εγω τελευτεα φορα που πηγα σε μπουρδελο αφου τελειωσα οτι εκανα τηλεφωνησα στον ψυχιατρο μου και του λεω "τζαμπα ρε μαλακα το δεκαχιλιαρο αξιας κονε που μου εστησες δεν εκανε τη σταση που της ζητησα"Εγώ τελευταία φορά που είχα πάει σε μπουρδέλο δεν πρέπει να είχε κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ατάκες που λέγονται όταν χτυπάει το κινητό στο μπουρδέλο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα perseas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 73
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοΤο καλοκαίρι που είχα πάει σε ένα μπουρδελάκι Φυλής και πέριξ ήταν ένας τύπος στο σαλονάκι που περιμέναμε μανιοδώς να βγει η γκόμενα από το δωμάτιο που έκανε κανα 10 λεπτο.Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και από ότι κατάλαβα ήταν η μάνα του... Αυτό που θυμάμαι είναι να λέει
-Ναι μάνα εντάξει δεν το ξέχασα θα περάσω σε λίγο να πάρω τα ψάρια
Μετά από λίγο ξανά χτυπάει το τηλέφωνο και σίγουρα ήταν η γκόμενά-γυναίκα του.
Ακούω εγώ να λέει
-Αφού σου είπα ρε μωράκι μου θα αργήσω λίγο γιατί έχω να πάρω τα ψάρια από την μάνα μου και τώρα έχω κολλήσει στον Κηφισό
Κλείνει και αμέσως ξανά το τηλέφωνο.
-Ναι μωρό μου σ'αγαπώ και το ξέρεις έλα θα τα πούμε μετά.
Εκνευρισμένος κλείνει το τηλέφωνο και ξεστομίζει δυνατά σε εμένα (έναν φίλο μου και 2,3 αλλοδαπούς) που καθόμασταν στο σαλόνι...
-Αϊ στο διάλο, το κλείνω το μπουρδέλο (κινητό) ούτε να γαμήσει κανείς δεν μπορεί σε αυτή την χώρα...
Το τι γέλιο ρίξαμε...
Υ.Γ. Η τσατσά τα περισσότερα τα άκουγε και γελούσε στο τέλος και λέει
Τσατσά: Μη στεναχΟΥριέσαι αΓΚορι μου τώρα θα σε κάνει καΛά το αστερ@κι που έχΟΥ
Επισκέπτης
Συνήθως το βάζω στο αθόρυβο. Αλλα μιά φορά που μου έτυχε είπα ότι ήρθα μέχρι την τράπεζα να κάνω μια κατάθεση... Που να ξερε όμως τι είδους κατάθεση έκανα στη fuckbank
Εγώ έχω πάει πολύ λίγες φορές σε μπουρδέλο αλλα τη μια έριξα πολύ γέλιο.......
Κάθομαι στο κλασικό σαλονάκι μέχρι να αρχίσει η πασαρέλα με τις κοπέλες και τις υπηρεσίες που προσφέρει η καθεμιά,ξαφνικά χτυπάει το κινητό μου και ήταν η κοπέλα μου και όπως είναι κλασικό άρχισε μια μίνι ανάκριση αφού το γαμημένο το μπουρδέλο ήταν νέκρα μέσα κι εγώ υποτίθεται οτι ήμουν στο κέντρο για δουλειές,τότε τα πόνταρα όλα και της είπα(με απότομο ύφος) την αλήθεια οτι ήμουν σε ένα μπουρδέλο και περίμενα τη σειρά μου....
Το καλύτερο είναι αυτό,το βραδάκι που πήγα σπίτι της την είδα πολύ ψυχρή κι επειδή μυριζόμουν οτι θα μου πεί να τελειώσουμε και την ώρα που ήμουν έτοιμος να ρίξω τη φόλα για να σώσω την κατάσταση μου είπε αυτολεξεί σήμερα με εκνέυρισε πολύ ο τρόπος που μου μίλησες δε λέω σε καταλαβαίνω οτι είχες νέυρα επειδή πρέπει να περίμενες πολύ ώρα αλλά δεν ήταν λόγος να μου μιλήσεις κι έτσι,ψιλοσάστισα είναι η αλήθεια επειδή δεν έβγαζα νόημα με τίποτα και ξαφνικά μου σκάει την ατάκα και λιώνω στο γέλιο στο ΙΚΑ είχες πάει??
Και μία άλλη φορά με πήρε την ώρα που έμπαινα και αναγκάστηκα να ζητάω ληξιαρχική πράξη γεννήσεως απο την τσατσά...
