You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ατάκες που λέγονται όταν χτυπάει το κινητό στο μπουρδέλο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα perseas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 73
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
to κινητο ειτε ειναι στο ΑΘΟΡΥΒΟ ειτε δεν απαντας απλουσταταΕίσαι στο χώλ η μέσα στο δωμάτιο και ακούς να χτυπάει κάποιου το κινητό.Τι δικαιολογίες λέει?
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Θυμηθηκα μια φορα που κατα λαθος απαντηθηκε η κληση που μου εκαναν(καποιο κουμπι πατηθηκε κατα λαθος ρποφανως)την ωρα που η πουτανα εκανε παρελαση στο σαλονι και η τσατσα ελεγε το γνωστο σε ολους τσιμπουκακι πισοκωλλητο ελευθερα πιασιματα...Ε,λοιπον ευτυχως που για καλη μου τυχη ηταν ο κολλητος μου...φαντασου να ηταν καμμια γκομενα ΤΙ στον πουτσο θα ελεγα?
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Είμαστε στο σαλόνι, βγαίνει η κοπέλα, αρχίζει η τσατσά τα γνωστά και χτυπάει ενός το κινητό με τον ύμνο του ΠΑΟΚ... το σηκώνει σαν να μην συμβαίνει τίποτα, την ίδια ώρα που όλοι τον κοιτάμε, και λέει:
"Έλα αγάπη μου, σε business meeting είμαι. Θα αργήσω λίγο."
Περιττό να σας πω ότι μετά το μαγαζί άδειασε γιατί όλοι βγήκαμε έξω να πέσουμε κάτω από τα γέλια...
"Έλα αγάπη μου, σε business meeting είμαι. Θα αργήσω λίγο."
Περιττό να σας πω ότι μετά το μαγαζί άδειασε γιατί όλοι βγήκαμε έξω να πέσουμε κάτω από τα γέλια...
Το καλοκαίρι που είχα πάει σε ένα μπουρδελάκι Φυλής και πέριξ ήταν ένας τύπος στο σαλονάκι που περιμέναμε μανιοδώς να βγει η γκόμενα από το δωμάτιο που έκανε κανα 10 λεπτο.Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και από ότι κατάλαβα ήταν η μάνα του... Αυτό που θυμάμαι είναι να λέει
-Ναι μάνα εντάξει δεν το ξέχασα θα περάσω σε λίγο να πάρω τα ψάρια
Μετά από λίγο ξανά χτυπάει το τηλέφωνο και σίγουρα ήταν η γκόμενά-γυναίκα του.
Ακούω εγώ να λέει
-Αφού σου είπα ρε μωράκι μου θα αργήσω λίγο γιατί έχω να πάρω τα ψάρια από την μάνα μου και τώρα έχω κολλήσει στον Κηφισό
Κλείνει και αμέσως ξανά το τηλέφωνο.
-Ναι μωρό μου σ'αγαπώ και το ξέρεις έλα θα τα πούμε μετά.
Εκνευρισμένος κλείνει το τηλέφωνο και ξεστομίζει δυνατά σε εμένα (έναν φίλο μου και 2,3 αλλοδαπούς) που καθόμασταν στο σαλόνι...
-Αϊ στο διάλο, το κλείνω το μπουρδέλο (κινητό) ούτε να γαμήσει κανείς δεν μπορεί σε αυτή την χώρα...
Το τι γέλιο ρίξαμε...
Υ.Γ. Η τσατσά τα περισσότερα τα άκουγε και γελούσε στο τέλος και λέει
Τσατσά: Μη στεναχΟΥριέσαι αΓΚορι μου τώρα θα σε κάνει καΛά το αστερ@κι που έχΟΥ
-Ναι μάνα εντάξει δεν το ξέχασα θα περάσω σε λίγο να πάρω τα ψάρια
Μετά από λίγο ξανά χτυπάει το τηλέφωνο και σίγουρα ήταν η γκόμενά-γυναίκα του.
Ακούω εγώ να λέει
-Αφού σου είπα ρε μωράκι μου θα αργήσω λίγο γιατί έχω να πάρω τα ψάρια από την μάνα μου και τώρα έχω κολλήσει στον Κηφισό
Κλείνει και αμέσως ξανά το τηλέφωνο.
-Ναι μωρό μου σ'αγαπώ και το ξέρεις έλα θα τα πούμε μετά.
Εκνευρισμένος κλείνει το τηλέφωνο και ξεστομίζει δυνατά σε εμένα (έναν φίλο μου και 2,3 αλλοδαπούς) που καθόμασταν στο σαλόνι...
-Αϊ στο διάλο, το κλείνω το μπουρδέλο (κινητό) ούτε να γαμήσει κανείς δεν μπορεί σε αυτή την χώρα...
Το τι γέλιο ρίξαμε...
Υ.Γ. Η τσατσά τα περισσότερα τα άκουγε και γελούσε στο τέλος και λέει
Τσατσά: Μη στεναχΟΥριέσαι αΓΚορι μου τώρα θα σε κάνει καΛά το αστερ@κι που έχΟΥ
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Ευχαριστώ ρε Jammin!!!αυτο το θρεντ μαλλον θα βγαλει γελιο. Καλοοοοοοοοοοοο
Επισκέπτης
Εγώ θα σας πω κάτι κάπως διαφορετικό...
Επί της οδού Ιάσωνος, πριν 1-2 χρόνια, περπατάει μπροστά μου τυπάκος γύρω στα 25. Αδυνατούλης, ψηλός, με κάτι ματομπούκαλα (πρέπει να είχε 200 βαθμούς μυωπία). Μπαίνω στο μπουρδέλο που μπαίνει κι αυτός, βγαίνει η πουτάνα, ακούμε το παραμύθι από την τσατσά, βγαίνουμε. Βγάζει το κινητό από την τσέπη του και τηλεφωνεί:
"Ναι, έλα μαμά! Καλή ήταν. Με 15 ευρώ! Να πάω???"
ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ παίδες, να μην μου ξανασηκωθεί ποτέ αν σας λέω μαλακίες! Κάτι του λέει η μάνα του και κλείνουν. Πήρε σβάρνα λοιπόν όλα τα της Ιάσωνος και κάθε φορά που έβγαινε... call mom λέγοτάς της τι είπε η τσατσά, πως ήταν η πουτάνα, πόσο πήγαινε το μαλλί, κτλ.
Δεν ξέρω αν γάμησε! Σε κάποια φάση βαρέθηκα να τον ακολουθώ (μπήκα και γάμισα την Λαρίσσα εκείνη την μέρα θυμάμαι!).
Τώρα γενικά για ατάκες, δεν μου έχει τύχει. Το έχω πάντα στο αθόρυβο και δεν το σηκώνω.
Επί της οδού Ιάσωνος, πριν 1-2 χρόνια, περπατάει μπροστά μου τυπάκος γύρω στα 25. Αδυνατούλης, ψηλός, με κάτι ματομπούκαλα (πρέπει να είχε 200 βαθμούς μυωπία). Μπαίνω στο μπουρδέλο που μπαίνει κι αυτός, βγαίνει η πουτάνα, ακούμε το παραμύθι από την τσατσά, βγαίνουμε. Βγάζει το κινητό από την τσέπη του και τηλεφωνεί:
ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ παίδες, να μην μου ξανασηκωθεί ποτέ αν σας λέω μαλακίες! Κάτι του λέει η μάνα του και κλείνουν. Πήρε σβάρνα λοιπόν όλα τα της Ιάσωνος και κάθε φορά που έβγαινε... call mom λέγοτάς της τι είπε η τσατσά, πως ήταν η πουτάνα, πόσο πήγαινε το μαλλί, κτλ.
Δεν ξέρω αν γάμησε! Σε κάποια φάση βαρέθηκα να τον ακολουθώ (μπήκα και γάμισα την Λαρίσσα εκείνη την μέρα θυμάμαι!).
Τώρα γενικά για ατάκες, δεν μου έχει τύχει. Το έχω πάντα στο αθόρυβο και δεν το σηκώνω.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
ΚΟρυφαίο!
Φανταστέιτε αυτή η μάνα να γίνει πεθερά...
Βγάζει το κινητό από την τσέπη του και τηλεφωνεί:
Νομίζω είναι η καλύτερη ατάκα που έχει γραφτεί στο thread!
Μπράβο LiOmas!!!
Αλλά απ' την άλλη μεριά είναι και δραματικό, αν το σκεφτείς...
Καλά λένε κάποιοι, ότι:
Ο μεγαλύτερος εχθρός του Γένους,
Δεν είναι ο Τούρκος,
Δεν είναι ο Αγαρηνός,
Δεν είναι ο Πέρσης,
Είναι η Ελληνίδα μάνα!
georgegrgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2002
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Αδερφια πριν κανα 9μηνο παω στα μπουρδελα.. Κανω οτι ειναι να κανω και καθως φευγω και παω προς το αμαξι βλεπω οτι εχω ξεχασει τα γυαλια μου! Τα ειχα αφημενα στο κομοδινο. Ελα μου ομως που μεχρι αν γυρισω ξανα πισω ειχε μπει ηδη αλλος στο δωματιο που ειχα τα γυαλια! Τι αν κανω ενημερωνω τη τσατσα το και το, της λεω οτι βιαζομαι κ μπαινω μεσα στο δωματιο να παρω τα γυαλια μου! Ανοιγω τη πορτα.... Αν βλεπατε τα μουτρα του αλλου!! Μουνακι περιμενε, εμενα ειδε! Λεω: Σορρυ ψηλε τα γυαλια μου! Εριξα πολυ γελιο! Στο θεμα μας ομως. εχω παει στα μπουρδελα με φιλαρακι που εχει γκομενα κ την ωρα που ειναι αν μπει να τον παιρνει τηλεφωνο να το σηκωνει, να τον ρωταει αυτη που εισαι κ εχει κοσμο κ να τη λεει ¨Παω να φαω κατι μωρακι μου¨ και να κανει παραγγελια στη τσατσα! Κρεπα γλυκεια! Ολοι γελουσαμε μετα.....
ειχα παει μια φορα φυλης με ενα φιλο μου που ηταν πρωτη του φορα.το παιδι ειχε το αγχος του,ειχε κ τν πατερα του που τν πηρε 10 φορες για να τον κραξει επειδη ξεχασε τα κλειδια του.εγω το κλεινω παντα γιατι μια φορα ημουν στο σαλονι ενος σπιτιου κ με επαιρνε η μανα μου.
Επισκέπτης
Εγώ τελευταία φορά που είχα πάει σε μπουρδέλο δεν πρέπει να είχε κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα!
ναι ναι φανταστειτε το...πωπω μου τρεχουν τα σαλια απτα γελια πωπω!!!ΚΟρυφαίο!
Φανταστέιτε αυτή η μάνα να γίνει πεθερά...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
εγω παντα το βαζω χωρις ηχο!!μια φορα ενας φιλος μου με ειχε παρακαλεσει.οταν θα ειμαι στο δωματιο να τον παρω μια αναπαντητη κλιση και να με παρει πισω τηλεφωνο και να το αφησω ανοικτο να ακουσει που θα γαμαω!!!!!ετσι και εγινε.ειπα και στην κοπελα οτι μου αρεσει να βογγαει οταν γαμαω (για να ακουγεται καλητερα στο τηλεφωνο).ειχε γελιο.ο φιλος μου μου ειπε οτι τραβηξε φανταστικη μαλακια!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K