Νέα

Αθηναίες vs Θεσσαλονικιές vs επαρχιώτισες vs αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ανοιγω το θεμα για να κανουμε μια συγκριση φιλοι μου τις παραπανω κατηγοριες,διοτι ειχα μια συζητηση με μια φιλη μου,και βγαλαμε τα εξης συμπερασματα.

1.αθηναιες γκομενες που μετα απο χιλιαδες μαλακιες,που εχουν κανει θελουν να φυγουν απο την αθηνα και να ζησουν μια ησυχη ζωη στην επαρχια.

2,θεσσαλονικιες γκομενες που τις εχει μαθει ολη η πολη ειτε για καλο λογο ειτε για κακο,και θελουν να πανε αθηνα σε μεγαλυτερη πολη η και στην επαρχια ακομα,για να μην τις ξερεις κανεις.

3.γκομενες απο επαρχια που τις εχει παρει ολο το χωριο,και θελουν να πανε σε μεγαλυτερη πολη,για μια μεγαλυτερη καριερα.

4.αλλοδαπες που ενω ηρθαν χωρις βρακι στην ελλαδα,τωρα το παιζουν γκομενες και θελουν να γινουν σαν τις ελληνιδες,και ακομα καλυτερες.

και γενικα γινετε ενα μπαχαλο στην ολη κατασταση.τη γνωμη εχετε?.εδω να πω οτι δεν μιλαμε σε περιπτωση ευρεση εργασιας διοτι ειναι ενα αλλο θεμα αυτο.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Τα χω πει και αλλού! Γάμησε και μη ερεύνα!

OP
OP
A

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ξαναπεστα να τα μαθουμε και εμεις.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ανοιγω το θεμα για να κανουμε μια συγκριση φιλοι μου τις παραπανω κατηγοριες,διοτι ειχα μια συζητηση με μια φιλη μου,και βγαλαμε τα εξης συμπερασματα.

1.αθηναιες γκομενες που μετα απο χιλιαδες μαλακιες,που εχουν κανει θελουν να φυγουν απο την αθηνα και να ζησουν μια ησυχη ζωη στην επαρχια.

2,θεσσαλονικιες γκομενες που τις εχει μαθει ολη η πολη ειτε για καλο λογο ειτε για κακο,και θελουν να πανε αθηνα σε μεγαλυτερη πολη η και στην επαρχια ακομα,για να μην τις ξερεις κανεις.

3.γκομενες απο επαρχια που τις εχει παρει ολο το χωριο,και θελουν να πανε σε μεγαλυτερη πολη,για μια μεγαλυτερη καριερα.

4.αλλοδαπες που ενω ηρθαν χωρις βρακι στην ελλαδα,τωρα το παιζουν γκομενες και θελουν να γινουν σαν τις ελληνιδες,και ακομα καλυτερες.

και γενικα γινετε ενα μπαχαλο στην ολη κατασταση.τη γνωμη εχετε?.εδω να πω οτι δεν μιλαμε σε περιπτωση ευρεση εργασιας διοτι ειναι ενα αλλο θεμα αυτο.
η λυση ειναι μια δικε μου
το 4πτυχο
οζον
ασβεστης
ολλανδεζα
σανιτας
τα παντα ολα :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αντε παλι θαρχισουμε να ξεμαλλιαζομαστε.... :rolleyes: :rolleyes:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

:2funny: Θέλει Quad 2.6 το θέμα... είναι πολύ δύσκολο

OP
OP
A

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η Θεσσαλονικιές ντύνονται καλύτερα, φλερτάρουν με επίπεδο,διαβάζουν βιβλία και εφημερίδες, και είναι οι καλύτερες στο κρεβάτι.

δυτικες χαλια????? αααα δε μας τα λες καλα!!!! Σαλονικες και ξερο ψωμι! Μη βλεπετε κατι ψωνια που κυκλοφορουν στην καμαρα και Αριστοτελους!! ειναι οι Αθηναιες φοιτητριες!!

εγω ειμαι μισος μισος..οποτε θα μιλησω αντικειμενικα..το θεωρω μυθο αυτο που λεγεται..οι θεσσαλονικιες απλα ειναι πιο προσεγμενες οχι ποιο ωραιες..πρωτα απο ολα στην αθηνα εχει τριπλασιες γυναικες οποτε δεν γινεται να εχει πιο ασχημες γυναικες...επισης θεωρω τις αθηναιες πιο γηινες και πιο προσιτες,χωρις κομπλεξ και τουπε η ταμπου..τι να το κανω να ειναι η αλλη ωραια και γιαυτην αντρας να σημαινει μεγαλη τσεπη και μονο μοστρα..και επειδη κατα βαση ειμαι σαλονικιος και μενω εδω οι περισσοτερες ετσι ειναι, κατι που τις καθιστα ξενερωτες..εχουν νοοτροπια χωριου..στην αθηνα μπορεις να δεις μια γυναικαρα η οποια θα ειναι απλα ντυμενη με τα σταρακια της και την ανεση της και η οποια δεν θα εχει κανενα προβλημα να σου μιλησει..εδω γυναικα ομορφη μονο στα σκυλαδικα..εκτος κι αν ειναι καμμια φοιτητρια που αργα η γρηγορα θα την ψωνισει..αυτη ειναι η αποψη μου και ειναι μια συζητηση που με την παρεα μου την εχουμε κανει αρκετες φορες..φυσικα μιλαμε για τον κανονα.υπαρχουν και εξαιρεσεις..........

ανφερω καποιες αποψεις αλλων παραπανω.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Οχι παλι τετοιο θεμα εχω ηδη τσακωθει γι'αυτο.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οι Αθηναίες είναι για καρπαζιές, κούρεμα, κλωτσιά και έξω απ' το σπίτι.

Σαλονικιά μόνο μια φορά μου έκατσε σε διακοπές στη Νάξο - άπειρα χρόνια πριν. Γαμώ τα παιδιά ήταν η Ηρώ :boobies: - ξηγιώτανε σπαθί, να ΄ναι καλά εκεί που είναι.

Βαρέθηκα το πάνω-κάτω με το Intercity και το διαλύσαμε μια και οι αποστάσεις δε λένε. :headbang:

Τα γαμήσια όμως με Ουκρανή ξεχνιούνται δύσκολα.

OP
OP
A

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
η λυση ειναι μια δικε μου
το 4πτυχο
οζον
ασβεστης
ολλανδεζα
σανιτας
τα παντα ολα :2funny:

ξεχασες το ζιγκολο τυπε μου.

οζον
ασβεστης
ολλανδεζα
σανιτας
ζιγκολο
αυτη ειναι η βασικη 5αδα για να παιξεις επιθεση.

OP
OP
A

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω παντος οταν γαμουσα μια γκομενα απο ενα κουτσοχωρι του κιλκις στα συνορα,μπορω να πω οτι επαιρνε τα καλυτερα τσιμπουκια τις ευρωπης.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εγω παντος οταν γαμουσα μια γκομενα απο ενα κουτσοχωρι του κιλκις στα συνορα,μπορω να πω οτι επαιρνε τα καλυτερα τσιμπουκια τις ευρωπης.
κιλκις???συνορα??? 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ελα ρε καρνταση
ετσι δικε μου!
:rockon: :rockon:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τι ρωτάς ρε παίκτη τώρα?