Νέα

ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Χυσιμο μεσα στην πουστρα σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουστρα35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 552
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Ναι αμε, εννοειτε!
Ακομη απο τοτε και με το θειο ειχαμε βρεθει καποιες φορες με μια κυρια!
τον εχωσες δηλαδη κανονικα? η μηπως σας τακτοποιησε και τις 2 ο μπαρμπας?

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Και οι πιο πολλές κοπέλες ατην Φυλής από θείο ξεκίνησαν, τι νομίζετε;

Nα τα λέμε κι αυτά παιδιά.
Μα δεν ειναι πουτσα αυτο που εχουν οι θειοι προφανως...... "εκπορνευτηρη" ειναι!!!

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
τον εχωσες δηλαδη κανονικα? η μηπως σας τακτοποιησε και τις 2 ο μπαρμπας?

Οχι δεν μου σκληρενε με τιποτα, αυτη μου εβαλε καποιες φορες δαχτυλο και με κοιταγε που προσπαθουσα να το παιξω! αλλα της ειχε πει και ο θειος οτι με επερνε! οποτε ηξερε και με ψιλο-ξευτελιζε!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Βέβαια με μια άλλη ματιά το παρόν θρεντ δείχνει πόσο πιο κοντά κοινωνικά και πολιτισμικά είμαστε σε Αίγυπτο, Εμιράτα, Λιβύη για να μην πω Σομαλία και Υεμένη,

αντι για Αγγλίες, Ιταλίες και Γερμανίες (πλήρωνε μαλάκα Σόιμπλε).

Αν αυτό που εξιστορεί η φίλη μας είχε γίνει Αγγλία τώρα θα ήταν θέμα στον Γκάρντιαν, μιλάμε για περίπτωση άρθρα 337 επόμενα Ποινικού Κώδικα).

Και εμείς εδώ κάνουμε καλαμπούρι.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Και κανονικά αν το σάιτ το βλέπουν από αστυνομία (Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος) - που σίγουρα το βλέπουν -  μπορεί και να αρχίσουν τα ψαξίματα.

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Βέβαια με μια άλλη ματιά το παρόν θρεντ δείχνει πόσο πιο κοντά κοινωνικά και πολιτισμικά είμαστε σε Αίγυπτο, Εμιράτα, Λιβύη για να μην πω Σομαλία και Υεμένη,

αντι για Αγγλίες, Ιταλίες και Γερμανίες (πλήρωνε μαλάκα Σόιμπλε).

Αν αυτό που εξιστορεί η φίλη μας είχε γίνει Αγγλία τώρα θα ήταν θέμα στον Γκάρντιαν, μιλάμε για περίπτωση άρθρα 337 επόμενα Ποινικού Κώδικα).

Και εμείς εδώ κάνουμε καλαμπούρι.

Χμμμ... τι εννοιεις βρε?
Υπονοεις οτι υπηρχε κατι ανηθικο η κατι παρανομο?
Στην πρωτη περιπτωση αυτο ελεγχεται....
Οσο για το δευτερο, τη στιγμη (τωρα) που γινεται η αναφορα αυτων που διαδραματιστικαν τοτε, και οι δυο πλευρες που συμμετειχαν δεν θεωρω οτι βλεπουν πλεον κατι το μεμπτο, ως εκ τουτου δεν μπορει να υπαρξει στοιχειοθετηση παρανομης πραξης απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν αντιδικοι! (η εστω καποια διαφορα αποψεων).

Και η αστυνομια στο κατω-κατω να εμπλακει, εγω ως αμεσα ενδιαφερωμενοσ, θα ζητησω την ακυρωση της οποιας διωξης!

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
μα και εδω αν εβγαινε ενας 15χρονος και ελεγε πως ο θειος μου με παρενοχλει σεξουαλικα...η το καταγγηλει καποιος τριτος παλι θα γινοταν θεμα στις ειδησεις και στα ΜΜΕ...ακομα και αν ηταν αμοιβαιο

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
μα και εδω αν εβγαινε ενας 15χρονος και ελεγε πως ο θειος μου με παρενοχλει σεξουαλικα...η το καταγγηλει καποιος τριτος παλι θα γινοταν θεμα στις ειδησεις και στα ΜΜΕ...ακομα και αν ηταν αμοιβαιο
Εεε καλα, αυτο προφανως!!!
Και καλα θα γινοτανε, απο τη στιγμη που ειναι ανηλικος και πρεπει να προστατευθει.
Εδω ομως στη δικη μου περιπτωση μιλαμε αφενος εκ του αποτελεσματως και αφεταιρου για ιστορια 15-ετιας (δεν ξερω νομικα αλλα και το αδικημα της αποπλανησης να μπορουσε να στοιχειοθετηθει, τωρα πια εχει παραγραφει!).