Έσκασαν όλοι στα γέλια με την πάρτη μου
Κάθομαι στο κλασικό σαλονάκι μέχρι να αρχίσει η πασαρέλα με τις κοπέλες και τις υπηρεσίες που προσφέρει η καθεμιά,ξαφνικά χτυπάει το κινητό μου και ήταν η κοπέλα μου και όπως είναι κλασικό άρχισε μια μίνι ανάκριση αφού το γαμημένο το μπουρδέλο ήταν νέκρα μέσα κι εγώ υποτίθεται οτι ήμουν στο κέντρο για δουλειές,τότε τα πόνταρα όλα και της είπα(με απότομο ύφος) την αλήθεια οτι ήμουν σε ένα μπουρδέλο και περίμενα τη σειρά μου....
Το καλύτερο είναι αυτό,το βραδάκι που πήγα σπίτι της την είδα πολύ ψυχρή κι επειδή μυριζόμουν οτι θα μου πεί να τελειώσουμε και την ώρα που ήμουν έτοιμος να ρίξω τη φόλα για να σώσω την κατάσταση μου είπε αυτολεξεί σήμερα με εκνέυρισε πολύ ο τρόπος που μου μίλησες δε λέω σε καταλαβαίνω οτι είχες νέυρα επειδή πρέπει να περίμενες πολύ ώρα αλλά δεν ήταν λόγος να μου μιλήσεις κι έτσι,ψιλοσάστισα είναι η αλήθεια επειδή δεν έβγαζα νόημα με τίποτα και ξαφνικά μου σκάει την ατάκα και λιώνω στο γέλιο στο ΙΚΑ είχες πάει??
Και μία άλλη φορά με πήρε την ώρα που έμπαινα και αναγκάστηκα να ζητάω ληξιαρχική πράξη γεννήσεως απο την τσατσά...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Εγώ έχω πάει πολύ λίγες φορές σε μπουρδέλο αλλα τη μια έριξα πολύ γέλιο.......
ρε αδερφέ.....στα μπουρδέλα δεν έχει πολλές κόρες...μία έχει...και στάνταρντ οι υπηρεσίες...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Πάντως την καλύτερη απάντηση την είχα δώσει όταν ήμοπυνα μια μέρα Ρουμανία:
Με παίρνει η γυναίκα μου και μου λέει: Τι κάνεις; Καλά είμαι, περιμένω να έρθει ο ξένος αντιπρόσωπος να μιλήσουμε... και μετά από 2 λεπτά χτυπάει την πόρτα το ρουμανάκι...ξένος αντιπρόσωπος...
Με παίρνει η γυναίκα μου και μου λέει: Τι κάνεις; Καλά είμαι, περιμένω να έρθει ο ξένος αντιπρόσωπος να μιλήσουμε... και μετά από 2 λεπτά χτυπάει την πόρτα το ρουμανάκι...ξένος αντιπρόσωπος...
ψεμματα παντως δεν ειπες.Πάντως την καλύτερη απάντηση την είχα δώσει όταν ήμοπυνα μια μέρα Ρουμανία:
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Αδρακτε....μόνο μία μκοπέλα έχει μέσα στο μπουρδέλλο...δεν κάνουνε δυστυχώς καταχρήσεις στο είδος.
Επισκέπτης
ρεκβιεμ αυριο εχεις δουλεια?ψεμματα παντως δεν ειπες.
Επισκέπτης
Επισκέπτης
που σαι μωρηηηηηηηηηηηηηηη,αστα ρε ειχε χαλασει ο κωλουπολογιστης μπες τσατψιτ κυριος...ολα καλα?
που εισαι εσυ φιλαρακι?που χαθηκες?ναι αυριο το πρωι εχω μια δουλιτσα να κανω.ρεκβιεμ αυριο εχεις δουλεια?
Επισκέπτης
που σαι μωρηηηηηηηηηηηηηηη,αστα ρε ειχε χαλασει ο κωλουπολογιστης μπες τσατ
ρε ασε τις πουτανιες σε μενα... ....θα μπω σε λιγο...μην στο δωσω κ αμεσως να κανω κ εγω τα ναζακια μου
Επισκέπτης
ασε ρε δεν ειχα υπολογιστη μια βδομαδα,μαλακιες με ιους και τετοιαπου εισαι εσυ φιλαρακι?που χαθηκες?ναι αυριο το πρωι εχω μια δουλιτσα να κανω.
Επισκέπτης
για να μη σε θεωρησω ευκολη εεεεε...ρε ασε τις πουτανιες σε μενα... ....θα μπω σε λιγο...μην στο δωσω κ αμεσως να κανω κ εγω τα ναζακια μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K