You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ατάκες που λέγονται όταν χτυπάει το κινητό στο μπουρδέλο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα perseas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 73
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
πρεπει να εχασα ωραια θεματα,τοσες εξελιξεις ειχαμε,ντοπινγκ,εκλογες,πορνοσταρ
Επισκέπτης
πρεπει να εχασα ωραια θεματα,τοσες εξελιξεις ειχαμε,ντοπινγκ,εκλογες,πορνοσταρ
ελα τωρα θα σου κατσω μπες...αρκετα σου εκανα την δυσκολη
Επισκέπτης
Το ΘΡΕΝΤ μπάζει νερά από παντού... Οι άγνωστοι γνωστοί επιτέθηκαν και το έκαναν να μοιάζει με το θρεντ Εκ του μηδενός...
να τα σβησουν οι αρμοδιοι εγω δεν εχω προβλημα...
ais8hsh
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
...Φανταστέιτε αυτή η μάνα να γίνει πεθερά...
Σίγουρα θα γίνει... Σε νύφη που θα του διαλέξει...
Τα νερά δεν σβήνονται δυστυχώςνα τα σβησουν οι αρμοδιοι εγω δεν εχω προβλημα...
ναι μπαζει απο μπαζομιαλους το θρεντ,απο την ελληνικη μακακιαση να ασφαλιζουν την εσωτερικη διαυγεια με το να επενδυουν στην καταχρηση σαρκας και οχι εξιγιανσης της ψυχολογιας απο πραγματικους ειδικους.Τα νερά δεν σβήνονται δυστυχώς
Εγώ έχω πάει πολύ λίγες φορές σε μπουρδέλο αλλα τη μια έριξα πολύ γέλιο.......
Κάθομαι στο κλασικό σαλονάκι μέχρι να αρχίσει η πασαρέλα με τις κοπέλες και τις υπηρεσίες που προσφέρει η καθεμιά,ξαφνικά χτυπάει το κινητό μου και ήταν η κοπέλα μου και όπως είναι κλασικό άρχισε μια μίνι ανάκριση αφού το γαμημένο το μπουρδέλο ήταν νέκρα μέσα κι εγώ υποτίθεται οτι ήμουν στο κέντρο για δουλειές,τότε τα πόνταρα όλα και της είπα(με απότομο ύφος) την αλήθεια οτι ήμουν σε ένα μπουρδέλο και περίμενα τη σειρά μου....
Το καλύτερο είναι αυτό,το βραδάκι που πήγα σπίτι της την είδα πολύ ψυχρή κι επειδή μυριζόμουν οτι θα μου πεί να τελειώσουμε και την ώρα που ήμουν έτοιμος να ρίξω τη φόλα για να σώσω την κατάσταση μου είπε αυτολεξεί σήμερα με εκνέυρισε πολύ ο τρόπος που μου μίλησες δε λέω σε καταλαβαίνω οτι είχες νέυρα επειδή πρέπει να περίμενες πολύ ώρα αλλά δεν ήταν λόγος να μου μιλήσεις κι έτσι,ψιλοσάστισα είναι η αλήθεια επειδή δεν έβγαζα νόημα με τίποτα και ξαφνικά μου σκάει την ατάκα και λιώνω στο γέλιο στο ΙΚΑ είχες πάει??
Και μία άλλη φορά με πήρε την ώρα που έμπαινα και αναγκάστηκα να ζητάω ληξιαρχική πράξη γεννήσεως απο την τσατσά...
Έσκασαν όλοι στα γέλια με την πάρτη μου
Αδρακτε....μόνο μία μκοπέλα έχει μέσα στο μπουρδέλλο...δεν κάνουνε δυστυχώς καταχρήσεις στο είδος.
]
Παιδιά εγώ όταν είχα πάει είχε 5-6 ιερόδουλες μέσα κι ένα τύπο(νταβατζη μάλλον)επι μονίμου βάσεως μέσα σε ένα δωμάτιο κοντά στην πόρτα....
Μιλάω για εποχή 2000-2001 τώρα δεν ξέρω πως πάει το σύστημα....
Φίλε Άδρακτε,
Επειδή το συγκεκριμένο site έχει σκοπό την έγκυρη ενημέρωση των συναγωνιστών όσων αφορά τα μπουρδέλα και τις υπηρεσίες τους θα σε παρακαλούσα να διευκρινήσεις αν είπες ένα αθώο ψεματάκι για να γελάσουμε (που είναι και το πιο πιθανό) ή αν όντως πήγες σε ένα μπουρδέλο όπου δούλευαν ταυτόχρονα 5-6 κοπέλες.
Από τη μικρή μου εμπειρία το σύστημα των μπουρδέλων στην Ελλάδα δουλεύει με μία κοπέλα ανά βάρδια και δεν μου έχει τύχει ποτέ να δουλεύουν 5-6 μαζί όπως αναφέρεις.
Αν επιμένεις ότι η ιστορία είναι πραγματική θα σε παρακαλούσα να δώσεις συγκεκριμένες πληροφορίες για το που ακριβώς είναι ή ήταν αυτό το μπουρδέλο, οδό, αριθμό αν θυμάσαι, όροφο και ότι περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Επίσης αν κάποιος άλλος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο μπουρδέλο ας ενημερώσει.
Α, μην πεις ότι δεν θυμάσαι. Ποτέ κανένας δεν ξεχνάει ένα μπουρδέλο στο οποίο πήγε.
Φιλικά.
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Μπουρδέλο με 2 (δύο) κοπέλες,είχα δει κάπου στο 1992-1994.Ήταν το σπίτι στην Φυλής 59.3-4 φορές μόνο.Τότε υπήρχε πληθώρα κοριτσιών όμως...Για 5-6 πολύ αμφιβάλλω...
Φίλε Άδρακτε,
...θα σε παρακαλούσα να δώσεις συγκεκριμένες πληροφορίες για το που ακριβώς είναι ή ήταν αυτό το μπουρδέλο...
Φιλικά.
Δυστυχώς, Nearxos, δυστυχώς....
κι αν στο κλεψουν??το αφήνω στ'αμάξι...
αλλά δε μου χει τύχει περιστατικό....
1995-96 ειχαμε παει με τους γονεις μου στην ντισνευλαντ και μολις ειχαμε μπει στην αιθουσα του τρομου.....απολυτη σιωπη....εκεινη την στιγμη χτυπαει το τηλ του πατερα μου!! ηταν ο ξαδερφος μου να μας πει χρονια πολλα καθοτι Χριστουγεννα!!καθως τοτε δεν υπηρχαν πολλα κινητα φανταστειτε πως πεταχτηκαν ολοι!!! Ξερω αυτο το παραδειγμα ειναι ασχετο με το θρεντ αλλα εχει γελιο!!
Φανταζεστε τι ατακες εχουν ακουσει οι πουτανες-μασαζουδες και βιζιτες?? μια να γραψει βιβλιο θα γινει μπεστ σελλερ!!
Φανταζεστε τι ατακες εχουν ακουσει οι πουτανες-μασαζουδες και βιζιτες?? μια να γραψει βιβλιο θα γινει μπεστ σελλερ!!
male123
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
ναι ναι φανταστειτε το...πωπω μου τρεχουν τα σαλια απτα γελια πωπω!!!
Ακριβα πρεπει να σας κοστισε η μαλακια εκτος αν:εγω παντα το βαζω χωρις ηχο!!μια φορα ενας φιλος μου με ειχε παρακαλεσει.οταν θα ειμαι στο δωματιο να τον παρω μια αναπαντητη κλιση και να με παρει πισω τηλεφωνο και να το αφησω ανοικτο να ακουσει που θα γαμαω!!!!!ετσι και εγινε.ειπα και στην κοπελα οτι μου αρεσει να βογγαει οταν γαμαω (για να ακουγεται καλητερα στο τηλεφωνο).ειχε γελιο.ο φιλος μου μου ειπε οτι τραβηξε φανταστικη μαλακια!!!!!!
Χυνεις η χυνει γρηγορα ή η πουτ@ανα ειχε καυλι@ρικα βογγητα....
Εκτος αν εχεις δωρεαν χρονο ομιλιας....
Καλυτερα θα ηταν να την ηχογαφουσες με το κινητο και να ποσταριζες το file εδω,,,,,
"Ναι, έλα μαμά! Καλή ήταν. Με 15 ευρώ! Να πάω???"
Δεν ξέρω αν ήταν και ο Ζουγανέλης εκεί στο σαλονάκι αλλά πριν μερικά βράδια είδα κάτι παρόμοιο σε σκετσάκι σε μια εκπομπή στο Alter νομίζω.
Μόνο που δεν ήταν μέσα σε σπίτι αλλά και καλά στη Συγγρού, οι ποτάνες στημμένες στη σειρά και ο Ζουγανέλης με πατομπούκαλα και πάνω σε ένα ποδηλατάκι. Σε κάποια φάση ο Ζουγανέλης συμφωνεί με την υποτιθέμενη ποτάνα και τηλεφωνεί στην μαμά του. Της λέει πόσο πάει το μαλλί και οτι φοβάται να αφήσει απ' έξω το ποδηλατάκι του. Η μάνα του προτείνει να πάει να του το φυλάει έξω από το ρδέλο όσο αυτός γαμεί
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.338
- Πόντοι
- 22.785
Πριν δυο χρονια που λετε ειχα δωση λογο με μια κοπελια και ετυχε ενα απογευμα
να ειμαι σε ενα studio και κτυπαη το κινητο ....ωχ λεω την κατσαμε τη βαρκα