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Και καλα θα γινοτανε, απο τη στιγμη που ειναι ανηλικος και πρεπει να προστατευθει.
Εδω ομως στη δικη μου περιπτωση μιλαμε αφενος εκ του αποτελεσματως και αφεταιρου για ιστορια 15-ετιας (δεν ξερω νομικα αλλα και το αδικημα της αποπλανησης να μπορουσε να στοιχειοθετηθει, τωρα πια εχει παραγραφει!).
με το θειο εχετε ακομα επαφες?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Χμμμ... τι εννοιεις βρε?
Υπονοεις οτι υπηρχε κατι ανηθικο η κατι παρανομο?
Στην πρωτη περιπτωση αυτο ελεγχεται....
Οσο για το δευτερο, τη στιγμη (τωρα) που γινεται η αναφορα αυτων που διαδραματιστικαν τοτε, και οι δυο πλευρες που συμμετειχαν δεν θεωρω οτι βλεπουν πλεον κατι το μεμπτο, ως εκ τουτου δεν μπορει να υπαρξει στοιχειοθετηση παρανομης πραξης απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν αντιδικοι! (η εστω καποια διαφορα αποψεων).

Και η αστυνομια στο κατω-κατω να εμπλακει, εγω ως αμεσα ενδιαφερωμενοσ, θα ζητησω την ακυρωση της οποιας διωξης!

Άρθρο 337 ΠΚ
ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ
1. Οποιος με ασελγείς χειρονομίες ή προτάσεις που αφορούν ασελγείς πράξεις, προσβάλλει βάναυσα την αξιοπρέπεια άλλου στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή χρηματική ποινή.
2. Με φυλάκιση τριών μηνών μέχρι δύο ετών τιμωρείται η πράξη της προηγούμενης παραγράφου, αν ο παθών είναι νεότερος από 12 ετών.

Άρθρο 9 Ν. 3500/2006 "για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας και άλλες διατάξεις"  "
1. Το μέλος της οικογένειας το οποίο προσβάλλει την αξιοπρέπεια άλλου μέλους της, με ιδιαίτερα ταπεινωτικό λόγο ή έργο που ανάγεται στη γενετήσια ζωή του, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.2. Με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών μέχρι τριών ετών τιμωρείται η πράξη της προηγούμενης παραγράφου, αν ο παθών είναι ανήλικος.

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16

Εκ' του αποτελεσματως επισης αυτο που γινοτανε με τον θειο μου, θεωρω οτι εγινε για καλο και γενικα ΕΠΡΕΠΕ να γινει! καποια πραγματα ισως να μην μου αρεσαν τοτε αλλα τωρα πια εχω δεχτει οτι ετσι επρεπε να γινουν.
Οποτε δεν βλεπω κατι κακο!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Συνεχίζουμε Χριστουγεννιάτικα το σύντομο σεμινάριο ποινικού δικαίου...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αρθρο: 339
ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ
1. Οποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται",«αν δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί βαρύτερα για το έγκλημα του άρθρου 351 Α,» ως εξής:
«α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών, β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα και μέχρι τα δεκαπέντε έτη, με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών.»
«2. Οι ασελγείς πράξεις μεταξύ ανηλίκων κάτω των δεκαπέντε ετών δεν τιμωρούνται, εκτός αν η μεταξύ τους διαφορά ηλικίας είναι μεγαλύτερη των τριών ετών, οπότε επιβάλλονται μόνο αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα.»

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Μμμμ όχι, αν με καβαλουσε η θεία το πιο πιθανο είναι να ήμουν..... πιτα, χαλκομανια, ένα με το πάτωμα!! Η θεία είναι 200 κιλά  :2funny: :2funny: (τουλάχιστον!!)
Ρε το θείο μιας κι θειά ήταν 200 κιλά και δεν γούσταρε
γαμουσε το ανηψι..

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αρθρο: 345
ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ
«1. Η συνουσία μεταξύ συγγενών εξ αίματος, ανιούσας και κατιούσας γραμμής, τιμωρείται: «α. ως προς τους ανιόντες με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών αν ο κατιών δεν είχε συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος της ηλικίας του, με κάθειρξη αν ο κατιών είχε συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο αλλά όχι το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας του, με φυλάκιση μέχρι δύο ετών αν ο κατιών έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας του,». β) ως προς τους κατιόντες, με φυλάκιση μέχρι δύο ετών γ) μεταξύ αμφιθαλών ή ετεροθαλών αδελφών, με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.
2. Συγγενείς κατιούσας γραμμής ή αδελφοί μπορούν να απαλλαγούν από κάθε ποινή, αν κατά το χρόνο της πράξης δεν είχαν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους.».

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αρθρο: 346
ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΓΓΕΝΩΝ
«1. Με τις ποινές του άρθρου 345 παρ. 1 τιμωρείται η επιχείρηση και κάθε άλλης, πλην της συνουσίας, ασελγούς πράξης που γίνεται μεταξύ των συγγενών που αναφέρονται στο άρθρο 345.
2. Η παράγραφος 2 του άρθρου 345 έχει εφαρμογή και σε αυτήν την περίπτωση.»

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom