Νέα

Αθήνα Vs Θεσσαλονίκη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Με τα λεγομενα σου τοτε αυτο ειναι χειροτερο γιατι εγω παω σε αλλη πολη για να μυρισω τα σκατα ενω εσεις τα εχετε μεσα στα ποδια σας...
προσεχετε ρε τι γραφετε...

αν θυμαμαι καλα απο οτι διαβασα!

το θεμα ανοιχτηκε οχι για να τη λεμε ο ενας στον αλλο αλλα για να δουμε τι τρεχει κ τσακωνομαστε γ μλκς!!!!

κ κλασσικα αρχισατε οι αθηναιοι τα δικα σας!  της κουρασης!!!!!! :)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Απ'τα λεγομενα σου φαινεται ποσο μαλακας εισαι...
οταν ξεβουλγαριαστειτε ελα να ξαναμιλησουμε... :birdman:
κρατα αυτη τη σταση θα σου χρειαστει.
ενω εσυ δεν εισαι μαλακας που μας λες βουλγαρους?η σ αρεσει καλυτερα το χοντρομαλακας χωριατης που πηγε στην αθηνα κ το παιζει πρωτευουσιανος?

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
κλασσικα οταν σας τελειωνουν οι μαλακιες αρχιζετε τα περι βουλγαριας...

αν και απο οτι διαβασα εδω μεσα κανουν τοσα χλμ οι δικοι σας για να γαμησουν εκει....ετσι?

Δε το ξεκινησα εγω.
Να μην παρεθετε ο "φιλτατος" απο μενα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εχεις δικιο.δεν πρεπει να μαλωνω με ανοητους σαν και εσενα.αντε ρε πνιξου καθυστερημενε.
ενω εσυ δεν εισαι μαλακας που μας λες βουλγαρους?η σ αρεσει καλυτερα το χοντρομαλακας χωριατης που πηγε στην αθηνα κ το παιζει πρωτευουσιανος?
ας μη καταληξουμε να κανουμε ρε παιδια αυτο για το οποιο τους τη λεμε!!!!!!

ηρεμια....πλιζ! ;)

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

Χαλια εγινε το θρεντακι....

OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
το αρχικο σχολιο του αβαταρ το εξελαβα ως καθαρο  χιουμορ!!!πως φτασατε να τσακωνεστε;;; :think: :think: :think:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Πολλοι θελουν να φυγουν απο Αθηνα αλλα ντρεπονται να το πουνε, αργοτερα ισως την  κοπανησουνε 

Ναι κάτι συνταξιούχοι π τελικά δεν φεύγουν ποτέ
για να είναι στην Αθήνα άν τυχόν έρθει η κακιά η ώρα
π χρειαστούν νοσοκομείο.
προσωπικά πιστεύω,
το πρόβλημα με το κυκλοφοριακό
να μην είχε κ θα ήταν τέλεια.. :)
κ το λέω εγώ αυτό π κυκλοφορώ με μηχανάκι..
κατά τα άλλα έχει γαμώ τα κλίματα όμως

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Αυτη τη στιγμη προσβαλεις ολους οσους εχουν φυγει απο τα χωρια τους για μια καλυτερη δουλεια/ζωη.
Μπραβο τα συγχαρητηρια μου μπορεις να συνεχισεις να λες οτι θες αλλα να απευθυνεσαι και σ'αυτους.
Δυστυχως για σενα ημουν Αθηναιος παντα και δεν ειμαι σ'αυτη τη κατηγορια.

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
centrino... απο τον τροπο που γραφεις (μην ξεχνας οτι βρισκεσαι sto bourdela) μου θυμιζεις τα νερτς που ειχαμε στο σχολειο. Αρα απο αυτη τη στιγμη σε γουσταρω με χιλια γιατι εγω με κατι τετοιους τυπους γαμιεμαι στο γελιο!
  Απο αυτα που γραφεις μαλλον εχεις να γαμσεις πολυ καιρο. Και σιγουρα ποτε Θεσαλλονικι(σιγα μη σου καθοτανε)
και σου εκανα μια απλη ερωτηση αλλα απαντησες σαν την πυθια.....
εισαι εξυπνος ανθρωπος.....αρα μπορεις να απαντησεις με ενα ναι ή με ενα οχι
θα ειχες τα αρχιδια να πεις σε μια μουναρα Θεσσαλονικια(ασε τους πελατες τωρα) αμα την ειχες ετοιμη για το κρεβατι και ησουν τρελαμενος μαζι της ακριβως τι πιστευεις για αυτους?
ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αυτη τη στιγμη προσβαλεις ολους οσους εχουν φυγει απο τα χωρια τους για μια καλυτερη δουλεια/ζωη.
Μπραβο τα συγχαρητηρια μου μπορεις να συνεχισεις να λες οτι θες αλλα να απευθυνεσαι και σ'αυτους.
Δυστυχως για σενα ημουν Αθηναιος παντα και δεν ειμαι σ'αυτη τη κατηγορια.
εχεις δικιο.γι αλλα δεν ειχα σκοπο να κανω κατι τετοιο.εσυ ομως δεν μπορεις να καταλαβεις οτι η λεξη που λες μας προσβαλει ολους κ χεστηκα κ αν την λες για καποιον.πιστεψε με,ειμαι πιο ελληνας απο σενα κ ας μενεις στο κωλοχωρι σου.αυτα κ κομμενα τα βουλγαρος κ τα σχετικα γιατι σε βλεπω να παιρνεις βουλουλιτσες κοκκινες κ κιτρινες κ οτι αλλο θες πουστρακι αθηναιε.οκ πουτανακι του βορρα?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ναι κάτι συνταξιούχοι π τελικά δεν φεύγουν ποτέ
για να είναι στην Αθήνα άν τυχόν έρθει η κακιά η ώρα
π χρειαστούν νοσοκομείο.
προσωπικά πιστεύω,
το πρόβλημα με το κυκλοφοριακό
να μην είχε κ θα ήταν τέλεια.. :)
κ το λέω εγώ αυτό π κυκλοφορώ με μηχανάκι..
κατά τα άλλα έχει γαμώ τα κλίματα όμως
Αυτο το κυκλοφοριακο ειναι το χειροτερο σπασιμο νευρων,εχει γαμω τα κλιματα? ναι καθαρο καυσαεριο για βγες προς τα εξω να ανασανης

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
εχεις δικιο.γι αλλα δεν ειχα σκοπο να κανω κατι τετοιο.εσυ ομως δεν μπορεις να καταλαβεις οτι η λεξη που λες μας προσβαλει ολους κ χεστηκα κ αν την λες για καποιον.πιστεψε με,ειμαι πιο ελληνας απο σενα κ ας μενεις στο κωλοχωρι σου.αυτα κ κομμενα τα βουλγαρος κ τα σχετικα γιατι σε βλεπω να παιρνεις βουλουλιτσες κοκκινες κ κιτρινες κ οτι αλλο θες πουστρακι αθηναιε.οκ πουτανακι του βορρα?

η βουλουλιτσα τι ειναι??? :2funny: :2funny:

οκ πουτανακι του βορρα? (εδω μαλλον αναφερεσε σε εσενα...) :2funny: :2funny: :2funny:

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Και κατι αλλο ρε παιδια! καλοι ανθρωποι, κακοι ανθρωποι, εξυπνοι, εργατικοι, τεμπεληδες,ΜΑΛΑΚΕΣ,φιλοτιμοι, φιλοφενοι,αφιλοξενοι,κομπλεξικοι υπαρχουν παντου. ΠΑΝΤΟΥ!!!!!
 Στη Νεα Υορκη, στην Αθηνα, στη Θεσσαλονικη, και στο Καστελοριζο.Ακομα και εδω στο Bourdela!
Τωρα οποιος ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ....
ε οποιος το πιστευει αυτος ειναι πολυ μαλακας!!!!!

υ.γ. κοφτε τις μαλακιες. μια χαρα ειναι και στη Θεσσαλονικη και στην Αθηνα! Αφηστε τα κομπλεξικα σας
ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ
αλλα ομολογω δεν ηξερα την οζα!!!!!
:2funny:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Αυτο το κυκλοφοριακο ειναι το χειροτερο σπασιμο νευρων,εχει γαμω τα κλιματα? ναι καθαρο καυσαεριο για βγες προς τα εξω να ανασανης

καλύτερα καυσαέριο παρά υγρασία
για ΄μενα π υποφέρω από κρίσεις άσθματος..

επίσης σαν πιο νότια π΄ναι απο θεσσαλονίκη σίγουρα
έχει κ πιο υψηλές θερμοκρασίες κατά μέσο όρο
πράγμα π μ΄αρέσει.. :rockon:

όμορφη πόλη είναι,προσωπικά δεν μπορώ να βρω κάποιο
άλλο αρνητικό πέρα από την κίνηση π πράγματι είναι για γερά νεύρα..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Όμως η νοοτροπία του χαλαρά, του αράγματος, της αρπαχτής, της κοπάνας και του ότι πάντα κάποιος άλλος φτείαι - που είναι τόσο δημοφιλής στην Θεσσαλονίκη - έχει τεράστιο οικονομικό αντίκτυπο
Αααχαχαχχχχαχχχχχ και νόμιζα ότι μιλούσες σοβαρά!!!
Ναι, γιατί στην Αθήνα ας πούμε η αρπαχτή, η κοπάνα και το ότι φταίει πάντα ο άλλος είναι κατακριτέο και ανύπαρκτο!!!! Αυτά μας χαρακτηρίζουν ως ΛΑΟ, όχι ως τόπους μεσιέ.
Ρε πάρτε το χαμπάρι, βλέπουμε αλλού τα δικά μας τα χούγια και μας ξινίζουν, η κλασική τακτική του "α, όχι εγώ, ο άλλος φταίει, δε βλέπεις; Αυτός το κάνει"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
η βουλουλιτσα τι ειναι??? :2funny: :2funny:

οκ πουτανακι του βορρα? (εδω μαλλον αναφερεσε σε εσενα...) :2funny: :2funny: :2funny:
που το καταλαβες?η βουλιτσα ειναι αυτο που θα σου μπει στον κωλο μαλακα.δεν την παλευεις οποτε δεν μπορω να ασχολουμαι μαζι σου.γενικα δεν ασχολουμαι με κομπλεξικους μαλακες

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
centrino... απο τον τροπο που γραφεις (μην ξεχνας οτι βρισκεσαι sto bourdela) μου θυμιζεις τα νερτς που ειχαμε στο σχολειο. Αρα απο αυτη τη στιγμη σε γουσταρω με χιλια γιατι εγω με κατι τετοιους τυπους γαμιεμαι στο γελιο!
  Απο αυτα που γραφεις μαλλον εχεις να γαμσεις πολυ καιρο. Και σιγουρα ποτε Θεσαλλονικι(σιγα μη σου καθοτανε)
και σου εκανα μια απλη ερωτηση αλλα απαντησες σαν την πυθια.....
εισαι εξυπνος ανθρωπος.....αρα μπορεις να απαντησεις με ενα ναι ή με ενα οχι
θα ειχες τα αρχιδια να πεις σε μια μουναρα Θεσσαλονικια(ασε τους πελατες τωρα) αμα την ειχες ετοιμη για το κρεβατι και ησουν τρελαμενος μαζι της ακριβως τι πιστευεις για αυτους?
ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ?

Η Λύση είναι μία – Σύνορα με τη Λαμία – Έξω οι Βλάχοι.

Moraki: Εσύ πρωτού πηδήξεις αντί να πλακωθείς στα γλωσσόφιλα συζητάς για το κοινωνικο-οικονομικό προφίλ και την διαστρωμάτωση των ελληνικών περιφερειών!?  :think:

Με βορειο-ελλαδίτισσα (από την πλευρά του μπαμπά της) είμαι αρραβωνιασμένος και με βρίσκει ακαταμάχητο (σοβαρά μιλάω), λές να είναι τυχαίο?  :dancing:

Άσε που με τα πλήθη των μπρουτάλ τραχανοπλαγιάδων να αλωνίζουν στη Βόρεια Ελλάδα, nerds όπως οι συμμαθητές σου θα είναι πλέον περιζήτητοι γκόμενοι και θα πηδάνε αβέρτα. Μήπως να το ξανασκεφτείς λοιπόν?

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=5kHw-zCtnYw&feature=related[/video] [/video]

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Βλαχο,βλαχο παλιοβλαχο παρτο τον π....μου και φατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για την boomb οπου...π...,να μπει η λεξη pepito!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom