Νέα

Ατάκες που λέγονται όταν χτυπάει το κινητό στο μπουρδέλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα perseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Πριν δυο χρονια που λετε ειχα δωση λογο με μια κοπελια και ετυχε ενα απογευμα
να ειμαι σε ενα studio και κτυπαη το κινητο ....ωχ λεω την κατσαμε τη βαρκα
μου λεη που εισαι αγαπουλα ;; ειμαι στο super market κοριτσι μου
και ψωνιζω θα σε παρω οταν βγω...... περιτο οτι οταν τελειωσα πηγα οντως
να ψωνισω..........

Είσαι ΤΥΧΕΡΟΣ που δεν ήταν καμιά υποψιασμένη... να σου ζητήσει να δει την ΑΠΟΔΕΙΞΗ από το s/m (για να τσεκάρει την ώρα)... :headbang:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
Είσαι ΤΥΧΕΡΟΣ που δεν ήταν καμιά υποψιασμένη... να σου ζητήσει να δει την ΑΠΟΔΕΙΞΗ από το s/m (για να τσεκάρει την ώρα)... :headbang:
Γαμησετα........ βεβαια το θεμα με την κοπελια τελειωσε πριν 11 μηνες.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
]

Φίλε Άδρακτε,

Επειδή το συγκεκριμένο site έχει σκοπό την έγκυρη ενημέρωση των συναγωνιστών όσων αφορά τα μπουρδέλα και τις υπηρεσίες τους θα σε παρακαλούσα να διευκρινήσεις αν είπες ένα αθώο ψεματάκι για να γελάσουμε (που είναι και το πιο πιθανό) ή αν όντως πήγες σε ένα μπουρδέλο όπου δούλευαν ταυτόχρονα 5-6 κοπέλες.

Από τη μικρή μου εμπειρία το σύστημα των μπουρδέλων στην Ελλάδα δουλεύει με μία κοπέλα ανά βάρδια και δεν μου έχει τύχει ποτέ να δουλεύουν 5-6 μαζί όπως αναφέρεις.

Αν επιμένεις ότι η ιστορία είναι πραγματική θα σε παρακαλούσα να δώσεις συγκεκριμένες πληροφορίες για το που ακριβώς είναι ή ήταν αυτό το μπουρδέλο, οδό, αριθμό αν θυμάσαι, όροφο και ότι περισσότερες πληροφορίες μπορείς.

Επίσης αν κάποιος άλλος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο μπουρδέλο ας ενημερώσει.

Α, μην πεις ότι δεν θυμάσαι. Ποτέ κανένας δεν ξεχνάει ένα μπουρδέλο στο οποίο πήγε.

Φιλικά.
δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγινε τοσο θεμα
τοτε υπηρχε στην κεφαληνιας ακριβως πανω απο την πατησιων κατι παρομοιο

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πριν δυο χρονια που λετε ειχα δωση λογο με μια κοπελια και ετυχε ενα απογευμα
να ειμαι σε ενα studio και κτυπαη το κινητο ....ωχ λεω την κατσαμε τη βαρκα
μου λεη που εισαι αγαπουλα ;; ειμαι στο super market κοριτσι μου
και ψωνιζω θα σε παρω οταν βγω...... περιτο οτι οταν τελειωσα πηγα οντως
να ψωνισω..........
καπως ετσι ολοι μας γιναμε κουβαλητες στο σπιτι...

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
325
Πόντοι
281
Ιστορια που αφορα στη γενικη θεματολογια και εχει σχεση με κινητο...

Φιλος διατηρει δεσμο με cg( το γνωριζει ) και εχει αρχισει να κουραζεται με τη "σχεση", τηλεφωνει σε γραφειο( διαφορετικο της δικιας του ) να του στειλουν κοπελα σπιτι, κατα τη διαρκεια των περιπτυξεων το κινητο χτυπαει' ο φιλος σηκωνει το τηλεφωνο λαχανιασμενος και λεει στη κοπελα οτι θα τη παρει τηλεφωνο σε κανα 10λεπτο επειδη κανει διαδρομο και δε μπορει αυτη τη στιγμη, και τοτε ερχεται η απαντηση...

"Ενταξει... , μου δινεις ομως λιγο τη ******** ;"

:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ιστορια που αφορα στη γενικη θεματολογια και εχει σχεση με κινητο...

Φιλος διατηρει δεσμο με cg( το γνωριζει ) και εχει αρχισει να κουραζεται με τη "σχεση", τηλεφωνει σε γραφειο( διαφορετικο της δικιας του ) να του στειλουν κοπελα σπιτι, κατα τη διαρκεια των περιπτυξεων το κινητο χτυπαει' ο φιλος σηκωνει το τηλεφωνο λαχανιασμενος και λεει στη κοπελα οτι θα τη παρει τηλεφωνο σε κανα 10λεπτο επειδη κανει διαδρομο και δε μπορει αυτη τη στιγμη, και τοτε ερχεται η απαντηση...

"Ενταξει... , μου δινεις ομως λιγο τη ******** ;"

:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
  :2funny:  :2funny:  :2funny:
  :2funny:  :2funny: 
  :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Γυναίκα που πρώτη της κουβέντα όταν τηλεφωνεί είναι η ερώτηση ''που είσαι?'' είναι ακατάλληλη για γκόμενα, ερωμένη και - πολύ περισσοτερο- για συζυγος.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Γυναίκα που πρώτη της κουβέντα όταν τηλεφωνεί είναι η ερώτηση ''που είσαι?'' είναι ακατάλληλη για γκόμενα, ερωμένη και - πολύ περισσοτερο- για συζυγος.

Σε αντίθεση με αυτή που η πρώτη της κουβέντα είναι "Μήπως ενοχλώ?"

Andreas Barkoulis

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πάρε σε λίγο γιατί έχω δουλειά  :knockinb: αν και συνήθως βγαίνεις έξω απο το σπίτι για να απαντήσεις.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Είσαι στο χώλ η μέσα στο δωμάτιο και ακούς να χτυπάει κάποιου το κινητό. Τι δικαιολογίες λέει?
"...Σε κατάλαβα από τη φωνιιιή. Πες μου που είσαι τώρα και τι κάνιιιεις! Αυτό πες μου μόνο. Τέλος!..."

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
για να μην έχεις τέτοια σκηνικά, την παίρνεις πριν μπεις στο σπίτι,
και το τηλ. το αφήνεις στο αμάξι... ;)