Παιδιά, ξεκινάω μια σειρά από θέματα για να εξακριβώσουμε και να συζητήσουμε κάποιους αστικούς (σεξουαλικούς) μύθους η αλήθειες.
Ξεκινάμε λοιπόν από το θέμα του χυσιματος μέσα στην κολομουνα του sissy θυληπρεπους αγοριού (a.k.a πουστρακιου!), το γνωστό και ως "Γκαστρωμα"!!.
Όλοι λοιπόν εσείς οι αντρες προκειμένου να αφήσετε το σπέρμα σας μέσα μας ισχυρίζεστε ότι το σπέρμα του αντρα λόγο του γεγονότος ότι είναι πλούσιο σε ανδρικές ορμόνες, όταν χύνεται μέσα στο κολι της πουστρας και παραμείνει αρκετά ώστε να απορροφήθει από τον οργανισμο της, τότε προκαλεί την δημιουργία "μηνυματος" προς τον οργανισμο της, ότι χρησιμοποιητε πλέον σας θηλυκο!
Αποτέλεσμα αυτού είναι το σώμα μας, να ενεργοποιείται και να εκκρίνει ακόμη περισσότερες θηλυκές ορμόνες έχοντας τα γνωστά θετικά αποτελέσματα.
Ειδικά όταν αυτό ξεκινήσει από μικρή ηλικια, τα αποτελέσματα μεγαλώνουν (εδω έρχεται και η δική μου εμπειρία να το επιβεβαιωσει).
Θα με ενδιέφερε η γνώμη όλων σας πάνω στο θέμα.
Το πνευμα των Χριστουγεννων...
Απο τοτε που ημουν νιανιαρο μικρο παιδι θυμαμαι τις γιορτες τοτε που τρέχαμε με τα κοντά παντελονάκια για το περίπτερο του Τζελέπη στη Φωκίωνος να αγοράσουμε Τιραμόλα και Σεραφίνο με δυο πενηνταράκια και τον Μικρό Ήρωα τον Γιώργο Θαλάσση, που του είχε σκαρώσει ο Λουκιανός ο Κελαηδόνης.
Αυτος ο γίγας του ελληνικού τραγουδιού, αυτός ο τιτάνας, ειχε εκείνο το στιχάκι που έλεγε:
"πού είσαι τώρα και σε έχω χάσει, καλέ μου φίλε, Γιώργο Θαλάσση"
που είσαι τώρα και ποιος θα μου την πιάσει, συμπλήρωνα εγώ και ολα τα αγορια που αργοτερα θα γινονταν κοριτσια ετρεχαν ξωπισω μου...
Και τρεχαμε το απομεσημερο μπροστα στο χαζοκουτι να δουμε καντυ καντυ ,εκεινο το νεραιδοκοριτσο που ηθελαν πολλα αγορια της παρεας να της μοιασουν,.
Εγω ομως επιανα το τηλεκοντρολ και εβαζα Θαντερκατς και Τζι αι τζο και δωστου και πιο πολυ κολλαγαν επανω μου τα φιλαρακια μου χρονιαρες μερες...
Ααααχ τι μου θυμησες χρονιαρες μερες