Νέα

ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Χυσιμο μεσα στην πουστρα σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουστρα35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 552
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Το καλύτερο ήτανε η βαζελίνη που είχε η μαμά μου για τα χέρια τις, αλλά αφενός δεν μπορούσα να παρω πολύ αλλά και από την άλλη η βαζελίνη δεν φεύγει με τίποτα, ενώ το baby-oil εξατμίζεται εύκολα.
για τα χερια της,ε;εσκαγαν,ετσι :think:

fax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
1
Λεπτομέρειες για τα πρώτα παιχνίδια με το θείο...,

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Λεπτομέρειες για τα πρώτα παιχνίδια με το θείο...,
ΕΕΕ τα πρώτα παιχνίδια δεν ήταν ούτε καν παιχνίδια μπορώ να πω, απλά εγώ τον κοίταγα να την παίζει, και μου έλεγε να την παιζω και εγώ στην αρχη, αλλά από την μια που ντρεπόμουνα τρομερά και από την άλλη το ότι πιο πολύ με ενδιέφερε να κοιτάζω την ψωλά του, δεν μου σηκωνόταν και έτσι πιο πολύ επερνα μάτι  :cum: :cum: :cum:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.858
Πόντοι
216
Η αληθεια ειναι οτι οσο και να τρολαρεις και οσες πουστιες και να κανεις εδω κανεις δεν προκειται να σε γαμησει ουτε να σε ζαχαρωνει σαν τις πουτανες που γραφουν στο .bourdela  :birdman: θα μεινεις με το κολι στο χερι χαχα :grin:

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Η αληθεια ειναι οτι οσο και να τρολαρεις και οσες πουστιες και να κανεις εδω κανεις δεν προκειται να σε γαμησει ουτε να σε ζαχαρωνει σαν τις πουτανες που γραφουν στο .bourdela  :birdman: θα μεινεις με το κολι στο χερι χαχα :grin:
Σεβαστή η άποψη σου Δημήτρη αλλά επέτρεψε μου να πω ότι δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, άλλωστε αν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο θα απανταγα και στα διαφορά προσωπικά μηνύματα που μου στέλνουν διάφοροι από εδώ, κάτι τέτοιο όμως δεν έχει συμβεί γιατί δεν είναι αυτό το ζητούμενο για εμένα, έχω άλλωστε αλλά κανάλια για να γνωρίζω κόσμο!
Όσο για τι λεπτομέρειες που ενδεχομένως να μην σε ενδιαφέρουν, δεν ειχα καμία πρόθεση να τις παραθέσω εδώ, απλά το εκανα επειδή ζητήθηκε, αν παρόλα αυτά και οι υπόλοιποι εδώ δεν διαφωνούν, δεν θα επαναλάβω παρόμοιες λεπτομέρειες στα μηνύματα μου!

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Που να το καταλάβουν με τις γόβες , τα μίνι και το μακιγιάζ με τις κοτσίδες!!!
Εσύ θα το καταλάβαινες ;  :2funny: :2funny:
Εντάξει δεν ήμουν και σε τόσο υπερβολική κατάσταση τότε βρεεε, αλλά η μαμά μου είχε ξεκινήσει να υποψιάζεται κάτι, γιατί με είχε πιάσει αρκετές φορές με τα εσώρουχα της στο δωμάτιο της.
Παρότι δεν είχε κάποια extreme συμπεριφορά (προφανώς για μην μου δημιουργήσει κάποιο ψυχολογικο), ξέρω ότι την είχε απασχολήσει! Αυτό ήταν βασικά που την οδηγησε να μιλήσει και με τον θειο μου, οπότε και αυτος το ξεκινησε από εκεί, αν και αυτος μου είχε πει ότι το είχε καταλάβει από παλιότερα!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Παιδιά, ξεκινάω μια σειρά από θέματα για να εξακριβώσουμε και να συζητήσουμε κάποιους αστικούς (σεξουαλικούς) μύθους η αλήθειες.

Ξεκινάμε λοιπόν από το θέμα του χυσιματος μέσα στην κολομουνα του sissy θυληπρεπους αγοριού (a.k.a πουστρακιου!), το γνωστό και ως "Γκαστρωμα"!!.
Όλοι λοιπόν εσείς οι αντρες προκειμένου να αφήσετε το σπέρμα σας μέσα μας ισχυρίζεστε ότι το σπέρμα του αντρα λόγο του γεγονότος ότι είναι πλούσιο σε ανδρικές ορμόνες, όταν χύνεται μέσα στο κολι της πουστρας και παραμείνει αρκετά ώστε να απορροφήθει από τον οργανισμο της, τότε προκαλεί την δημιουργία "μηνυματος" προς τον οργανισμο της, ότι χρησιμοποιητε πλέον σας θηλυκο!
Αποτέλεσμα αυτού είναι το σώμα μας, να ενεργοποιείται και να εκκρίνει ακόμη περισσότερες θηλυκές ορμόνες έχοντας τα γνωστά θετικά αποτελέσματα.
Ειδικά όταν αυτό ξεκινήσει από μικρή ηλικια, τα αποτελέσματα μεγαλώνουν (εδω έρχεται και η δική μου εμπειρία να το επιβεβαιωσει).

Θα με ενδιέφερε η γνώμη όλων σας πάνω στο θέμα.

Το πνευμα των Χριστουγεννων...

Απο τοτε που ημουν νιανιαρο μικρο παιδι θυμαμαι τις γιορτες τοτε που τρέχαμε με τα κοντά παντελονάκια για το περίπτερο του Τζελέπη στη Φωκίωνος να αγοράσουμε Τιραμόλα και Σεραφίνο με δυο πενηνταράκια και τον Μικρό Ήρωα τον Γιώργο Θαλάσση, που του είχε σκαρώσει ο Λουκιανός ο Κελαηδόνης.
Αυτος ο γίγας του ελληνικού τραγουδιού, αυτός ο τιτάνας, ειχε εκείνο το στιχάκι που έλεγε:
"πού είσαι τώρα και σε έχω χάσει, καλέ μου φίλε, Γιώργο Θαλάσση"
που είσαι τώρα και ποιος θα μου την πιάσει, συμπλήρωνα εγώ και ολα τα αγορια που αργοτερα θα γινονταν κοριτσια ετρεχαν ξωπισω μου...

Και τρεχαμε το απομεσημερο μπροστα στο χαζοκουτι να δουμε καντυ καντυ ,εκεινο το νεραιδοκοριτσο που ηθελαν πολλα αγορια της παρεας να της μοιασουν,.
Εγω ομως επιανα το τηλεκοντρολ και εβαζα Θαντερκατς και Τζι αι τζο και δωστου και πιο πολυ κολλαγαν επανω μου τα φιλαρακια μου χρονιαρες μερες...

Ααααχ τι μου θυμησες χρονιαρες μερες

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
.........................

Αφου ειδα και δικο σου ποστ σε τετοιο thread....μπορω πλεον να κρεμασω τις καποτες μου και να παρω συνταξη.
Δε μενει τιποτα αλλο να δω στη πορνοκαριερα μου.

Καλες Γιορτες μεγιστε ΝΙΤΡΟ

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16

Απο τοτε που ημουν νιανιαρο μικρο παιδι θυμαμαι τις γιορτες τοτε που τρέχαμε με τα κοντά παντελονάκια για το περίπτερο του Τζελέπη στη Φωκίωνος να αγοράσουμε Τιραμόλα και Σεραφίνο με δυο πενηνταράκια και τον Μικρό Ήρωα τον Γιώργο Θαλάσση, που του είχε σκαρώσει ο Λουκιανός ο Κελαηδόνης.
Αυτος ο γίγας του ελληνικού τραγουδιού, αυτός ο τιτάνας, ειχε εκείνο το στιχάκι που έλεγε:
που είσαι τώρα και ποιος θα μου την πιάσει, συμπλήρωνα εγώ και ολα τα αγορια που αργοτερα θα γινονταν κοριτσια ετρεχαν ξωπισω μου...

Και τρεχαμε το απομεσημερο μπροστα στο χαζοκουτι να δουμε καντυ καντυ ,εκεινο το νεραιδοκοριτσο που ηθελαν πολλα αγορια της παρεας να της μοιασουν,.
Εγω ομως επιανα το τηλεκοντρολ και εβαζα Θαντερκατς και Τζι αι τζο και δωστου και πιο πολυ κολλαγαν επανω μου τα φιλαρακια μου χρονιαρες μερες...

Πάντα μου αρεσατε εσείς οι ορισμοί  :dancing: :dancing:

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16

Όπως εξήγησα και ποιο πριν τα καθάριζα στην αρχή,  μετά καταλαβα ότι είναι σχετικά επικίνδυνο αυτό, γιατί μου είχε σπάσει ένα μέσα και έπρεπε να περάσω ένα βραδι στο δωμάτιο μου προσπαθώντας να..... γέννησω!!!
Βελαξα η ρουφίανα, βελαξααα!! Μιλαμεεε :shit: :shit:

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
ποσα χρονια περασαν απο την πρωτη επαφη με τον θειο-μεντορα?

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1

ολοι σου οι παιδικοι φιλοι αδερφεσ ηταν  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom