enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.799
- Πόντοι
- 3.656
μην δείτε κάποιον να γράφει για αστικούς μύθους και κωλοτρυπίδια αμέσως κλώνο...τσ τσ τσ
τυπε ετσι βγαλανε πουστη και τον λιλα οι τυποι :S :S :S
μην δείτε κάποιον να γράφει για αστικούς μύθους και κωλοτρυπίδια αμέσως κλώνο...τσ τσ τσ
πες τα Χρυσόστομε, πες ταααα!!!!
Καλά τώρα εντάξει, αυτό με τα κούτσουρα υπερβολή είναι...... αλλά για ωραίο βάρβαρο "κρεατακι" ποιος μπορεί να πει όχι?τυπε μην ακους εσυ τις συκοφαντιες,βαζε κουτσουρα στην σουφρα σου ακαθεκτος
ελα ρε χυσολαγνε,που εισαι; :S :S :SΚαλά τώρα εντάξει, αυτό με τα κούτσουρα υπερβολή είναι...... αλλά για ωραίο βάρβαρο "κρεατακι" ποιος μπορεί να πει όχι?
κραταμε τα μποσικα τεντυ.τι λεει; :S :S :SΓεια σου Νασο μου, οπως πάντα εδώ στις επάλξεις ΕΕΕ???
Μπράβο μπραβω καλά κάνετε, έτσι πρέπει!!!
Εγώ έχω μπλέξει λίγο με την δουλειά το τελευταίο διάστημα και δεν έχω χρόνο να μπω εδώ!
Άσε-άσε Νασο!! :-(
Ποιος είναι αυτος? Και για πιο πράγμα δίνει συνεντεύξεις?τέντι μήπως τις συνεντεύξεις του χυσολάγνου εσύ τις παίρνεις?
Γεια σου και εσένα Μάκη μου!!!ela re kaula teddy!!!!
ποιος ειναι ο χυσολαγνος;μαλιστα... :S :S :SΠοιος είναι αυτος? Και για πιο πράγμα δίνει συνεντεύξεις?
ποιος ειναι ο χυσολαγνος;μαλιστα... :S :S :S
τυπε τους τρολαρει ο πικερ για το θεο κ τον πιστευουν.οσο για εδω ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα :S :S :Sδε βγαζω ακρη, χαθηκε η μπαλα....!!!
Bonus---> θρησκευτικο delirium απο πικερ!!!
τυπε βγηκε offline xωρις να απαντησει στις ερωτησεις.τα συμπερασματα στην κριση του λαου :S :S :SΤέντυ πήρες προαγωγή σε χοτ σπότ και δεν προλαβαίνεις τους κρεμπιέδες???
βλέπω αυτό το θρεντ στην αρχική. μπαινω.
διαβάζω ΝΑΣΟΣ και ΤΕΝΤΥ
μου πέφτει το 3bit από το στόμα :S
No comment.
Παιδιά, ξεκινάω μια σειρά από θέματα για να εξακριβώσουμε και να συζητήσουμε κάποιους αστικούς (σεξουαλικούς) μύθους η αλήθειες.
Ξεκινάμε λοιπόν από το θέμα του χυσιματος μέσα στην κολομουνα του sissy θυληπρεπους αγοριού (a.k.a πουστρακιου!), το γνωστό και ως "Γκαστρωμα"!!.
Όλοι λοιπόν εσείς οι αντρες προκειμένου να αφήσετε το σπέρμα σας μέσα μας ισχυρίζεστε ότι το σπέρμα του αντρα λόγο του γεγονότος ότι είναι πλούσιο σε ανδρικές ορμόνες, όταν χύνεται μέσα στο κολι της πουστρας και παραμείνει αρκετά ώστε να απορροφήθει από τον οργανισμο της, τότε προκαλεί την δημιουργία "μηνυματος" προς τον οργανισμο της, ότι χρησιμοποιητε πλέον σας θηλυκο!
Αποτέλεσμα αυτού είναι το σώμα μας, να ενεργοποιείται και να εκκρίνει ακόμη περισσότερες θηλυκές ορμόνες έχοντας τα γνωστά θετικά αποτελέσματα.
Ειδικά όταν αυτό ξεκινήσει από μικρή ηλικια, τα αποτελέσματα μεγαλώνουν (εδω έρχεται και η δική μου εμπειρία να το επιβεβαιωσει).
Θα με ενδιέφερε η γνώμη όλων σας πάνω στο θέμα.