ΔΕν φτάνει που είσαι τελειωμένη πουστάρα είσαι και χαζός!!!Ιερονυμε εβαλες πολλες ερωτησεις ταυτοχρονονα, αλλα θα προσπαθησω να τις απαντησω μια-μια :-)
Οσο αφορα την εμπειρια μου για τις αλλαγες στο σωμα μου, στα βυζακια δεν μπορω να πω οτι υπηρξε καποια επιδραση, γενικα μου ειναι κανονικα με τις ρογες να ειναι απλα "μυτερες"!!
Το ιδιο και με τους μυς γενικοτερα, ποτε δεν ημουν μυωδεις οποτε δεν νομιζω οτι υπηρχε επιδραση εκει.
Εκει που πιστευω οτι υπηρξε επιδραση σιγουρα ειναι στον ποπο μου που απο τοτε αρχισε να γινεται πολυ πιο πεταχτος! θα μου πεις βεβαια οτι αυτο θα μπορουσε να ειναι και η φυσικη αναπτυξη λογο της εφηβειας, αλλα μαλλον ειναι κατι παραπανω απο αυτο γιατι και απο κληρονομικης πλευρας να το δεις, εγω εχω τον πιο πεταχτο ποπο και απο τη μαμα μου και απο την αδερφη μου (και γενικα ποπους εχουμε νορμαλ στην οικογενεια!).
Επεισης και στο πουτσακι μου πιστευω οτι ειχε επιδραση, γιατι απο εκεινο τον καιρο που αρχησε συστηματικα να μου χυνει μεσα, το πουτσακι μου εχει μεινει σχετικα αμεταβλητο, μου ειναι 10-11εκ.
Αυτο φυσικα και σε συνδιασμο οτι απο τον καιρο που..... με ξεκινησε, αρχισα σταδικα να μην το παιζω σχεδον καθολου και γενικα να μην ενδιαφερομαι για αυτο (οποτε και αυτο επεξε τον ρολο του πιστευω).
Οσο για την συχνοτητα δεν ηταν στανταρ, στην αρχη ητανε περιπου μια φορα την εβδομαδα (τα ΣΚ), αλλα εφτασε και καποια περιοδο να ειναι και σχεδον καθε μερα!!
και τις πιο πολλες φορες μου ελεγε να τα κραταω μεσα μου για τους λογους που αναφερω στο θεμα και να αποροφουνται.
Φυσικα του αρεσε και πολυ μετα το γαμησι να συζηταμε και να του λεω πος νιοθω με τα σπερματα μου μεσα του, τον καβλωνε πολυ αυτο!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Χυσιμο μεσα στην πουστρα σας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουστρα35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 552
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 96
- Πόντοι
- 16
δεν ντρεποσουνα να μιλατε για το γαμησι που εφαγες? κανατε αναλυση του θεματος!
Για να πω την αληθεια, ντρεπομουνα και παραντρεπομουνα, αλλα γενικα του αρεσε πολυ αυτο και μετα σιγα-σιγα το συνηθησα.
Και αρκετα μετα, ημουν σχεδον 18, το συζηταγαμε αυτο και με 2 αλλους κυριους που μου γνωρισε, και μπορω να πω οτι πλεον ειχα απελευθερωθει αρκετα σε αυτο και δεν με πειραζε να συζηταω τα παντα!
Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 96
- Πόντοι
- 16
Thanxxx!!! :-* :-* :-*εαν στο αβαταρ ειναι ο δικος σου κωλος οντως φαινεται ζουμερος και πεταχτος! εκανε καλη δουλεια ο θειος!
Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 96
- Πόντοι
- 16
Γιατι το λες αυτο βρε?ΔΕν φτάνει που είσαι τελειωμένη πουστάρα είσαι και χαζός!!!
IeronimosBoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
για πες μας για τους κυριους που σε προωθησε ο θειοςΓια να πω την αληθεια, ντρεπομουνα και παραντρεπομουνα, αλλα γενικα του αρεσε πολυ αυτο και μετα σιγα-σιγα το συνηθησα.
Και αρκετα μετα, ημουν σχεδον 18, το συζηταγαμε αυτο και με 2 αλλους κυριους που μου γνωρισε, και μπορω να πω οτι πλεον ειχα απελευθερωθει αρκετα σε αυτο και δεν με πειραζε να συζηταω τα παντα!
Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 96
- Πόντοι
- 16
Ηταν δυο φιλοι του που ξεκινησαμε και καναμε φασεις ολοι μαζι, και σιγα-σιγα μονο με αυτους, εως που ξεκοψαμε εντελος με τον θειο μου και εμεινα περιπου ενα χρονο με αυτους, αλλα μετα δεν ηθελα να το συνεχησω παραπανω γιατι δεν περναγα και πολυ καλα!για πες μας για τους κυριους που σε προωθησε ο θειος
IeronimosBoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
φοραγες γυναικεια τοτε? μακιγιαζ, περουκα κλπ?Ηταν δυο φιλοι του που ξεκινησαμε και καναμε φασεις ολοι μαζι, και σιγα-σιγα μονο με αυτους, εως που ξεκοψαμε εντελος με τον θειο μου και εμεινα περιπου ενα χρονο με αυτους, αλλα μετα δεν ηθελα να το συνεχησω παραπανω γιατι δεν περναγα και πολυ καλα!
Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 96
- Πόντοι
- 16
Ναι, γυναικια ειχα ξεκινησει πολυ καιρο πριν να φοραω, αλλα περουκα και make-up οχι, δεν ειχα ξεκινησει ακομη.φοραγες γυναικεια τοτε? μακιγιαζ, περουκα κλπ?
Αν και περουκα ειδικα μου ειχαν προτεινει να μου αγορασουν!
Αυτο που ειχα παρει ηταν γοβες επισης και τις ειχα δωσει στον εναν απο τους δυο γιατι δεν μπορουσα να τις κρυβω στο δικο μου σπιτι
IeronimosBoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
τωρα?Ναι, γυναικια ειχα ξεκινησει πολυ καιρο πριν να φοραω, αλλα περουκα και make-up οχι, δεν ειχα ξεκινησει ακομη.
Αυτο που ειχα παρει ηταν γοβες επισης και τις ειχα δωσει στον εναν απο τους δυο γιατι δεν μπορουσα να τις κρυβω στο δικο μου σπιτι
Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 96
- Πόντοι
- 16
Εεε, τωρα εχω οργανωθει πολυ καλυτερα
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε μαλλον δεν το καταλάβαμε απ την αρχή οτι εισαι πουστης μας ξεγελασες αρχικά
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Χορευεις και μοντερνα τυπε :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Σου φαινεται για ανωμαλος τυπε :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε δεν υπηρχε προβλημα να σε πιανει η μανα σου να φορας τα κορδονια της και υπηρχε στο να κρυβεις τις γοβες σου :S :S :S :SΝαι, γυναικια ειχα ξεκινησει πολυ καιρο πριν να φοραω, αλλα περουκα και make-up οχι, δεν ειχα ξεκινησει ακομη.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Παιδιά, ξεκινάω μια σειρά από θέματα για να εξακριβώσουμε και να συζητήσουμε κάποιους αστικούς (σεξουαλικούς) μύθους η αλήθειες.
Ξεκινάμε λοιπόν από το θέμα του χυσιματος μέσα στην κολομουνα του sissy θυληπρεπους αγοριού (a.k.a πουστρακιου!), το γνωστό και ως "Γκαστρωμα"!!.
Όλοι λοιπόν εσείς οι αντρες προκειμένου να αφήσετε το σπέρμα σας μέσα μας ισχυρίζεστε ότι το σπέρμα του αντρα λόγο του γεγονότος ότι είναι πλούσιο σε ανδρικές ορμόνες, όταν χύνεται μέσα στο κολι της πουστρας και παραμείνει αρκετά ώστε να απορροφήθει από τον οργανισμο της, τότε προκαλεί την δημιουργία "μηνυματος" προς τον οργανισμο της, ότι χρησιμοποιητε πλέον σας θηλυκο!
Αποτέλεσμα αυτού είναι το σώμα μας, να ενεργοποιείται και να εκκρίνει ακόμη περισσότερες θηλυκές ορμόνες έχοντας τα γνωστά θετικά αποτελέσματα.
Ειδικά όταν αυτό ξεκινήσει από μικρή ηλικια, τα αποτελέσματα μεγαλώνουν (εδω έρχεται και η δική μου εμπειρία να το επιβεβαιωσει).
Θα με ενδιέφερε η γνώμη όλων σας πάνω στο θέμα.
Απο το τρόπο που γράφεις καταλαβαίνει κανείς ότι δεν είσαι αδαής !!!
Αρα είναι πολύ φανερό ότι η ερώτηση που θέτεις μόνο ως ρητορική μπορεί να εκληφθεί !!!
Κοντολογίς, ανάθεμα και αν έχεις είτε εσυ είτε κάποιος άλλος αμφιβολία σχετικά με το άν επηρεάζεσαι ορμονολογικά απο το αντρικό σπέρμα στο κώλο σου !!
Ουσιαστικά αυτό που γράφει στο profil σου "Ξαναμενο πουστρακι Cross'' είναι το κεντρικό σημείο του thread σου.
Ψάχνοντας για νέους εραστές να συμπληρώσω εγώ !!
Δεν σε μέμφομαι !! Καθένας με τον τρόπο του !!
Να είσαι καλά !!
Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 96
- Πόντοι
- 16
Ειπα εγς οτι δεν υπηρχε προβλημα? δεν σημενει επειδη με επιασε επρεπε μετα να τα φοραω ολα "φατσα-φορα"!!τυπε δεν υπηρχε προβλημα να σε πιανει η μανα σου να φορας τα κορδονια της και υπηρχε στο να κρυβεις τις γοβες σου :S :S :S :S
ενταξει, να εχουμε και λιγο σεβασμο!
δηλαδη αν καποιο αγορι το πιανανε να παιζει μαλακια και να βλεπει τσοντες στο PC, παει να πει μετα οτι θα επρεπε να το κανει χυμα-συνεχεια?
Είμαι σίγουρος ότι οι δικοί σου θα το προτιμούσαν αυτό 1000 φορές!!!δηλαδη αν καποιο αγορι το πιανανε να παιζει μαλακια και να βλεπει τσοντες στο PC, παει να πει μετα οτι θα επρεπε να το κανει χυμα-συνεχεια?
Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 96
- Πόντοι
- 16
Απο το τρόπο που γράφεις καταλαβαίνει κανείς ότι δεν είσαι αδαής !!!
Αρα είναι πολύ φανερό ότι η ερώτηση που θέτεις μόνο ως ρητορική μπορεί να εκληφθεί !!!
Κοντολογίς, ανάθεμα και αν έχεις είτε εσυ είτε κάποιος άλλος αμφιβολία σχετικά με το άν επηρεάζεσαι ορμονολογικά απο το αντρικό σπέρμα στο κώλο σου !!
Ουσιαστικά αυτό που γράφει στο profil σου "Ξαναμενο πουστρακι Cross'' είναι το κεντρικό σημείο του thread σου.
Ψάχνοντας για νέους εραστές να συμπληρώσω εγώ !!
Δεν σε μέμφομαι !! Καθένας με τον τρόπο του !!
Να είσαι καλά !!
Χμμμ.. Mindreader αδαης δεν ειμαι, αλλα ουτε και μπορω να πω οτι κατεχω και καμια φοβερη γνωση στα θεματα αυτα, οτι ξερω (οπως και οι ποιο πολλοι εδω μεσα) τα ξερω απο προσωπικη εμπειρια και απο το ψαξιμο/διαβασμα στο ιντερνετ.
Απο εκει και περα θα διαφωνισω για το οτι το ερωτημα ειναι ρητορικο! γενικα υπαρχει μια συζητηση στο ιντερνετ για αυτα τα θεματα αφενος και αφεταιρου δεν εχει αποδειχθει τιποτα επιστημονικα! αυτο απο μονο του δημιουργει πολυ χωρο για συζητηση!
Τωρα για το τι γαρφω στο προφιλ μου, αυτο που μπορω να πω ειναι οτι παντα προσπαθω να ειμαι οσο πιο ειλικρινεις μπορω χωρις να το παιζω ουτε "δηθεν", ουτε "ντιβα" και καλα!! (λεω αυτο που αισθανομαι), και για το αν ψαχνω για νεους εραστες, θα σε παραπεμψω σε παλαιοτερο σχολιο μου, που αναφερω οτι αποδειξη περι του αντιθετου αποτελει το γεγονος οτι δεν ενδιαφερομαι να απαντω σε προσοπικα μηνυματα που δεχομαι συνεχεια!
Βεβαια το οτι τονιζεις οτι αυτο που λες δεν αποτελει μομφη για εμενα το σεβομαι και το εκτιμω
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Χμμμ.. Mindreader αδαης δεν ειμαι, αλλα ουτε και μπορω να πω οτι κατεχω και καμια φοβερη γνωση στα θεματα αυτα, οτι ξερω (οπως και οι ποιο πολλοι εδω μεσα) τα ξερω απο προσωπικη εμπειρια και απο το ψαξιμο/διαβασμα στο ιντερνετ.
Απο εκει και περα θα διαφωνισω για το οτι το ερωτημα ειναι ρητορικο! γενικα υπαρχει μια συζητηση στο ιντερνετ για αυτα τα θεματα αφενος και αφεταιρου δεν εχει αποδειχθει τιποτα επιστημονικα! αυτο απο μονο του δημιουργει πολυ χωρο για συζητηση!
Τωρα για το τι γαρφω στο προφιλ μου, αυτο που μπορω να πω ειναι οτι παντα προσπαθω να ειμαι οσο πιο ειλικρινεις μπορω χωρις να το παιζω ουτε "δηθεν", ουτε "ντιβα" και καλα!! (λεω αυτο που αισθανομαι), και για το αν ψαχνω για νεους εραστες, θα σε παραπεμψω σε παλαιοτερο σχολιο μου, που αναφερω οτι αποδειξη περι του αντιθετου αποτελει το γεγονος οτι δεν ενδιαφερομαι να απαντω σε προσοπικα μηνυματα που δεχομαι συνεχεια!
Βεβαια το οτι τονιζεις οτι αυτο που λες δεν αποτελει μομφη για εμενα το σεβομαι και το εκτιμω
Εντάξει κάθε άποψη είναι σεβαστή, ακόμα και αν διαφωνούμε μαζί της !!!