Νέα

Αθηνά Οικονομάκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 328K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η Αθηνά θα κάνει μεγάλη καριέρα?

• Τι λες τώρα !!!

Ψήφοι: 86 20,0%
  • Ναι, το αξίζει

Ψήφοι: 83 19,3%
  • Όχι, θα κινηθεί στη μετριότητα

Ψήφοι: 236 55,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 24 5,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    429

Επισκέπτης
Mπα..συνήθως αυτή τους διώχνει και τους αλλάζει εύκολα,όπως και ένα Βραζιλιάνο που είχε !  Γενικώς δεν είναι της αρπαχτής αλλά της σχέσης,όμως έχει πηδηχτεί με αρκετούς γκόμενους γιατί οι σχέσεις της συνήθως δεν κρατάνε πολύ καιρό!
δηλαδή αν δεν ηταν της σχέσεις κάθε πότε θα τους άλλαζε; :grin:

Επισκέπτης
δηλαδή αν δεν ηταν της σχέσεις κάθε πότε θα τους άλλαζε; :grin:

Αν δεν ήταν της σχέσης θα πηδιοταν και για μια εβδομάδα ή και για μια βραδυά !  ;)    Δεν ξέρω αν έχει κάνει ποτέ αρπαχτή τέτοιου τύπου,αλλά φαντάζομαι πως ειδικά τώρα που είναι και φιρμάτη θα τα αποφεύγει αυτά...    :cheesy:

Επισκέπτης
Αν δεν ήταν της σχέσης θα πηδιοταν και για μια εβδομάδα ή και για μια βραδυά !  ;)    Δεν ξέρω αν έχει κάνει ποτέ αρπαχτή τέτοιου τύπου,αλλά φαντάζομαι πως ειδικά τώρα που είναι και φιρμάτη θα τα αποφεύγει αυτά...    :cheesy:
δηλαδή ότι αλλάζει γκόμενο κάθε 4 μήνες ειναι της σχέσης; και να ξέρεις τύπε ότι αυτές που ειναι φιρματες αποφεύγουν να πηδιούνται κάθε εβδομάδα με διαφορετικό :grin: θα τους χαλάσει το ίματζ :grin: τυπε σορυ που θα στο χαλάσω αλλα αυτές όχι η συγκεκριμένη μόνο τη δημοσιότητα ψαχουν γιατί αυτή τους κρατά στο σύστημα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
δηλαδή ότι αλλάζει γκόμενο κάθε 4 μήνες ειναι της σχέσης; και να ξέρεις τύπε ότι αυτές που ειναι φιρματες αποφεύγουν να πηδιούνται κάθε εβδομάδα με διαφορετικό :grin: θα τους χαλάσει το ίματζ :grin: τυπε σορυ που θα στο χαλάσω αλλα αυτές όχι η συγκεκριμένη μόνο τη δημοσιότητα ψαχουν γιατί αυτή τους κρατά στο σύστημα.
danny trejo σε παω τυπε. :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
δηλαδή ότι αλλάζει γκόμενο κάθε 4 μήνες ειναι της σχέσης;

Σχέσεις είναι κι'αυτές ρε κολλητέ,άλλο αν για κάποιους λόγους δεν κρατάνε πολύ...Τώρα υποθέτω-δεν είμαι βέβαιως κιόλας-ότι οι πολύ φιρμάτες θα αποφεύγουν το εύκολο γαμήσι,γιατί δεν θα ήταν ότι καλύτερο γιάυτές να γυρνάει ο καθένας στους φίλους του και στη γειτονιά του και να διαλαλεί υπερήφανος πχ. "πήδηξα την Οικονομάκου ή την Φουρέιρα για ένα βράδυ και κάνει ωραίες πίπες "κλπ,κλπ....

Επισκέπτης
Σχέσεις είναι κι'αυτές ρε κολλητέ,άλλο αν για κάποιους λόγους δεν κρατάνε πολύ...Τώρα υποθέτω-δεν είμαι βέβαιως κιόλας-ότι οι πολύ φιρμάτες θα αποφεύγουν το εύκολο γαμήσι,γιατί δεν θα ήταν ότι καλύτερο γιάυτές να γυρνάει ο καθένας στους φίλους του και στη γειτονιά του και να διαλαλεί υπερήφανος πχ. "πήδηξα την Οικονομάκου ή την Φουρέιρα για ένα βράδυ και κάνει ωραίες πίπες "κλπ,κλπ....
ενώ ας πούμε όταν γαμιέται 4 μήνες και μετά τους αλλάζει θα πουν δεν κάνει ωραίες πίπες :grin: εγώ σου λέω ότι οι πολύ φιρματες γαμιούνται πολύ πιο εύκολα γιατί ετσι θα γίνουν ακόμα πιο '''φίρμες''

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ενώ ας πούμε όταν γαμιέται 4 μήνες και μετά τους αλλάζει θα πουν δεν κάνει ωραίες πίπες :grin: εγώ σου λέω ότι οι πολύ φιρματες γαμιούνται πολύ πιο εύκολα γιατί ετσι θα γίνουν ακόμα πιο '''φίρμες''
τυπε 4 μηνες?γιατι τοσο πολυ? :grin: :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τυπε 4 μηνες?γιατι τοσο πολυ? :grin: :grin:
τόσο κρατάνε οι διακοπές στη μύκονο το καλοκαίρι, μετά ξεκινάει η δουλειά στα σκυλάδικα οπότε τα κεφάλια μέσα [size=1pt]στο σώβρακο του αφεντικού[/size]

Επισκέπτης

Χμμμμ...Στην Ελληνική πραγματικότητα είναι άλλο για τις γυναίκες να λες ότι "την είχα γκόμενα" και άλλο ότι"την πήδηξα για ένα βράδυ την τάδε φίρμα"...Μην ξεχνάς ότι παραμονεύουν και τα κουτσομπολίστικα περιοδικά  :grin:
Αυτές που λες ότι γαμιούνται με πολλούς πιστεύω ότι είναι κάτι ημιεπώνυμες σταρλετίτσες που προσπαθούν να ανέβουν και να γίνουν γνωστές και αργότερα μόλις πιαστούν θα το παίζουν κι'αυτές κυρίες,όπως η Τσιμτσιλή πχ.  :cheesy:

Επισκέπτης
Χμμμμ...Στην Ελληνική πραγματικότητα είναι άλλο για τις γυναίκες να λες ότι "την είχα γκόμενα" και άλλο ότι"την πήδηξα για ένα βράδυ την τάδε φίρμα"...Μην ξεχνάς ότι παραμονεύουν και τα κουτσομπολίστικα περιοδικά  :grin:
Αυτές που λες ότι γαμιούνται με πολλούς πιστεύω ότι είναι κάτι ημιεπώνυμες σταρλετίτσες που προσπαθούν να ανέβουν και να γίνουν γνωστές και αργότερα μόλις πιαστούν θα το παίζουν κι'αυτές κυρίες,όπως η Τσιμτσιλή πχ.  :cheesy:
αυτό ειναι το νόημα ότι παραμονεύουν τα περιοδικά για να το γράψουν ;)για τις γυναίκες στην ελληνική πραγματικότητα το ζητούμενο ειναι να ξέρουν οι άλλοι ότι γαμιούνται αλλα αυτές να το αρνούνται..ετσι γινετε περισσότερο ντόρος ;)

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Βαλε επιλογη  " Ουτε Καν.." να δεις τι θα γινει .

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Εγω πατησα Όχι, θα κινηθεί στη μετριότητα
Αλλα ειναι ωραιο καυλακι παντως...

Stories

Νέο!