Νέα

Αθηνά Οικονομάκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η Αθηνά θα κάνει μεγάλη καριέρα?

• Τι λες τώρα !!!

Ψήφοι: 84 19,8%
  • Ναι, το αξίζει

Ψήφοι: 83 19,6%
  • Όχι, θα κινηθεί στη μετριότητα

Ψήφοι: 234 55,2%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 23 5,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    424

nikos.82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Κριτικές
5
Like
3.026
Πόντοι
456
Κλασική Ελλεεινιδα της σύγχρονης εποχής.
Έγινε γνωστή από ένα κωλοσίριαλ που φόραγε περούκα, διαφήμισε την πραμάτεια της μέσω Instagram, βρήκε τον πελούσιο γαμβρό, τεκνοποίησε, διαφήμισε την ευτυχία της μέσω Instagram πάλι, χώρισε και τώρα στα 40 της θα ροκανίσει τη διατροφή παρέα με νέες πουτσες. Ήδη βγήκε παγανια...
Εύγε κυρά μου!

Jax Teller

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
6.801
Πόντοι
1.046
Καυλα μου:erection::wanker:
1000022618.jpg
1000022620.jpg
1000022623.jpg
1000022625.jpg
1000022627.jpg

boobookies

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
16.284
Πόντοι
2.256
Αθηνούλα γιόγκα

Συνημμένα

• An_3OjkejarGQLKw6tX6mFRiM_BzIXedCMSeSrxu8frekeilaxoS7bNIgzaIDT5bH66lotXIxndhjPQHRwyVB7HS.mp4
    11,1 MB · Εμφανίσεις: 0

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.530
Πόντοι
9.931

Κρυψου μωρή γαμιόλα για 2-3 μήνες, έτσι για τα μάτια του κόσμου. Κατευθείαν με το που χώρισες έβγαλες τον νέο γαμιά στην φόρα...

Μετά σας φταίει ο κόσμος που καριόλες σας ανεβάζει πουτάνες σας κατεβάζει.

ledis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
503
Πόντοι
81

Κρυψου μωρή γαμιόλα για 2-3 μήνες, έτσι για τα μάτια του κόσμου. Κατευθείαν με το που χώρισες έβγαλες τον νέο γαμιά στην φόρα...

Μετά σας φταίει ο κόσμος που καριόλες σας ανεβάζει πουτάνες σας κατεβάζει.
Προσωπικά, δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Επειδή τη συγκεκριμένη την ακολουθώ από τα early 2010s στα σόσιαλ γιατί με καύλωνε, είχα από τότε καταλάβει τι σόι πουτανάκι είναι. Πούτσα για πούτσα δεν άφηνε. Με βραζιλιάνο ήταν, με μαύρο ήταν, με τον Ματιάμπα επίσης ήταν... και ποιος ξέρει με πόσους άλλους. Μετά κλασικά βρήκε τον φραγκάτο και έκανε παιδιά κτλ, κτλ. Ακόμη και τότε όμως κωλοτριβόταν με ένα συμπρωταγωνιστή της σε μια σειρά του alpha σε κάποια στόρι στο ίνστα και μετά τα διέγραφε αυτός. Του χόρευε και καυλωτικά σε εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Στάνταρ γαμιόντουσαν. Οπότε φυσιολογικό το βλέπω αμέσως να βρήκε 2μετρο γαμιά αφού χώρισε με τον άλλον. Μη σου πω ότι άργησε κιόλας.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.700
Πόντοι
6.946
Δηλαδή, ο 37χρονος Μπρούνος, οικονομικά άνετος, ήθελε μια μεγαλύτερη ηλικιακά και με παιδί;
Δεν τον λυπάμαι, εκτός και πάει για την ξεπέτα (που και πάλι, έπρεπε να είναι πιπινοκυνηγος) .

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.700
Πόντοι
6.946
Προσωπικά, δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Επειδή τη συγκεκριμένη την ακολουθώ από τα early 2010s στα σόσιαλ γιατί με καύλωνε, είχα από τότε καταλάβει τι σόι πουτανάκι είναι. Πούτσα για πούτσα δεν άφηνε. Με βραζιλιάνο ήταν, με μαύρο ήταν, με τον Ματιάμπα επίσης ήταν... και ποιος ξέρει με πόσους άλλους. Μετά κλασικά βρήκε τον φραγκάτο και έκανε παιδιά κτλ, κτλ. Ακόμη και τότε όμως κωλοτριβόταν με ένα συμπρωταγωνιστή της σε μια σειρά του alpha σε κάποια στόρι στο ίνστα και μετά τα διέγραφε αυτός. Του χόρευε και καυλωτικά σε εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Στάνταρ γαμιόντουσαν. Οπότε φυσιολογικό το βλέπω αμέσως να βρήκε 2μετρο γαμιά αφού χώρισε με τον άλλον. Μη σου πω ότι άργησε κιόλας.
Μωρέ μπράβο!
Μαύρες λεςψω, εξωτικές. Mud shark και με την βουλα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.530
Πόντοι
9.931
Δηλαδή, ο 37χρονος Μπρούνος, οικονομικά άνετος, ήθελε μια μεγαλύτερη ηλικιακά και με παιδί;
Δεν τον λυπάμαι, εκτός και πάει για την ξεπέτα (που και πάλι, έπρεπε να είναι πιπινοκυνηγος) .
Ενα χρονο μεγαλύτερη του ειναι τυπε, στάνταρ ειναι καλοκαιρινή ξεπέτα, πιστεύω περισσότερο απο την πλευρά της παρα απο αυτον.

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
489
Πόντοι
21
Ρε Φιλαρακια...
οι περισσοτεροι καταλαβαινουν τι παιζει.........
Ετσι παει.... παιδια........
Θα το καψουμε κυρ Στεφανε.......
Αστα... αυτα που φαινονται και τα αλλα....... που δεν φαινονται.......................

Παιδια Φτιαχτε Επανω σας-στην ζωη σας-στον χαρακτητα σας- οτι μπορειτε
και ξαμοληθητε εξω για Γαμιση....
Κυριλε....οχι λιγουρικα....και παρακαλωντας......
--Κυρα μου ειμαι εδω......Μετραω....περνας καλα/περναω καλα και οσο μας βγαινει.....
Μην κολλατε--ΟΛΕΣ- το 80%- τετοιες ειναι...........
==Την Αγαπη πολλες Εμισησαν & Μετανιωσαν..... ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ & ΤΟ ΓΑΜΙΣΗ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ.......==

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom