Νέα

Αθήνα Vs Θεσσαλονίκη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
ναι λες και ξερουνε τι θα πει μπουγατσα τα χωριατακια!!
που ειναι μπουγατσα με κρεμα,τυρι,κυμα,σπανακι και για πιο ψαγμενα μαγαζια με σκετο φυλο! η μπουγατσα με τυρι εχει μυζηθρα και γινεται με φυλο για αυτο και δεν λεγεται ΤΥΡΟΠΙΤΑ!!!
που τυρι λενε και το κασερι! ρε η φετα το τυρακι ειναι ασπρο ενω το κασερι κιτρινο!!! τελος!
χωρια οτι βγηκε ο Μπαμπινιωτης και ειπε οτι το 'με' 'σε' ειναι γραματικα σωστα!
μαζευτηκαν 5.000.000 και νομιζουν οτι ολοι ειναι Αθηναιοι!

Η διαφορα μπουγατσας και τυροπιτας ειναι καθαρα στο φυλο και οχι στη γεμιση.
οχι οτι αυτα που λες δεν ειναι σωστα απλα το συμπληρωνω.
Και επειδη με τοση μπουγατσα πεινασα αντε καλες μασες.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ποια η διαφορά της τυροσαλάτας (Αθήνα) από την τυροκαυτερή (Θεσ/νίκη)? και εν τέλει τι είναι το τουλουμίσιο?

Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε ένα ντινε με αθηναίους ώστε να τους γνωρίσουμε τι ετσί μασσούλημα. Οι απορίες είναι πολλές και τα κενά μεγάλα...  :grin:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε ένα ντινε με αθηναίους ώστε να τους γνωρίσουμε τι ετσί μασσούλημα. Οι απορίες είναι πολλές και τα κενά μεγάλα...  :grin:

Αν ειναι να με φιλοξενησεις μετα κιολας :grin: :grin: :grin: ερχομαιιιιι....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ναι λες και ξερουνε τι θα πει μπουγατσα τα χωριατακια!!

Οι αθηναίοι δεν είναι "χωριατακια". Οι γνήσιοι αθηναίοι και όχι ο χωριάτης που παριστάνει τον αθηναίο όπως το παράδειγμα που αναφέρεις πιο κάτω

απο που εισαι?
-απο Αθηνα
-ποσο καιρο μενεις?
-3 χρονακια..
-και απο που καταγεσαι?
-απο Καρδιτσα

Αθηναίοι είναι όσοι ΓΕΝΝΉΘΗΚΑΝ και μεγάλωσαν ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ της Αθηνας. Οι εκ μεταγραφής που κουβαλήθηκαν εδώ στα 18 έχοντας ήδη διαμορφώσει νοοτροπία χωριάτη ΔΕΝ είναι αθηναίοι

Όπως δεν είναι αθηναίος οποιος είναι εκτος A αθηνών.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup:
Einal σε παρακαλώ να με προσκαλέσεις... αν και γνωρίζω πολύ καλά τις διαφορές...

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Οπως και θεσσαλονικείς ειναι μόνο κάποιος λίγος κόσμος που γεννηθηκε ή μεγαλωσε αποκλειστικα στο κέντρο κέντρο Θεσσαλονικης (αντε και καποιοι ανατολικά)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485
Καθολου, εννοειτε πως θα πληρωθει για την καλοσυνη της... :grin: :grin: :grin: ;) :knockinb:

Δεν ειμαι κανας τζαμπατζης εγω..

Ωραίος είσαι εσύ! Να σε φιλοξενήσει κανένας να τον γαμήσεις κι από πάνω!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Να ανοίξουμε και ένα θρεντ Α Αθηνών vs Β Αθηνών! :2funny:

Δεν έχω κάτι με τη B αθηνών - απλά δεν είναι αθηνα

B Αθηνών είναι

ΑΓ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ,ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ,ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΙΓΑΛΕΩ,ΑΛΙΜΟΥ,ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ,ΒΥΡΩΝΟΣ,ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ,ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΔΑΦΝΗΣ,ΕΚΑΛΗΣ,ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ,ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΙΛΙΟΥ , ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, ΚΗΦΙΣΙΑΣ,ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ, ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ,ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΜΟΣΧΑΤΟΥ,ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ,ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ,ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ,ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ,ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ, ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΠΕΝΤΕΛΗΣ,ΦΙΛΟΘΕΗΣ,ΨΥΧΙΚΟΥ,
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ,ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ,ΠΕΥΚΗΣ,ΤΑΥΡΟΥ,ΥΜΗΤΤΟΥ,ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ,
ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ,ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Να ανοίξουμε και ένα θρεντ Α Αθηνών vs Β Αθηνών! :2funny:

ναι μόνο οι κολωνακιώτες είναι γνήσιοι αθηναίοι! Οι άλλοι είναι γκάγκαροι α για να μη πούμε για τους άλλους από μενίδι, λιόσια, σπάτα, μαρκόπουλο που είναι αρβανιτόβλαχοι.

άσε τους άλλους κατά μέγαρα μεριά ( και μάνδρα, βίλλια, κλπ)!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Οι αθηναίοι δεν είναι "χωριατακια". Οι γνήσιοι αθηναίοι και όχι ο χωριάτης που παριστάνει τον αθηναίο όπως το παράδειγμα που αναφέρεις πιο κάτω

Αθηναίοι είναι όσοι ΓΕΝΝΉΘΗΚΑΝ και μεγάλωσαν ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ της Αθηνας. Οι εκ μεταγραφής που κουβαλήθηκαν εδώ στα 18 έχοντας ήδη διαμορφώσει νοοτροπία χωριάτη ΔΕΝ είναι αθηναίοι

Όπως δεν είναι αθηναίος οποιος είναι εκτος A αθηνών.

να το και το σπασικλάκι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Δεν έχω κάτι με τη B αθηνών - απλά δεν είναι αθηνα

B Αθηνών είναι

ΑΓ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ,ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ,ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΙΓΑΛΕΩ,ΑΛΙΜΟΥ,ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ,ΒΥΡΩΝΟΣ,ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ,ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΔΑΦΝΗΣ,ΕΚΑΛΗΣ,ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ,ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Ι
Δεν πάει έτσι φίλε!Κι εγώ θα σου πω Αθηναίοι είναι μόνο αυτοί που γεννήθηκαν στην Ομόνοια! :sunglasses:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ναι μόνο οι κολωνακιώτες είναι γνήσιοι αθηναίοι! Οι άλλοι είναι γκάγκαροι α για να μη πούμε για τους άλλους από μενίδι, λιόσια, σπάτα, μαρκόπουλο που είναι αρβανιτόβλαχοι.

άσε τους άλλους κατά μέγαρα μεριά ( και μάνδρα, βίλλια, κλπ)!

οι περισσότεροι κάτοικοι το κολωνακίου δεν είναι αθηναίοι αλλα χωρικοί που παριστάνουν κάτι που δεν είναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom