Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 102
- Πόντοι
- 16
Μην τσιμπας Νασο μου.... μην τσιμπας!!!ουδεις ασφαλεστερος εχθρος εκ του ευεργετηθεντος :S :S :S
Μην τσιμπας Νασο μου.... μην τσιμπας!!!ουδεις ασφαλεστερος εχθρος εκ του ευεργετηθεντος :S :S :S
Να πω την αμαρτια μου..... καπου το εχασα τωρα!!
Χμμμ.... δεν μου εχει δωσει τετοια εντυπωση βρε συ!!φίλε μου για να σε ξεμπερδέψω εγώ... το μέλος με το nickname ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει και έχει πει ότι θέλει να βγείτε και για καφέ κάποια στιγμή. δώστου το τηλέφωνο σου, μιλήστε και με πμ και λογικά θα τα βρείτε.
Υπερβολες!!!!Και το ζω μονος ολο αυτο.ουτε καβλαρχης,ουτε ομορφουλης,ουτε λυκος ουτε...μονος... :S :S :S
Μμμμ.... ναι καλα! σαν αγελαδισια ειναι!!!εβαλα να δω μερικα downblouse μπας και συνελθω απο το σοκ
μμμμ οχι ιδιαιτερα!!! πολυ φυσικα ειναι!!Ωραία μασταράκια Τέντυ δεν βρίσκεις???
Γιατι βρε, τι κακο εχει το πλαστικο?Αυτό είναι το ωραία ρε Τέντυ..... Εχουμε πήξει στο πλαστικό!!!
Ανάλογα με το μέρος του σώματος που συζητάμε!!!Είναι τεχνητό ρε Τέντυ κι έχει κι άλλη αίσθηση.... Ενώ το κανονικό έχει άλλη χάρη ....
Οχι εγω! ετσι ειναι τα πραγματα!!Eίσαι απόλυτος Τέντυ!!! :S :S :S
Εεεε ενταξει εχεις παρει εσυ ποτε αμαξι που να μην εχει χρειαστει ποτε να του ριξεις φραγκο??Ισχύει.... Έχε υπόψιν πώς κι αυτά θέλουν το σέρβις με την πάροδο του χρόνου!!!