Νέα

Αθήνα Vs Θεσσαλονίκη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Έχει και ωραίες περιοχές εκτός δήμου θεσ/νίκης ρε καβαλάρη. Αλλά κατά γενική ομολογία το κέντρο είναι ξέρασμα

έχω δει κάποιες. Όντως έχει. Αλλά η γενική εικόνα, είναι απογοητευτική. Επειδή είναι χτισμένη σε πολύ ωραίο σημείο, είναι και ψηλά ο πύχης.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
έχω δει κάποιες. Όντως έχει. Αλλά η γενική εικόνα, είναι απογοητευτική. Επειδή είναι χτισμένη σε πολύ ωραίο σημείο, είναι και ψηλά ο πύχης.
Το αρχιτεκτονικό έγκλημα της δεκαετίας του 60 το έχουν υποστεί πολλές πόλεις

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Έχει και ωραίες περιοχές εκτός δήμου θεσ/νίκης ρε καβαλάρη. Αλλά κατά γενική ομολογία το κέντρο είναι ξέρασμα

Ξέρασμα η πλατεία αριστοτέλους; Η ναυαρίνου; Η άθωνος; Ξέρασμα η παραλίτσα;
΄Ξέρασμα τα κάστρα με τα σοκάκια τους; Ξέρασμα η β. Ολγας με τα διατηρητέα της. Ξέρασμα η κρήνη ; Ξέρασμα η έμορφη τούμπα με την γηπεδάρα της  :grin:  
Αχ΄εγώ την λατρεύω την θεσσαλονίκη...Αναδύει μια μυρωδιά..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Όμορφη δεν είναι, κάθε άλλο. Μόνο κάτι ξενέρωτες πολυκατοικίες της δεκαετίας του 60 και του 70 έχει. Αλλά δεδομένης της θέσης της θα μπορούσε να είναι!

Βίλα Μπιάνκα. Ευτυχώς διεσώθη.

Όλη η περιοχή ανάμεσα στην Βασιλίσης Όλγας και στην παραλία είχε υπέροχα κτίσματα.
Τα έφαγε και αυτά η αντιπαροχή.

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Το οτι ειναι χτισμενη σε καλο σημειο ειναι ατου οχι μειονεκτημα οπως το λες..
Ασχετα αν εγω πιστευω οτι ορισμενες περιοχες της αθηνας κυριως νοτια προαστια αν κ μενω βορεια
ειναι μακραν μακραν πιο ομορφες σαν τοπιο κλπ..απο τη θεσ/νικη, και σαφως η αθηνα εχει πιο ωραια-ακριβα σπιτια
αλλα αμα τη δεις απο πανω συνολικα ειναι χαλια..
αυτα προς το παρον..Να ειστε αντικειμενικοι..οσο γινεται.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Βίλα Μπιάνκα. Ευτυχώς διεσώθη.

Όλη η περιοχή ανάμεσα στην Βασιλίσης Όλγας και στην παραλία είχε υπέροχα κτίσματα.
Τα έφαγε και αυτά η αντιπαροχή.

ω ναι έχει.. αχχχχχ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ξέρασμα η πλατεία αριστοτέλους; Η ναυαρίνου; Η άθωνος; Ξέρασμα η παραλίτσα;
΄Ξέρασμα τα κάστρα με τα σοκάκια τους; Ξέρασμα η β. Ολγας με τα διατηρητέα της. Ξέρασμα η κρήνη ; Ξέρασμα η έμορφη τούμπα με την γηπεδάρα της  :grin:  
Αχ΄εγώ την λατρεύω την θεσσαλονίκη...Αναδύει μια μυρωδιά..
Αν κοιτάξεις λίγο πιο ψηλά και δεις τις όμορφες πλατείες μαζί με τις τρισάθλιες πολυκατοικίες, το αποτέλεσμα είναι ξέρασμα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το οτι ειναι χτισμενη σε καλο σημειο ειναι ατου οχι μειονεκτημα οπως το λες..
Ασχετα αν εγω πιστευω οτι ορισμενες περιοχες της αθηνας κυριως νοτια προαστια αν κ μενω βορεια
ειναι μακραν μακραν πιο ομορφες σαν τοπιο κλπ..απο τη θεσ/νικη, και σαφως η αθηνα εχει πιο ωραια-ακριβα σπιτια
αλλα αμα τη δεις απο πανω συνολικα ειναι χαλια..
αυτα προς το παρον..Να ειστε αντικειμενικοι..οσο γινεται.

ε ναι αυτό λέω πλεονέκτημα είναι αλλά δε γίνεται εκμετάλλευσή του στο φουλ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αν κοιτάξεις λίγο πιο ψηλά και δεις τις όμορφες πλατείες μαζί με τις τρισάθλιες πολυκατοικίες, το αποτέλεσμα είναι ξέρασμα

Οταν κοιτάς απο ψηλααααααααα μοιαζει η γη με ζωγριαφιααααα και συ την πηρες σοβαρααααα :-* :-*

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οταν κοιτάς απο ψηλααααααααα μοιαζει η γη με ζωγριαφιααααα και συ την πηρες σοβαρααααα :-* :-*
Όταν κοιτάς από ψηλάαααα είναι πιο λίγα τα σκατάαααα. Όταν κοιτάς από κάτω προς τα πάνω είναι το πρόβλημα  :2funny:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Όταν κοιτάς από ψηλάαααα είναι πιο λίγα τα σκατάαααα. Όταν κοιτάς από κάτω προς τα πάνω είναι το πρόβλημα  :2funny:

Οταν κοιτας ψηλα ευτυχως βλεπεις ουρανο και δε βλεπεις το χαλι της συμ-πρωτευουσας.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Εχω ακούσει Θεσσαλονικιό να την αποκαλεί: "Η ωραιότερη πόλη της Ευρώπης"  Δεν τον έδειρα γιατί έκλασα στο γέλιο! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom