BareFuckMyAss
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2024
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
με τετοια στρινγκαρα θα σε ξεσκισουν σιγουραΘα ξεκινήσω να πάω από τώρα μήπως και υπάρχει καμία τύχη....
Τι ώρα πηγές και είχε κόσμο ?Αυτή την φορά που πήγα πολύ νωρίς, έφαγα 3...Και είχε και κόσμο εκείνη την ώρα μέσα. Νομίζω τελικά αυτό το "από 12 και μετά η ώρα των ζόμπι "είναι σαχλαμάρες....Και σήμερα πάλι ίδια ώρα θα παω
Κατά τις 8Τι ώρα πηγές και είχε κόσμο ?
Που σε εχυσαν?φορουσες την στρινγκαρα?Αυτή την φορά που πήγα πολύ νωρίς, έφαγα 3...Και είχε και κόσμο εκείνη την ώρα μέσα. Νομίζω τελικά αυτό το "από 12 και μετά η ώρα των ζόμπι "είναι σαχλαμάρες....Και σήμερα πάλι ίδια ώρα θα παω
Ε,που αλλού?Που σε εχυσαν?φορουσες την στρινγκαρα?
Πακιστανοί τύπε??Ε,που αλλού?
Εννοείται πως την φορούσα,αυτή έκανε όλη την δουλειά...!
Ακούγεται πολύ ικανοποιημένος οπότε ο ένας πρέπει να ήταν ο Τζίμης ο τανζανος,γαμαει μόνο ακα χωρίς πολλά λόγιαΚανένας από τους 3 δεν μου έδωσε την εντύπωση για Πακιστανός,αλλά δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος γιατί τον έναν δεν τον άκουσα να μιλάει,σε σχέση με τους άλλους δύο
τα εχουμε ξαναγραψει για τους απιστους οτι αν καποιος φορεσει στινγκαρα και κουνησει κωλο δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει αγαμιτος απτο ιδρυμαΕ,που αλλού?
Εννοείται πως την φορούσα,αυτή έκανε όλη την δουλειά...!
μηπως ο ενας ηταν κουτσος?Κανένας από τους 3 δεν μου έδωσε την εντύπωση για Πακιστανός,αλλά δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος γιατί τον έναν δεν τον άκουσα να μιλάει,σε σχέση με τους άλλους δύο
Όχι...τα εχουμε ξαναγραψει για τους απιστους οτι αν καποιος φορεσει στινγκαρα και κουνησει κωλο δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει αγαμιτος απτο ιδρυμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μηπως ο ενας ηταν κουτσος?
Όχι δεν ήταν ο Τζίμης, άσε που θα το είχα καταλάβει σίγουρα αν ήταν αυτός πιστεύωΑκούγεται πολύ ικανοποιημένος οπότε ο ένας πρέπει να ήταν ο Τζίμης ο τανζανος,γαμαει μόνο ακα χωρίς πολλά λόγια
Αξίζει να γίνει δημόσια τουαλέτα τύπισσαΤο blue vision αξίζει?
Δλδ να μην πάωΑξίζει να γίνει δημόσια τουαλέτα τύπισσα
Μόνο αθηναϊκό αξίζει τύπισσα, τα έχουμε ξαναγράψει. Βάζεις στριγκαρα και ξεπαρθενιαζεται η κωλαρα σου . Και μη τυχόν κάνεις κινηση για καποτα γιατί θα παρεξηγηθουν οι φημισμένοι γαμιαδες τουΔλδ να μην πάω