Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 568
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

GrSheLover

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
155
Πόντοι
0
Εγω που πηγα με 2 πακιστανους φόρεσαν καποτα
Εγώ που πάω αρκετά συχνά ποτέ δεν έχουν βάλει καποτά κανείς τους δεν φοράει πάντα χύνουν μέσα μου ο ένας μετά τον άλλο μια φορά ήμουν 2 ωρες στα τέσσερα μέχρι που έχυνα και εγώ από την καύλα χωρίς να αγγίζει κανείς το πουλάκι μου και εγλυψα τα παντα

nickos_20

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Κριτικές
4
Like
121
Πόντοι
0
μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτό το ίδρυμα ;

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.253
Πόντοι
206
Εγώ που πάω αρκετά συχνά ποτέ δεν έχουν βάλει καποτά κανείς τους δεν φοράει πάντα χύνουν μέσα μου ο ένας μετά τον άλλο μια φορά ήμουν 2 ωρες στα τέσσερα μέχρι που έχυνα και εγώ από την καύλα χωρίς να αγγίζει κανείς το πουλάκι μου και εγλυψα τα παντα
ωραιος ετσι πρεπει να ερχονται αποφασισμενα ατομα στο ιδρυμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι Πακιστανοί μόνο με χρήματα γαμανε?
τα κρος ειναι απαξιωμενα στο ιδρυμα μονο με λεφτα τα γαμανε,τωρα βεβαια αν εισαι τυχερη και παρακαλεσεις κανεναν ισως σε γαμησει

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.253
Πόντοι
206
μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτό το ίδρυμα ;
ελα μετα τις 12 που θα ειναι και τα ζομπι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σκέφτομαι να πάω πρώτη φορά να δω πως είναι! Υπάρχει κανένας έμπειρος να πάμε παρέα;
ψαχνεις νταβα να σε βγαλει στο κλαρι φιλε?

• Like
Αντιδράσεις: OMSA20

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656

GrSheLover

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
155
Πόντοι
0
Οι Πακιστανοί μόνο με χρήματα γαμανε?
Εγώ ποτέ δεν έχω πληρώσει ποτέ και πάω πολύ καιρό πρέπει να με έχουν γαμησει και χύσει όλοι οι Πακιστανοί της Αθήνας που περνάνε από όλα τα σινεμά και πιάτσες

GrSheLover

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
155
Πόντοι
0
ωραιος ετσι πρεπει να ερχονται αποφασισμενα ατομα στο ιδρυμα
Εγώ έρχομαι για να περνάω καλά και ξέρω τη θέλω χρόνια τώρα χωρίς να κολλάω ποτε. Είναι από τα λίγα μέρη που μπορώ να γαμηθώ ακαποτά ασταμάτητα και να πιω άφθονο σπέρμα που λατρεύω έρχομαι συχνά και περιμένω στα τέσσερα να με γαμάνε όσοι θέλουν ελεύθερα

GrSheLover

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
155
Πόντοι
0
Σκέφτομαι να πάω πρώτη φορά να δω πως είναι! Υπάρχει κανένας έμπειρος να πάμε παρέα;
Δεν χρειάζεται να πας με παρέα πας και αρχίζεις και κόβεις κίνηση αν έχει κόσμο θα περάσει καλά αν το έχεις πάρει απόφαση πήγαινε και όποίον δεις να την έχει έξω γονάτισε και δεν θα χάσεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom