Νέα

Αθήνα Vs Θεσσαλονίκη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
 Ελα μωρη Σαλονικα......Αρρωστεια που δεν γινεσαι καλα με τιποτα

Ειμαι δικος σου λεμε

Τοσο πολυ,που αμα μου ταξει το Ερινακι ενα τριγωνακι απο του Ελενιδη,καβαληκα το μοτοσακο
 και εφτακα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Μιαν απλη αφορμη θελω καθε τοσο....

σου τάζω σου τάζω λέμεεεεεεεε :grin:

Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τον παίρνω μόνη μου τον λόγο.
Δεν περίμενα να μου τον δώκετε κύριε στάμπιτ, μιας και σας έχει πειράξει το ρεύμα της πρωτευούσης και σας έχει θολώσει το μυαλό λόγω της ανοίξεως.(ειναι εποχή η άνοιξη δεν πιστεύω οτι την διεκδικείτε και αυτήν; να έχουμε αλλα..) :grin:
Αν υπονοείτε κάτι για την πολη της Θεσσαλονίκης να μας το πειτε ευθέως. Γιατί εμείς αυτα τα κουτοπόνηρα τα χωριάτικα δεν τα ξέρουμε. Και θα απαντήσουμε δεόντως.
Και δεν είμαι γκαζόλα. Πες με απλά ερι. Για σένα ερινάκι :-*

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το θρεντ κατέληξε σε Αθήνα vs Αθήνα!Τόσο για τον μπέουλο σας έχουμε καρντάσια! :2funny:

Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γενναία αυτοκριτική...
Και έξοχος αυτοσαρκασμός...

Εκ του ασφαλους (πισω απο ενα pc) ο καθε κομπλεξικος μπορει να λεει οτι θελει...
Να σε κανω Add στο MSN να ανοιξουμε λιγο τις Web Cams να δουμε ποιος ειμαι εγω
και τι γυναικαρα εχω διπλα μου... και τι εισαι εσυ ???
Σε προκαλω !

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εκ του ασφαλους (πισω απο ενα pc) ο καθε κομπλεξικος μπορει να λεει οτι θελει...
Να σε κανω Add στο MSN να ανοιξουμε λιγο τις Web Cams να δουμε ποιος ειμαι εγω
και τι γυναικαρα εχω διπλα μου... και τι εισαι εσυ ???
Σε προκαλω !

Και μόνο το γεγονός ότι ζητάς επιβεβαίωση από τη γυναίκα που έχεις δίπλα σου και την περιφέρεις όπως ο αρκουδιάρης την αρκούδα του προς επίδειξη, λέει πολλά και για ' σενα και για εκείνη...

Και μήπως πρέπει να αλλάξεις το νικ σου σε greekmanscopjianwoman ;
(γνωστές καλλονές...)

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
κάντε μια ανάλυση κ για
τα προάστια της Θεσαλλονίκης ντε.. :grin:

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Πάντως είπα και πριν δεν έχει σημασία τι είσαι αλλά γιατί οι θεσσαλονικείς τη "μπαίνουν" ότι οι Αθηναίοι έχουν καταγωγή από αλλού! Από τη Θεσσαλονίκη έχουν παρελάσει όλες οι φυλές του Ισραήλ!
Τι Εβραίοι, τι Σλάβοι, τι Βούλγαροι, τι Βλάχοι, τι Τούρκοι, τι μικρασιάτες και Πόντιοι!
Λες και υπάρχει σήμερα κάτοικος απόγονος του Αγίου Δημητρίου!

str77 όντως σλάβοι είναι. Έχεις πάει σε χωριά έξω από τη Θεσσαλονίκη να δεις τι μιλάνε? Επίσης όταν ο ελληνικός στρατός κατέλαβε τη Θεσσαλονίκη το 1912 οι ελληνόφωνοι ήταν το 11 %.

Και πολλοί από αυτούς με τους αιώνες ήταν σλάβοι εξελληνισμένοι που είχαν εγκατασταθεί εκεί κατά καιρούς.

Σορρυ αλλά λες βαρβάτες βλακείες...

Δεν υπάρχει μέρος στην Β.Ελλάδα που να μιλιούνται σλάβικα...Εχει κάτι ξεχασμένες γιαγιάδες που μιλάνε κάτι παλιά βουλγάρικα σε κάτι χωριά στις Σέρρες και κάτι περίεργους τέρμα πάνω Φλώρινα αλλά με αυτούς σπάνε πλάκα και τα παιδιά τους και όταν πεθάνουν θα σβήσει και αυτό το ελάχιστο...

Επίσης αυτά που γράφεις είναι πολύ ύποπτα, οι εκφράσεις που χρησιμοποιείς "ο ελληνικός στρατός ΚΑΤΕΛΑΒΕ την Θεσσαλονίκη" να τα πεις στα συντρόφια σου γιατί εδώ ΟΧΙ τέτοιες μαλακίες περί κατοχής και εξελληνισμένων Σλάβων...

Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και μόνο το γεγονός ότι ζητάς επιβεβαίωση από τη γυναίκα που έχεις δίπλα σου και την περιφέρεις όπως ο αρκουδιάρης την αρκούδα του προς επίδειξη, λέει πολλά και για ' σενα και για εκείνη...

(γνωστές καλλονές...)

Καταλαβα  ;) Μπαζο που ΔΕΝ εχει Web Cam  ;)
Απο λογια ομως αλλο τιποτα ε ???
Αντε αγορακι μου βρες την με καμοια τσοντουλα  :jerking:
και οταν πληρωθεις πηγαινε να βγαλεις τον καημο σου σε καποιο μπουρδελακι  :grin:

Υ.Γ.  Δεν ειμαι κακος τυπος, ουτε επιδεικνυω αυτα που εχω γενικα...
     Αλλα δεν μου αρεσει το καθε μοναχικο καταπιεσμενο ατομο
     που ζει παντα μεσα στο ιντερνετ και εχει συμπλεγματα κι αποθημενα
     να μου λεει ολα αυτα που ο ιδιος ειναι...
     ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ !

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

(γνωστές καλλονές...)

Να δεις που πίσω απο όλα αυτά κρύβεται η μπουμπ! :2funny: :2funny: :2funny:
Μην ανοίξεις καμερα ειναι παγίδα ! :idiot:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Να δεις που πίσω απο όλα αυτά κρύβεται η μπουμπ! :2funny: :2funny: :2funny:
Μην ανοίξεις καμερα ειναι παγίδα ! :idiot:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΧΧΑΑΑΡΡΡΧΑΡΧΑΡΡΡΡΡΧΑΡΡΡΡΡΡ
Σας παρακολουθώ όλους σας, μικρά, ανόητα ανθρωπάκια!!!!
Σύντομα θα βρεθείτε ανήμποροι μπροστά στο ύπουλο σχέδιό μου και δε θα ξέρετε από πού σας ήρθε μπουααααχαχαχαχαχχχχχχχχχχχαχαχαχχχχ

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Καταλαβα  ;) Μπαζο που ΔΕΝ εχει Web Cam  ;)
Απο λογια ομως αλλο τιποτα ε ???
Αντε αγορακι μου βρες την με καμοια τσοντουλα  :jerking:
και οταν πληρωθεις πηγαινε να βγαλεις τον καημο σου σε καποιο μπουρδελακι  :grin:

Υ.Γ.  Δεν ειμαι κακος τυπος, ουτε επιδεικνυω αυτα που εχω γενικα...
     Αλλα δεν μου αρεσει το καθε μοναχικο καταπιεσμενο ατομο
     που ζει παντα μεσα στο ιντερνετ και εχει συμπλεγματα κι αποθημενα
     να μου λεει ολα αυτα που ο ιδιος ειναι...
     ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ !
εχω εγω καμερα κανε με add να τα πουμε...
πατα το κουμπακι του msn κατω απο το avatar μου

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν υπάρχει μέρος στην Β.Ελλάδα που να μιλιούνται σλάβικα...Εχει κάτι ξεχασμένες γιαγιάδες που μιλάνε κάτι παλιά βουλγάρικα σε κάτι χωριά στις Σέρρες και κάτι περίεργους τέρμα πάνω Φλώρινα αλλά με αυτούς σπάνε πλάκα και τα παιδιά τους και όταν πεθάνουν θα σβήσει και αυτό το ελάχιστο...
Και αν μιλάνε κάποιοι Σλάβικα είναι τόσο κακό?
Και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου που μιλάνε Τούρκικα τι έγινε?Είναι λιγότερο Έλληνες?

Επισκέπτης
Και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου που μιλάνε Τούρκικα τι έγινε?Είναι λιγότερο Έλληνες?

Ναι οι Τούρκοι που ζουν εκεί.Και ζουν τόσο αρμονικά Έλληνες και Τούρκοι που οι υπόλοιποι ούτε να το διανοηθούμε γιατί νομίζουμε ότι διαφέρουμε! :jerking:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Το θέμα δεν είναι αν μιλάνε και μια άλλη γλώσσα...Που όσον αφορά στα σλάβικά, ο Τερι έχει δίκιο...Μόνο στη Φλώρινα υπάρχουν κάποιοι που μιλούν και σλάβικα όπως σε όλες τις παραμεθόριες περιοχές του κόσμου, όπου υπάρχουν δίγλωσσοι, αφού όλο και κάποια μετακίνηση είχαμε, όλο και κάποιον μικτό γάμο..
Ο Πιστός ιππότης είπε ότι είναι σλάβοι και ότι μιλούν σλάβικα και πέριξ της Θεσσαλονίκης...
Πράγμα ανακριβές...

Ναι οι Τούρκοι που ζουν εκεί.Και ζουν τόσο αρμονικά Έλληνες και Τούρκοι που οι υπόλοιποι ούτε να το διανοηθούμε γιατί νομίζουμε ότι διαφέρουμε! :jerking:

Μόνο στη Ρόδο υπάρχουν λίγοι μουσουλμάνοι εξ όσων γνωρίζω...
Πρόσφατα έμαθα ότι υπαρχουν εβραίοι στο Ιράν και μάλιστα δεν τους πειράζει και κανείς...
Αλλά άλλο ζήτημα η αρμονική συμβίωση με τις μειονότητες και άλλο να επινοούμε μειονότητες εκεί που δεν υπάρχουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom