Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 629
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.711
Πόντοι
7.885
Σήμερα έχω όρεξη πολύ να ξεκολλιασω ότι θηλυπρεπή η cross υπάρχει..είναι να πάει κανείς σήμερα το μεσημεράκι?
Μεσημεράκι θα είμαστε στου Θανάση τύπε στο Μοναστηράκι :confused::confused:.Γυρο, κεμπάπ,πατάτες,σαλάτες,τζιτζίκια και αρκετές μπύρες. Όταν ξεφουσκωσουμε κατά τις 24:00 θα σκάσουμε και από το ίδρυμα.

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
88
Πόντοι
0
Μεσημεράκι θα είμαστε στου Θανάση τύπε στο Μοναστηράκι :confused::confused:.Γυρο, κεμπάπ,πατάτες,σαλάτες,τζιτζίκια και αρκετές μπύρες. Όταν ξεφουσκωσουμε κατά τις 24:00 θα σκάσουμε και από το ίδρυμα.
Εγω το μεσημέρι εχω δει περισσότερο κόσμο από οτι βράδυ

stenos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
εγω ειμαι 49 εχω νορμαλ αρενωπο σωμα,παντρεμενος,αλλα θελω ξεσκισμα,αμα παω εκει θα με γαμησουν η γαμανε μονο θυληπρεπεις?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.711
Πόντοι
7.885
εγω ειμαι 49 εχω νορμαλ αρενωπο σωμα,παντρεμενος,αλλα θελω ξεσκισμα,αμα παω εκει θα με γαμησουν η γαμανε μονο θυληπρεπεις?
Η κλασσική περίπτωση παντρεμένου ελληναρα με μικρά παιδιά που έχει βαρεθεί την μιζέρια της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας και ψάχνει αφορμή να πάει να γαμηθει στα τσονταδικα :confused::confused::confused:. Φορά στριγκαρα και τράβα,οι φημισμένοι γαμιαδες του ιδρύματος θα στο σκίσουν το κωλαντερο.

stenos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Η κλασσική περίπτωση παντρεμένου ελληναρα με μικρά παιδιά που έχει βαρεθεί την μιζέρια της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας και ψάχνει αφορμή να πάει να γαμηθει στα τσονταδικα :confused::confused::confused:. Φορά στριγκαρα και τράβα,οι φημισμένοι γαμιαδες του ιδρύματος θα στο σκίσουν το κωλαντε

Η κλασσική περίπτωση παντρεμένου ελληναρα με μικρά παιδιά που έχει βαρεθεί την μιζέρια της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας και ψάχνει αφορμή να πάει να γαμηθει στα τσονταδικα :confused::confused::confused:. Φορά στριγκαρα και τράβα,οι φημισμένοι γαμιαδες του ιδρύματος θα στο σκίσουν το κωλαντερο.
o κλασικος μαλακας....

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.711
Πόντοι
7.885
o κλασικος μαλακας....
Γιατί παρεξηγιεσαι τύπε?? Σε πείραξε που σου χάλασα την παραμυθα που πουλάς στους υπόλοιπους κρυφό γκέι οικογενειάρχες?? Τράβα στο ίδρυμα να σου ξεσκίσουν το κωλαντερο και πάρε και τους υπόλοιπους να ξεσκιστειτε παρέα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom