Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 96
- Πόντοι
- 16
Όχι, οχι βρε συ, ευτυχώς δεν κατάλαβαν τίποτα!οι δικοί σου δεν τον πήραν γραμμή τι σου έκανε ? :o
Άλλωστε δεν ήταν ότι δεν το ήθελα καθόλου και εγώ!
Όχι, οχι βρε συ, ευτυχώς δεν κατάλαβαν τίποτα!οι δικοί σου δεν τον πήραν γραμμή τι σου έκανε ? :o
ΕΕΕ εντάξει το ειχα και από πριν βέβαια, από τα 11-12 περίπου ξεκινησα να φοράω γυναικεία!τυπε οι κρεμπιεδες του θειου σου στο κωλαντερο συνεβαλλαν στο να γινεις σημερα κοριτσακι? :S :S :S :S
Χμμμ... θα βοηθούσε περισσοτερο αν επερνες κάποια θέση για το θέμα μας!τι αλλο παναγια μου....... ευτηχως φευγει το 2016....
τυπε ποιος ηταν ο πρωτος σου? :S :S :S
Θείος!
Χμμμ... θα βοηθούσε περισσοτερο αν επερνες κάποια θέση για το θέμα μας!
Όχι ρε συ! Στα 14,5 μου? Εγώ δεν ειχα ξεκαθαρίσει καλά-καλά τι μου αρεσε τοτε!Τυπε εσυ του ριχτηκες :S :S :S
Όχι ρε συ! Στα 14,5 μου? Εγώ δεν ειχα ξεκαθαρίσει καλά-καλά τι μου αρεσε τοτε!
Μπαααα, όχι μπαχαλακιδες..... οι ουδέτεροι είναι οι χειρότεροι!Μπαχαλακηδες τυπε. :S :S :S
Μμμμ όχι, αν με καβαλουσε η θεία το πιο πιθανο είναι να ήμουν..... πιτα, χαλκομανια, ένα με το πάτωμα!! Η θεία είναι 200 κιλά (τουλάχιστον!!)Τυπε δηλαδη αν σε καβαλουσε η θεια παιζει τωρα να ησουνα st8 :S :S :S
Τυπε δηλαδη αν σε καβαλουσε η θεια παιζει τωρα να ησουνα st8 :S :S :S
,5 ετσι :S :S :SΌχι ρε συ! Στα 14,5 μου? Εγώ δεν ειχα ξεκαθαρίσει καλά-καλά τι μου αρεσε τοτε!
Μμμμ ναι, κάπου εκεί ξεκινήσαμε τις πρώτες φάσεις και σχεδόν ένα χρόνο μετά, στα 15,5 περίπου ξεκινησε να μου τον χώνει κανονικά!,5 ετσι :S :S :S
πονούσε ;Μμμμ ναι, κάπου εκεί ξεκινήσαμε τις πρώτες φάσεις και σχεδόν ένα χρόνο μετά, στα 15,5 περίπου ξεκινησε να μου τον χώνει κανονικά!
να φανταστουμε καποια τελειωτικα μπουκια? :S :S :SΜμμμ ναι, κάπου εκεί ξεκινήσαμε τις πρώτες φάσεις και σχεδόν ένα χρόνο μετά, στα 15,5 περίπου ξεκινησε να μου τον χώνει κανονικά!
Μμμμ όχι, αν με καβαλουσε η θεία το πιο πιθανο είναι να ήμουν..... πιτα, χαλκομανια, ένα με το πάτωμα!! Η θεία είναι 200 κιλά (τουλάχιστον!!)
:S :S :SΕνω ο θειος μοντελο τυπε :S :S :S
Όχι, οχι ευτυχώς, μου το δουλευε πολύ καιρο πιο πριν με το δάχτυλο, αλλά μου έδινε και........ δουλεια για το σπιτιπονούσε ;
Χμμμ.... τι ακριβώς εννοείς? Δεν το καταλαβα!να φανταστουμε καποια τελειωτικα μπουκια? :S :S :S
Μμμμ ναι, κάπου εκεί ξεκινήσαμε τις πρώτες φάσεις και σχεδόν ένα χρόνο μετά, στα 15,5 περίπου ξεκινησε να μου τον χώνει κανονικά!
ΕΕΕ εντάξει δεν ήταν και σαν αυτόν στη φωτό, αλλά τα είχε τα κιλά του γενικά!!Ενω ο θειος μοντελο τυπε :S :S :S