Νέα

ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Χυσιμο μεσα στην πουστρα σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουστρα35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 552
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
[size=16pt]Και με αυτό τυλίγω σε μια κόλλα χαρτί τον θείο σου[/size]

Αρθρο: 347
ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ
1. Η παρά φύση ασέλγεια μεταξύ αρρένων που τελέστηκε: α) με κατάχρηση μιας σχέσης εξάρτησης που στηρίζεται σε οποιαδήποτε υπηρεσία*, β) από ενήλικο με αποπλάνηση προσώπου νεότερου από δεκαεπτά ετών ή από κερδοσκοπία τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών.
2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και όποιος ασκεί την ασέλγεια της παρ. 1 κατ' επάγγελμα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Νάσαι καλά ρε πούστη, μου θύμισες τα φοιτητικά μου χρόνια.

Καλά Χριστολυγεννα παιδιά, πάω να βάλω την γαλοπούλα στον φούρνο

Αν ο θείος έχει ακινητη περιουσία ξεκίνα ποινικά με συντρέχουσα αστική αγωγή για αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης, αδικοπραξία, προσβολή δικαιώματος ανάπτυξης της προσωπικότητας (καραμπινάτο, σε έκανε από άνδρα γυναίκα, αυτό κι αν είναι προσβολή προσωπικοτητας)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Να σαι καλά φίλε/φίλη, χρονιάρες μέρες μην βλασφημούμε.

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1

ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ
1. Η παρά φύση ασέλγεια μεταξύ αρρένων που τελέστηκε: α) με κατάχρηση μιας σχέσης εξάρτησης που στηρίζεται σε οποιαδήποτε υπηρεσία*, β) από ενήλικο με αποπλάνηση προσώπου νεότερου από δεκαεπτά ετών ή από κερδοσκοπία τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών.
2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και όποιος ασκεί την ασέλγεια της παρ. 1 κατ' επάγγελμα.
[/q    αλεξη εσυ εισαι ρε θηριο?

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Νάσαι καλά ρε πούστη, μου θύμισες τα φοιτητικά μου χρόνια.

Καλά Χριστολυγεννα παιδιά, πάω να βάλω την γαλοπούλα στον φούρνο

Αν ο θείος έχει ακινητη περιουσία ξεκίνα ποινικά με συντρέχουσα αστική αγωγή για αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης, αδικοπραξία, προσβολή δικαιώματος ανάπτυξης της προσωπικότητας (καραμπινάτο, σε έκανε από άνδρα γυναίκα, αυτό κι αν είναι προσβολή προσωπικοτητας)
Μα αφού δεν με χαλασε, γιατί να τον κυνηγήσω.
Άσε που όταν ήρθε η ώρα να γίνει η...... ολοκλήρωση, εγώ ήμουν "αυτη" που τον παρακαλούσα! Αυτό δεν μπορώ να το αρνηθώ!!

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Μα αφού δεν με χαλασε, γιατί να τον κυνηγήσω.
Άσε που όταν ήρθε η ώρα να γίνει η...... ολοκλήρωση, εγώ ήμουν "αυτη" που τον παρακαλούσα! Αυτό δεν μπορώ να το αρνηθώ!!
σχεση κανονικη δηλαδη...πεφτανε και γλωσσοφιλα?

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ
[/q    αλεξη εσυ εισαι ρε θηριο?

Όχι δεν είμαι ο Άλεξ71 (πού χάθηκε αυτός ο σαμαρικός loser;)

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Τελικά καταλήγουμε ότι ισχύει ο μύθος η όχι? Δεν άκουσα καμιά τεκμηριωμένη άποψη για το θέμα!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Τελικά καταλήγουμε ότι ισχύει ο μύθος η όχι? Δεν άκουσα καμιά τεκμηριωμένη άποψη για το θέμα!

Βιαζεσαι τυπε, παντα στις 10-15 πρωτες σελιδες καθε θεματος κανουμε προθερμανση  :S :S :S

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Φιλε λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα δεν εισαι ομοφυλοφιλος. Απλα λογω αγαμιας καβλωνεις με την ιδεα του εαυτου σου ως γυναικα. Αντικειμενο της επιθυμιας σου ειναι το θηλυκο οπως σε ολους τους στρειτ. Να μας εγραφες για μουσια, πλατες, πουτσομαχιες, τοτε ναι θα ησουν γκευ.

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Φιλε λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα δεν εισαι ομοφυλοφιλος. Απλα λογω αγαμιας καβλωνεις με την ιδεα του εαυτου σου ως γυναικα. Αντικειμενο της επιθυμιας σου ειναι το θηλυκο οπως σε ολους τους στρειτ. Να μας εγραφες για μουσια, πλατες, πουτσομαχιες, τοτε ναι θα ησουν γκευ.

Έεε δεν με ρωτησε και κανένας για να πω κάτι τέτοιο που λες!
Αν τα έλεγα θα μου λέγατε ότι τρολαρω!!!
Αυτό που μου αρέσει και θεωρώ ότι είναι η θέση μου, είναι να έχω τον απόλυτα θηλυκο, παθητικο και υποτακτικό ρολο με το αντρα!!
Και αυτό που προσπαθώ, είναι να κάνω ότι μπορώ για να είναι ο άντρας ευχαριστημένος, έτσι ευχαριστιεμαι και εγώ!
Αν με ρωτάτε κάποιος θα το έλεγα και από πιο πριν εδώ!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.021
Πόντοι
2.606
Αυτό που μου αρέσει και θεωρώ ότι είναι η θέση μου, είναι να έχω τον απόλυτα θηλυκο, παθητικο και υποτακτικό ρολο με το αντρα!!
Και αυτό που προσπαθώ, είναι να κάνω ότι μπορώ για να είναι ο άντρας ευχαριστημένος, έτσι ευχαριστιεμαι και εγώ!
τυπε μαλλον δεν το καταλάβαμε απ την αρχή οτι εισαι πουστης μας ξεγελασες αρχικά  :tooth:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Tυπε σε πηραμε χαμπαρι οτι δεν φορας ζαρτιερες  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom