για αναλυσε μας πως το επιβεβαιωνει αυτο η εμπειρια σου? εβγαλες βυζακια? δεν σου πολυσηκωνεται πλεον ? εκανες πιο ζουμερο κωλι και δεν πολυφαινονται οι μυς στο σωμα σου? ή κατι αλλο? τι εννοεις? και πες μας ποσο συχνα εχυνε μεσα σου? δεν αδειαζες τον κωλο σου μετα? τον αφηνες με τα χυσια μεσα?
Ιερονυμε εβαλες πολλες ερωτησεις ταυτοχρονονα, αλλα θα προσπαθησω να τις απαντησω μια-μια :-)
Οσο αφορα την εμπειρια μου για τις αλλαγες στο σωμα μου, στα βυζακια δεν μπορω να πω οτι υπηρξε καποια επιδραση, γενικα μου ειναι κανονικα με τις ρογες να ειναι απλα "μυτερες"!!
Το ιδιο και με τους μυς γενικοτερα, ποτε δεν ημουν μυωδεις οποτε δεν νομιζω οτι υπηρχε επιδραση εκει.
Εκει που πιστευω οτι υπηρξε επιδραση σιγουρα ειναι στον ποπο μου που απο τοτε αρχισε να γινεται πολυ πιο πεταχτος! θα μου πεις βεβαια οτι αυτο θα μπορουσε να ειναι και η φυσικη αναπτυξη λογο της εφηβειας, αλλα μαλλον ειναι κατι παραπανω απο αυτο γιατι και απο κληρονομικης πλευρας να το δεις, εγω εχω τον πιο πεταχτο ποπο και απο τη μαμα μου και απο την αδερφη μου (και γενικα ποπους εχουμε νορμαλ στην οικογενεια!).
Επεισης και στο πουτσακι μου πιστευω οτι ειχε επιδραση, γιατι απο εκεινο τον καιρο που αρχησε συστηματικα να μου χυνει μεσα, το πουτσακι μου εχει μεινει σχετικα αμεταβλητο, μου ειναι 10-11εκ.
Αυτο φυσικα και σε συνδιασμο οτι απο τον καιρο που..... με ξεκινησε, αρχισα σταδικα να μην το παιζω σχεδον καθολου και γενικα να μην ενδιαφερομαι για αυτο (οποτε και αυτο επεξε τον ρολο του πιστευω).
Οσο για την συχνοτητα δεν ηταν στανταρ, στην αρχη ητανε περιπου μια φορα την εβδομαδα (τα ΣΚ), αλλα εφτασε και καποια περιοδο να ειναι και σχεδον καθε μερα!!
και τις πιο πολλες φορες μου ελεγε να τα κραταω μεσα μου για τους λογους που αναφερω στο θεμα και να αποροφουνται.
Φυσικα του αρεσε και πολυ μετα το γαμησι να συζηταμε και να του λεω πως νιοθω με τα σπερματα του μεσα μου, τον καβλωνε πολυ αυτο!!