Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 545
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.181
Πόντοι
206
Τι καποτα ρε τύπε, που νομίζεις ότι βρίσκεσαι :confused::confused:
τρολαρει ρε σιγα μην κανει πιπες στο αθηναικο με καποτα,σε λιγο θα μας πει οτι πλενεται και στην τουαλετα και οτι οι θαμωνες μοσχοβολανε αρωματικα ελαια

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
τρολαρει ρε σιγα μην κανει πιπες στο αθηναικο με καποτα,σε λιγο θα μας πει οτι πλενεται και στην τουαλετα και οτι οι θαμωνες μοσχοβολανε αρωματικα ελαια
ρε συ τι θα κανεις? αν μυριζει ο αλλος δεν θα του βαλεις καποτα??
Εγω εχω και υγρα μωρομαντιλακια παντα μαζι μου και του την καθαριζω αν σωνει και καλα δεν θελει να βαλει καποτα!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.161
Πόντοι
7.885
ρε συ τι θα κανεις? αν μυριζει ο αλλος δεν θα του βαλεις καποτα??
Εγω εχω και υγρα μωρομαντιλακια παντα μαζι μου και του την καθαριζω αν σωνει και καλα δεν θελει να βαλει καποτα!!
Τύπε με τα υγρά μωρομαντηλα ζήτημα είναι να προλάβεις να καθαρίσεις τον κωλο σου πριν στον καρφώσουν ακα οι γαμιαδες του τσονταδικου.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.181
Πόντοι
206
Τύπε με τα υγρά μωρομαντηλα ζήτημα είναι να προλάβεις να καθαρίσεις τον κωλο σου πριν στον καρφώσουν ακα οι γαμιαδες του τσονταδικου.
να τα κρατησει για μετα το κρεμπιασμα να σκουπιστει μην λερωσει το βρακι του

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
Καλε τι να καθαρισω? δεν τους αφηνω να με χυνουνε μεσα!!! τι? να με γκαστρωσουνε?

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.121
Πόντοι
17.576

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.161
Πόντοι
7.885

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
Τύπε μην είσαι περίεργος, δεν θα πάθεις τίποτα με 5-6 ακα κρεμπιεδες στο αθηναϊκό :confused::confused:
...καλα δεν λες τιποτα κωστακη!! ετσι και τους αφησω χωρις να τους δωσω καποτα, χαλαρα 5-6 χυσιδια μπορουν να ριξουν!!!
Απορω, δεν φοβαται κανεις εκει μεσα?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.161
Πόντοι
7.885
...καλα δεν λες τιποτα κωστακη!! ετσι και τους αφησω χωρις να τους δωσω καποτα, χαλαρα 5-6 χυσιδια μπορουν να ριξουν!!!
Τυπε οι θαμώνες στο αθηναϊκό έχουν και το αντίδοτο στον κορονογιο. Να γαμιεσαι άφοβα μαζί τους και μην ξαναπάς με καποτες εκεί μέσα γιατί θα στραβωσουν με την πάρτη σου και θα σε αφήσουν αγαμητο.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.181
Πόντοι
206
το ιδρυμα αυτο ειναι για μυστες που πανε αποφασισμενοι να νοιωσουν τον πονο και την ηδονη,τι να φοβηθεις εχεις κανει ηδη ανταλλαγη υγρων μεσω των κοριων που εχουν φωλια εκει μεσα,πολυ γαζωμα φετος,κανε και κανα εμβολιο για την πιθηκοβλογια και εισαι τζετ

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.181
Πόντοι
206
Τυπε οι θαμώνες στο αθηναϊκό έχουν και το αντίδοτο στον κορονογιο. Να γαμιεσαι άφοβα μαζί τους και μην ξαναπάς με καποτες εκεί μέσα γιατί θα στραβωσουν με την πάρτη σου και θα σε αφήσουν αγαμητο.
ειχε παει ενα κρος να βαλει καποτα για πιπα στον συγχωρεμενο μαυριδερο με το ενα χερι που μαζευε σκραπ και τα πουλουσε στο παζαρι και αρπαξε κατι ψιλες

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.181
Πόντοι
206
Στο Αθηναϊκό τώρα... τίποτα,νεκρά.
εψαξες καλα στο ιδρυμα?υπαρχει ενα μυστικο σκοτεινο σημειο πισω απτην οθονη που παιζει γκει τσοντα στο μπουντρουμι,εκει συνηθως κοιματε καποιος αστεγος

BareFuckMyAss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2024
Like
50
Πόντοι
0
Τύπε έπρεπε να δεις καλύτερα μήπως κάποιοι κοιμόντουσαν πουθενά.
Ναι, σιγά μην έψαχνα και κάτω από τα καθίσματα μήπως βρω κανένα πεταμένο ντιλντο χαχαχα...
Δήθεν λέτε εσείς εδώ οι "μόνιμοι θαμώνες" όλη την ώρα για τα ζόμπι που μαζεύονται μετά τις 12 ειδικά...και εγώ πήγα από τις 11 και βγήκα στη 1.30 και όλη αυτή την ώρα είδα δύο τύπους μέσα όλους και όλους,και αυτοί κάνανε δύο γυρες πάνω κάτω όλες και όλες χωρίς να κάτσουν πουθενά,και μετά εξαφανίστηκαν...Και αυτό μάλιστα, Σάββατο βράδυ...Τέρμα μουφα η υπόθεση.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.181
Πόντοι
206
Ναι, σιγά μην έψαχνα και κάτω από τα καθίσματα μήπως βρω κανένα πεταμένο ντιλντο χαχαχα...
Δήθεν λέτε εσείς εδώ οι "μόνιμοι θαμώνες" όλη την ώρα για τα ζόμπι που μαζεύονται μετά τις 12 ειδικά...και εγώ πήγα από τις 11 και βγήκα στη 1.30 και όλη αυτή την ώρα είδα δύο τύπους μέσα όλους και όλους,και αυτοί κάνανε δύο γυρες πάνω κάτω όλες και όλες χωρίς να κάτσουν πουθενά,και μετά εξαφανίστηκαν...Και αυτό μάλιστα, Σάββατο βράδυ...Τέρμα μουφα η υπόθεση.
τα ζομπι μυριζονται το φρεσκο κρεας επρεπε να φορεσεις στρινγκαρα και να κουνιεσαι ολο και καποιο θα πεταγοταν απο καμια καταπακτη να σε πασπατεψει,την επομενη φορα να κοιταξεις εκει που σου ειπα ολο και καποιον τερατομορφο αστεγο να σε γαμησει

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.161
Πόντοι
7.885
Τύπε μην βαριέσαι να ψάχνεις αν θες να γαμηθεις. Σίγουρα είχε άστεγους μέσα που ήθελαν να σε γαμησουν κι εσύ δεν πήρες χαμπάρι. Την επόμενη φορα στριγκαρα, κουνά τον κωλο σου και πάρε τα πόδια σου να ψάξεις καλά τον χώρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom