erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αν εξαιρεσεις το 1 + 3 συμφωνω μαζι σου...
Λουκριτίτσαααααα σου είπα οτι μού άρεσε πολύ το θρέντ σου;;; :-* :-* :-*
αν εξαιρεσεις το 1 + 3 συμφωνω μαζι σου...
Έχει και ωραίες περιοχές εκτός δήμου θεσ/νίκης ρε καβαλάρη. Αλλά κατά γενική ομολογία το κέντρο είναι ξέρασμα
Το αρχιτεκτονικό έγκλημα της δεκαετίας του 60 το έχουν υποστεί πολλές πόλειςέχω δει κάποιες. Όντως έχει. Αλλά η γενική εικόνα, είναι απογοητευτική. Επειδή είναι χτισμένη σε πολύ ωραίο σημείο, είναι και ψηλά ο πύχης.
ναι αν θυμάμαι καλά έτσι λεγόταν το μέρος που είχα πάει....
Έχει και ωραίες περιοχές εκτός δήμου θεσ/νίκης ρε καβαλάρη. Αλλά κατά γενική ομολογία το κέντρο είναι ξέρασμα
και γω έχω πάει και δεν μ άρεσε!
Λουκριτίτσαααααα σου είπα οτι μού άρεσε πολύ το θρέντ σου;;; :-* :-* :-*
χώρια ότι η παραλία είναι βρώμικη!
χώρια ότι η παραλία είναι βρώμικη!
Όμορφη δεν είναι, κάθε άλλο. Μόνο κάτι ξενέρωτες πολυκατοικίες της δεκαετίας του 60 και του 70 έχει. Αλλά δεδομένης της θέσης της θα μπορούσε να είναι!
Βρώμικη η παραλίτσα μας ; :o
έχω δει κάποιες. Όντως έχει. Αλλά η γενική εικόνα, είναι απογοητευτική. Επειδή είναι χτισμένη σε πολύ ωραίο σημείο, είναι και ψηλά ο πύχης.
Βίλα Μπιάνκα. Ευτυχώς διεσώθη.
Όλη η περιοχή ανάμεσα στην Βασιλίσης Όλγας και στην παραλία είχε υπέροχα κτίσματα.
Τα έφαγε και αυτά η αντιπαροχή.
ω ναι έχει.. αχχχχχ
Αν κοιτάξεις λίγο πιο ψηλά και δεις τις όμορφες πλατείες μαζί με τις τρισάθλιες πολυκατοικίες, το αποτέλεσμα είναι ξέρασμαΞέρασμα η πλατεία αριστοτέλους; Η ναυαρίνου; Η άθωνος; Ξέρασμα η παραλίτσα;
΄Ξέρασμα τα κάστρα με τα σοκάκια τους; Ξέρασμα η β. Ολγας με τα διατηρητέα της. Ξέρασμα η κρήνη ; Ξέρασμα η έμορφη τούμπα με την γηπεδάρα της
Αχ΄εγώ την λατρεύω την θεσσαλονίκη...Αναδύει μια μυρωδιά..
Το οτι ειναι χτισμενη σε καλο σημειο ειναι ατου οχι μειονεκτημα οπως το λες..
Ασχετα αν εγω πιστευω οτι ορισμενες περιοχες της αθηνας κυριως νοτια προαστια αν κ μενω βορεια
ειναι μακραν μακραν πιο ομορφες σαν τοπιο κλπ..απο τη θεσ/νικη, και σαφως η αθηνα εχει πιο ωραια-ακριβα σπιτια
αλλα αμα τη δεις απο πανω συνολικα ειναι χαλια..
αυτα προς το παρον..Να ειστε αντικειμενικοι..οσο γινεται.
Αν κοιτάξεις λίγο πιο ψηλά και δεις τις όμορφες πλατείες μαζί με τις τρισάθλιες πολυκατοικίες, το αποτέλεσμα είναι ξέρασμα
Όταν κοιτάς από ψηλάαααα είναι πιο λίγα τα σκατάαααα. Όταν κοιτάς από κάτω προς τα πάνω είναι το πρόβλημαΟταν κοιτάς απο ψηλααααααααα μοιαζει η γη με ζωγριαφιααααα και συ την πηρες σοβαρααααα :-* :-*
Όταν κοιτάς από ψηλάαααα είναι πιο λίγα τα σκατάαααα. Όταν κοιτάς από κάτω προς τα πάνω είναι το πρόβλημα
Όταν κοιτάς από ψηλάαααα είναι πιο λίγα τα σκατάαααα. Όταν κοιτάς από κάτω προς τα πάνω είναι το πρόβλημα