ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
οι πρωτες φασεις,που δεν ειχατε φτασει στο ψωλιασμα ακομη :S :S :SΧμμμ.... τι ακριβώς εννοείς? Δεν το καταλαβα!
οι πρωτες φασεις,που δεν ειχατε φτασει στο ψωλιασμα ακομη :S :S :SΧμμμ.... τι ακριβώς εννοείς? Δεν το καταλαβα!
Τυπε ολο αυτο το διαστημα δοκιμαζες εξομοίωση μονος σου:S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.agrotypos.gr/images/stories/image/SMALL/froutolaxanika/aggouria(2).jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μμμ ναι, το πρώτο πράγμα που δοκίμασα, εκτός από δάχτυλο, ήταν...... μαρκαδορος :) :) :)
Αλλά γενικά δοκίμασα διαφορά από εκεί και μετά, μεταξύ αυτών και τα αγγουράκια που παρέθεσες στις φωτός :P
ανεξιτηλος τυπε; :S :S :SΜμμ ναι, το πρώτο πράγμα που δοκίμασα, εκτός από δάχτυλο, ήταν...... μαρκαδορος![]()
![]()
![]()
Αλλά γενικά δοκίμασα διαφορά από εκεί και μετά, μεταξύ αυτών και τα αγγουράκια που παρέθεσες στις φωτός![]()
ΕΕΕ στις αρχή ξεκινήσαμε με παίξιμο και μετά αργά-αργα με προχωρισε και σε αλλά!οι πρωτες φασεις,που δεν ειχατε φτασει στο ψωλιασμα ακομη :S :S :S
Μμμ ναι, το πρώτο πράγμα που δοκίμασα, εκτός από δάχτυλο, ήταν...... μαρκαδορος![]()
![]()
![]()
Αλλά γενικά δοκίμασα διαφορά από εκεί και μετά, μεταξύ αυτών και τα αγγουράκια που παρέθεσες στις φωτός![]()
τυπε με τον ιδιο μαρκαδορο πηγαινες στα καλλιτεχνικαΌχι φυσικααα!![]()
![]()
![]()
τυπε στη φλουδα ειναι οι βιταμινες :S :S :SΤυπε τα καθαριζες ή βαριοσουνα και τα εχωνες με την φλουδα:S :S :S
τυπε με τον ιδιο μαρκαδορο πηγαινες στα καλλιτεχνικα:S :S :S
Βασικά δεν ήταν δικοί μου, τις αδερφης μου "δανειζομουν"!!τυπε με τον ιδιο μαρκαδορο πηγαινες στα καλλιτεχνικα:S :S :S
Μμμμ ναι, κάπου εκεί ξεκινήσαμε τις πρώτες φάσεις και σχεδόν ένα χρόνο μετά, στα 15,5 περίπου ξεκινησε να μου τον χώνει κανονικά!
Τη φάσης;;;για πες γιά πες
Όχι, στην αρχή τα καθάριζαν φυσικά γιατί και γλυστραγανε καλύτερα αλλά και για να μειωθεί το πάχος!Τυπε τα καθαριζες ή βαριοσουνα και τα εχωνες με την φλουδα:S :S :S
Τα χέρια στο πληκτρολόγιο παρακαλώ.......Τεντι όλο μας καυλωνεις και δεν κάνεις τίποτα να μας ξεφορτωσεις, θα βγουν τα χυσια από τα αυτιά σε λίγο
τυπε μαλακια,δεν ανοιγε πολυ :S :S :Sπυρηνελαιο τυπε;Όχι, στην αρχή τα καθάριζαν φυσικά γιατί και γλυστραγανε καλύτερα αλλά και για να μειωθεί το πάχος!
Εκεινο τον όπως καταλαβαίνεις, παρότι αλλοιφα λαδακι όπως μου είχε πει ο θείος μου, δεν μπορούσε να μου ανοίξει και πάρα πολύ!!
Το καλύτερο ήτανε η βαζελίνη που είχε η μαμά μου για τα χέρια τις, αλλά αφενός δεν μπορούσα να παρω πολύ αλλά και από την άλλη η βαζελίνη δεν φεύγει με τίποτα, ενώ το baby-oil εξατμίζεται εύκολα.τυπε μαλακια,δεν ανοιγε πολυ :S :S :Sπυρηνελαιο τυπε;:S :S :S
What????
???Μμμμ ναι, κάπου εκεί ξεκινήσαμε τις πρώτες φάσεις και σχεδόν ένα χρόνο μετά, στα 15,5 περίπου ξεκινησε να μου τον χώνει κανονικά!
Τη φάσης;;;για πες γιά πες