ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
οι πρωτες φασεις,που δεν ειχατε φτασει στο ψωλιασμα ακομη :S :S :SΧμμμ.... τι ακριβώς εννοείς? Δεν το καταλαβα!
οι πρωτες φασεις,που δεν ειχατε φτασει στο ψωλιασμα ακομη :S :S :SΧμμμ.... τι ακριβώς εννοείς? Δεν το καταλαβα!
Τυπε ολο αυτο το διαστημα δοκιμαζες εξομοίωση μονος σου :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.agrotypos.gr/images/stories/image/SMALL/froutolaxanika/aggouria(2).jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μμμ ναι, το πρώτο πράγμα που δοκίμασα, εκτός από δάχτυλο, ήταν...... μαρκαδορος :) :) :)
Αλλά γενικά δοκίμασα διαφορά από εκεί και μετά, μεταξύ αυτών και τα αγγουράκια που παρέθεσες στις φωτός :P
ανεξιτηλος τυπε; :S :S :SΜμμ ναι, το πρώτο πράγμα που δοκίμασα, εκτός από δάχτυλο, ήταν...... μαρκαδορος
Αλλά γενικά δοκίμασα διαφορά από εκεί και μετά, μεταξύ αυτών και τα αγγουράκια που παρέθεσες στις φωτός
ΕΕΕ στις αρχή ξεκινήσαμε με παίξιμο και μετά αργά-αργα με προχωρισε και σε αλλά!οι πρωτες φασεις,που δεν ειχατε φτασει στο ψωλιασμα ακομη :S :S :S
Όχι φυσικααα!ανεξιτηλος τυπε; :S :S :S
Μμμ ναι, το πρώτο πράγμα που δοκίμασα, εκτός από δάχτυλο, ήταν...... μαρκαδορος
Αλλά γενικά δοκίμασα διαφορά από εκεί και μετά, μεταξύ αυτών και τα αγγουράκια που παρέθεσες στις φωτός
τυπε με τον ιδιο μαρκαδορο πηγαινες στα καλλιτεχνικα :S :S :SΌχι φυσικααα!
τυπε στη φλουδα ειναι οι βιταμινες :S :S :SΤυπε τα καθαριζες ή βαριοσουνα και τα εχωνες με την φλουδα :S :S :S
τυπε με τον ιδιο μαρκαδορο πηγαινες στα καλλιτεχνικα :S :S :S
Βασικά δεν ήταν δικοί μου, τις αδερφης μου "δανειζομουν"!!τυπε με τον ιδιο μαρκαδορο πηγαινες στα καλλιτεχνικα :S :S :S
τυπε στη φλουδα ειναι οι βιταμινες :S :S :S
Μμμμ ναι, κάπου εκεί ξεκινήσαμε τις πρώτες φάσεις και σχεδόν ένα χρόνο μετά, στα 15,5 περίπου ξεκινησε να μου τον χώνει κανονικά!
Τη φάσης;;;για πες γιά πες
Όχι, στην αρχή τα καθάριζαν φυσικά γιατί και γλυστραγανε καλύτερα αλλά και για να μειωθεί το πάχος!Τυπε τα καθαριζες ή βαριοσουνα και τα εχωνες με την φλουδα :S :S :S
Τα χέρια στο πληκτρολόγιο παρακαλώ.......Τεντι όλο μας καυλωνεις και δεν κάνεις τίποτα να μας ξεφορτωσεις, θα βγουν τα χυσια από τα αυτιά σε λίγο
τυπε μαλακια,δεν ανοιγε πολυ :S :S :Sπυρηνελαιο τυπε; :S :S :SΌχι, στην αρχή τα καθάριζαν φυσικά γιατί και γλυστραγανε καλύτερα αλλά και για να μειωθεί το πάχος!
Εκεινο τον όπως καταλαβαίνεις, παρότι αλλοιφα λαδακι όπως μου είχε πει ο θείος μου, δεν μπορούσε να μου ανοίξει και πάρα πολύ!!
Το καλύτερο ήτανε η βαζελίνη που είχε η μαμά μου για τα χέρια τις, αλλά αφενός δεν μπορούσα να παρω πολύ αλλά και από την άλλη η βαζελίνη δεν φεύγει με τίποτα, ενώ το baby-oil εξατμίζεται εύκολα.τυπε μαλακια,δεν ανοιγε πολυ :S :S :Sπυρηνελαιο τυπε; :S :S :S
What????
???Μμμμ ναι, κάπου εκεί ξεκινήσαμε τις πρώτες φάσεις και σχεδόν ένα χρόνο μετά, στα 15,5 περίπου ξεκινησε να μου τον χώνει κανονικά!
Τη φάσης;;;για πες γιά πες