You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑΤΙΑ - UFO
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 78K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Παιδιά, θα πειστώ ότι υπάρχουν εξωγηίνοι που έχουν επισκεφτεί τη γη (γιατί κάπου στο σύμπαν εκτιμώ ότι θα υπάρχει ζωή αλλά όχι μικρά πράσινα ανθρωπάκια καβάλα σε ιπτάμενους δίσκους που μας επισκέπτονται καθημερινά και οι πουτάνες οι κυβερνήσεις μας το αποκρύπτουν επί 50 χρόνια) όταν η άναμπελ από το swedish harmony θα χρεώσει 50 ? το δίωρο με anal included!
Η δε εκπομπή του Χαρδαβέλα αν και διασκεδαστική είναι η χαρά του ψευδοεπιστήμονα και των παραποιημένων ντοκουμέντων...
Η δε εκπομπή του Χαρδαβέλα αν και διασκεδαστική είναι η χαρά του ψευδοεπιστήμονα και των παραποιημένων ντοκουμέντων...
+1
Πάντα ήταν. Απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε ανθρώπους που δεν μπορούν να αξιολογήσουν σωστά τις πληροφορίες που δίνονται. Και τα πάνελ (δεν είδα το σημερινό) συνήθως έχουν γραφικούς και καυγατζήδες για να γίνεται φάση και να γράφουν τα μηχανάκια τηλεθέαση.
Μου φαινεται απιστευτα εγωιστικο και εξωπραγματικο να πιστευω οτι σε ολοκληρο το συμπαν υπαρχει μονο ενας πλανητης ο οποιος κατοικειται.....
Αστείο είναι να το υποστηρίζει ένας επιστήμονας. ʼλλο αυτό, άλλο τα πράσινα ανθρωπάκια που "οργανώνουν απαγωγές" αγάμητων ατόμων .
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μου φαινεται απιστευτα εγωιστικο και εξωπραγματικο να πιστευω οτι σε ολοκληρο το συμπαν υπαρχει μονο ενας πλανητης ο οποιος κατοικειται.....
Μα κανείς σοβαρός επιστήμονας δεν αποκλείει την ύπαρξη ζωής αλλού...Αλλά από αυτό μέχρι τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια υπάρχει μεγάλη απόσταση...
Ρε παιδια αγγλια ειμαι δεν την βλεπω την εκπομπη.....υπεθεσα οτι μιλαμε γενικοτερα για το φαινομενο....μιλανε για πρασινα ανθρωπακια δηλαδη σε αυτο που βλεπετε???
Δεν μιλάνε απλώς στο studio, προβάλει κι ένα σωρό βίντεο και συνεντεύξεις με διάφορους ξένους + Ελληνες που έχουν ασχοληθεί με το θέμα (Ερευνητές, Πιλότους, Αστροναύτες κλπ)...
Αν και δεν είδα την εκπομπή...
H εκπομπή είναι ζωντανή, ΤΩΡΑ στο ALTER!
Εγώ παιδιά πιστεύω ακράδαντα. Τυχαίνει όχι μόνο να έχω δει, αλλά να έχω και σε στενότατη, πολλές φορές επαφή μαζί τους. Στο πανεπιστήμιο, στα φανάρια, στην τράπεζα, στο μπάσκετ.. στη χώρα μας, ΤΑ ΟΥΦΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!
+1
Κάτι σε ρώτησα στο thread για τις 10 top Ελληνίδες....
Α ναι σωστά.. Έλα όμως που λέμε για άλλη γκόμενα.. Θα ρωτήσω αυτή που σου λέω γιατί στην τρίτη ήταν κολλητή της Κάρτσωνα για να μου δώσει πρόσβαση στο άλμπουμ με τις φωτογραφίες.. Και θα υπάρξει ενημέρωση, από Χριστούγεννα που επιστρέφουμε στα πάτρια...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 119
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 110
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις