τους πιάσεις γέλιο βγάζουν...  :2funny: :2funny:

απο τις δικες σου αποδεικνυεται το ποσο παπαρας πρηξαρχιδης ξερολας εισαι. Μπορει να βγαζουν γελιο οι απαντησεις μου αλλα οι δικες σου βγαζουν ξενερα, ξινιλα και πρηξαρχιδιασμα

Παω στοιχημα οτι οσοι σε γνωριζουν αλλα δε σου μιλανε αναφερονται σε σενα με τον χαρακτηρισμο "ο παπαρας" :grin:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
:-
Το βιντεάκι που πόσταρες ανέβηκε από συνωμοσιολογικό κανάλι με όνομα TheLifebeyondearth. Ό,τι να ναι δηλαδή... Ποιος μιλάει; Ποιος έχει κάνει την έρευνα; Είναι επιστήμονας; Μπορεί να φιλτράρει τις πληροφορίες ή είναι απλά συνωμοσιολόγος;
Μεταξύ άλλων στο βίντεο κάποια στιγμή αναφέρεται στον 'επιστήμονα' Duncan Lunan. Ο τύπος είναι ερευνητής-συγγραφέας (δεν ξέρω αν έχει σχετικές με το αντικείμενο σπουδές ή γνώσεις) που μεταξύ άλλων το 1973 ισχυρίστηκε ότι ανακάλυψε ένα κρυφό ράδιο-μήνυμα εξωγήινων από το Epsilon Boötis και το οποίο έλεγε ""Start here. Our home is Upsilon Bootes, which is a double star. We live on the sixth planet of seven, coming from the sun, which is the larger of the two. Our sixth planet has one moon. Our fourth planet has three. Our first and third planets each have one. Our probe is in the position of Arcturus, known in our maps."
Το 1976 το πήρε πίσω λέγοντας ότι έκανε λάθος παρουσιάζοντας μάλιστα στοιχεία εναντίον της θεωρίας του. Το 1998 επανήλθε υπερασπιζόμενος αυτή τη φορά μέρος της θεωρίας του...
Μιλάμε για τύπο στο επίπεδο του Ντένιγκεν και όλων αυτών.
Το βίντεο βέβαια δεν αναφέρει τίποτα απ όλα αυτά και τον παρουσιάζει ως επιστήμονα. Μόνο και μόνο από αυτό καταλαβαίνεις το πόσο επιστημονικά έγκυρο είναι το βιντεάκι... Λίγο που είδα και πιο μετά είναι γεμάτο ασάφειες και διαστρέβλωση επιστημονικών δεδομένων. Άσε που δεν είδα (αν κάνω λάθος πες μου που) να αναφέρεται σε 13.000 χρόνων δορυφόρο.  

Προσωπικα τον Ντενιγκεν τον εχω διαβασει και η ολη θεωρια του περι αρχαιων εξωγηινων εχει καποιο ενδιαφερον αν την αντιμετωπισεις ως μυθιστορημα η απλα περιπετεια φαντασιας...αν ομως σου πει καποιος για το παραλθον του ξενοδοχου ΝΤενιγκεν τοτε καταλαβαινεις οτι ειναι λαμογιο επιπεδου ΛΙακοπουλου...

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
απο τις δικες σου αποδεικνυεται το ποσο παπαρας πρηξαρχιδης ξερολας εισαι. Μπορει να βγαζουν γελιο οι απαντησεις μου αλλα οι δικες σου βγαζουν ξενερα, ξινιλα και πρηξαρχιδιασμα

Παω στοιχημα οτι οσοι σε γνωριζουν αλλα δε σου μιλανε αναφερονται σε σενα με τον χαρακτηρισμο "ο παπαρας" :grin:

Αν η έρευνα για επιβεβαίωση όσων διαβάζεις σου φαίνεται ξενέρωτη και ξινή, συνέχιζε να ενημερώνεσαι από συνωμοσιολογικά μέσα και πίστευε-παπαγάλιζε χωρίς δεύτερη κουβέντα ότι σου πλασάρουν. Ουγκ.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
1. Ναι τι;
2. Και γω σου λέω ότι υπάρχουν τεράστια διαστημικά χταπόδια. Το διάβασα κάπου, αναφορά θα σου δώσω;

Ancient-Aliens.jpg

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Προσωπικα τον Ντενιγκεν τον εχω διαβασει και η ολη θεωρια του περιναρχαιων εξωγηινων εχει καποιο ενδιαφερον αν την αντιμετωπισεις ως μυθιστορημα η απλα περιπετεια φαντασιας...αν ομως σου πει καποιος για το παραλθον του ξενοδοχου ΝΤενιγκεν τοτε καταλαβαινεις οτι ειναι λαμογιο επιπεδου ΛΙακοπουλου...

:rockon: :rockon: :rockon:

Eπίσης προσωπικά έχω διαβάσει πολλά βιβλία του τα οποία και έχω ακόμα. Για χρόνια διάβασα strange και όλα τα σχετικά και εννοείται έμπαινα στο metafysiko.gr.

Μετά σιγά σιγά άρχισα να το ψάχνω παραπάνω και να προσπαθώ να επιβεβαιώσω τις θεωρίες που διάβαζα ή να ελέγξω το πόσο επιστήμονες και σχετικοί είναι όσοι τις γράφουν, ε και κάπου εκεί τελειώνει το παραμύθι. Σίγουρα υπάρχουν ανεξήγητα και μυστήρια όμως το 99% των θεωριών που κυκλοφορούν (από τους έλληνες στην αμερική, κρυπτοζωολογία, αρχαία μυστήρια, αρχαία τεχνολογία, εμφανίσεις εξωγήινων απαγωγές και τα σχετικά) είναι καραμούφες και καταρρίπτονται στα 5 λεπτά οποιασδήποτε σοβαρής συζήτησης.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
παραθετω ενα ωραιο που εχει πει ο καθηγητης φυσικης Γιώργος Γραμματικάκης

''...το συνδέω και με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως υπάρχει. Είμαι πεπεισμένος πως είμαστε καταδικασμένοι να μην επικοινωνήσουμε ποτέ(λογω των τεραστιων αποστασεων). [glow=red,2,300]Ζούμε την εξωγήινή μας μοναξιά[/glow].

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
http://[URL unfurl="true"]www.ufo-contact.com/wp-content/uploads/2011/05/ancient-artwork.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

όσο εύκολα 'ανακαλύπτεις' εξωγήινους ή ufo σε πίνακες ή αρχαία αντικείμενα άλλο τόσο μπορείς να δεις γνωστούς ηθοποιούς (σίγουρα εξωγήινοι βρικόλακες).
[img]http://travelingthevortex.com/wp-content/uploads/2012/04/NicolasCageVampire.jpg
o-NICOLAS-CAGE-VIRGIN-MARY-570.jpg

celebrities-and-their-historical-look-alikes-i-am-certain-nicolas-cage-is-a-time-traveler-3.jpg

προφανώς δεν αντιλαμβάνεσαι ότι το ανθρώπινο μάτι ξεγελιέται πολύ εύκολα ή ότι πολλές φορές ο ανθρώπινος εγκέφαλος δίνει εξηγήσεις βάσει αυτών που θα ήθελε να πιστεύει και όχι αυτών που πραγματικά συμβαίνουν ή βλέπει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom