Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 612
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (3 μέλη και 1 επισκέπτες)

BareFuckMyAss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2024
Like
80
Πόντοι
0
Θα ξεκινήσω να πάω από τώρα μήπως και υπάρχει καμία τύχη....

Συνημμένα

• IMG-117a8e502cc5fba7ac972fe6053e8c1b-V.jpg
    IMG-117a8e502cc5fba7ac972fe6053e8c1b-V.jpg
    56 KB · Εμφανίσεις: 10

BareFuckMyAss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2024
Like
80
Πόντοι
0
Αυτή την φορά που πήγα πολύ νωρίς, έφαγα 3...Και είχε και κόσμο εκείνη την ώρα μέσα. Νομίζω τελικά αυτό το "από 12 και μετά η ώρα των ζόμπι "είναι σαχλαμάρες....Και σήμερα πάλι ίδια ώρα θα παω

OP
OP
gay_johnjohn

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
327
Πόντοι
21
Αυτή την φορά που πήγα πολύ νωρίς, έφαγα 3...Και είχε και κόσμο εκείνη την ώρα μέσα. Νομίζω τελικά αυτό το "από 12 και μετά η ώρα των ζόμπι "είναι σαχλαμάρες....Και σήμερα πάλι ίδια ώρα θα παω
Τι ώρα πηγές και είχε κόσμο ?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.306
Πόντοι
206
Που σε εχυσαν?φορουσες την στρινγκαρα?

BareFuckMyAss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2024
Like
80
Πόντοι
0
Κανένας από τους 3 δεν μου έδωσε την εντύπωση για Πακιστανός,αλλά δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος γιατί τον έναν δεν τον άκουσα να μιλάει,σε σχέση με τους άλλους δύο

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.509
Πόντοι
7.885
Κανένας από τους 3 δεν μου έδωσε την εντύπωση για Πακιστανός,αλλά δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος γιατί τον έναν δεν τον άκουσα να μιλάει,σε σχέση με τους άλλους δύο
Ακούγεται πολύ ικανοποιημένος οπότε ο ένας πρέπει να ήταν ο Τζίμης ο τανζανος,γαμαει μόνο ακα χωρίς πολλά λόγια :confused::confused:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.306
Πόντοι
206
Ε,που αλλού?
Εννοείται πως την φορούσα,αυτή έκανε όλη την δουλειά...!
τα εχουμε ξαναγραψει για τους απιστους οτι αν καποιος φορεσει στινγκαρα και κουνησει κωλο δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει αγαμιτος απτο ιδρυμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μηπως ο ενας ηταν κουτσος?

BareFuckMyAss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2024
Like
80
Πόντοι
0
τα εχουμε ξαναγραψει για τους απιστους οτι αν καποιος φορεσει στινγκαρα και κουνησει κωλο δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει αγαμιτος απτο ιδρυμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μηπως ο ενας ηταν κουτσος?
Όχι...

BareFuckMyAss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2024
Like
80
Πόντοι
0
Ακούγεται πολύ ικανοποιημένος οπότε ο ένας πρέπει να ήταν ο Τζίμης ο τανζανος,γαμαει μόνο ακα χωρίς πολλά λόγια :confused::confused:
Όχι δεν ήταν ο Τζίμης, άσε που θα το είχα καταλάβει σίγουρα αν ήταν αυτός πιστεύω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom