Νέα

Ασθένειες στα μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasileiosxiv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
παρασημοφορεμενος με ψειρες και μηκυτες μακρια απο αλκαμενους

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Παιδιά μια καλή λύση για να μην κολίσης κατι(εκτός απο τα αφροδίσια νοσήματα)είναι να κάνεις μπάνιο κάθε μέρα αλλα και πριν πας μπουρδέλο και μετα απο το γαμίση στο μπουρδέλο , σίγουρα κατα 80% δεν θα κολίσεις τίποτα με ενα καλο αντιβακτιριαδιακό σαπουνάκι και αντιμικιτιακό είναι οτι πρέπει για μολύνσεις για να μην κολήσεις τίποτα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Μόνιμη σχέση με την κοπέλα μου σχεδόν 1 χρόνο μα και περιστασιακός μπουρδελάκιας είμαι.Δε ξέρω πως μου την βάρεσε ρε παιδιά και πήγα σε μπουρδέλο με ακάποτο πριν καιρό. Την επόμενη μέρα είχαμε τα συμπτώματα ,πρηξίματα,ειδικά η κοπέλα μου. κολλήσαμε μύκητες και αυτή, εγω θεραπεία 2βδομάδες με αλοιφές,σαπούνια αντιβιώσεις μα πιο λυπηθηκα την κοπελα μου που για ενα μηνα έβαζε στο τέτοιο της ειδική σύρρηγα για να μπεί το φάρμακο.
Μόλις είπα στον δερματολόγο-αφροδισιολόγο την ιστορία μου μόνο που δε με έδειρε. Πουτάνα χωρίς προφυλακτικό εγκυμονεί κινδύνους έστω και ακάποτο. Φταίω τι να κάνω.το παραδέχομαι. 

καλα αρχισε κ τις προσευχες (αν δεν το κανες ηδη) που δεν κολλησες τπτ χειροτερο
κ δλδ ρε παιδια.. ειναι δυνατον εστω κ μια φορα (δεν θελει παραπανω) να το κανετε με ιεροδουλες χωρις προφυλαξη (χωρις να εννοω οτι κ με τις αλλες δεν πρεπει να το κανετε με προφυλαξη ετσι ελαφρα τη καρδια.. για να προλαβω μερικους) ?
κ αν δεν σας νοιαζει για σας.. για την συντροφο σας αν εχετε δεν σας ενδιαφερει?

ποση ανωριμοτητα πια...!

καλα απ αυτα που διαβαζω μονο με αποχη θα γλιτωσουμε απο ασυνειδητους ανδρες μου φαινεται

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
καλα αρχισε κ τις προσευχες (αν δεν το κανες ηδη) που δεν κολλησες τπτ χειροτερο
κ δλδ ρε παιδια.. ειναι δυνατον εστω κ μια φορα (δεν θελει παραπανω) να το κανετε με ιεροδουλες χωρις προφυλαξη (χωρις να εννοω οτι κ με τις αλλες δεν πρεπει να το κανετε με προφυλαξη ετσι ελαφρα τη καρδια.. για να προλαβω μερικους) ?
κ αν δεν σας νοιαζει για σας.. για την συντροφο σας αν εχετε δεν σας ενδιαφερει?

ποση ανωριμοτητα πια...!

καλα απ αυτα που διαβαζω μονο με αποχη θα γλιτωσουμε απο ασυνειδητους ανδρες μου φαινεται

Που'σαι βρε μεταλλάκι;
Τελικά να δε βγούν προφυλακτικά και για γυναίκες ή κάτι τεσπα, ε θα σας φάει η αποχή.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αστα να πανε
παντως μου ανοιξατε τα ματια
θα τρεμω κ τους μονιμους γκομενους πλεον :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αστα ρε........τοιχο τοιχο θα πηγαινουμε μην πιασουμε τιποτα με δαυτους........λοοοοοοοοοοολ

μη μιλας για αποχη ρε γιατι μετα θα σε λενε κρυκωλη ελληνιδα........χαχαχαχαχα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
το προτιμω απ το να αρπαξω τπτ που θα κυκλοφοραει στην ατμοσφαιρα

χαχαχαχαα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε δεν ειπα αυτο :P
αλλα για τον εαυτο μου μιλαω
ξερω αν ειμαι αθωα η οχι :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βρε πουλάκι μου και τα κοριτσάκια δεν είναι αθώα :grin: :grin:

κανεις δεν ειναι αθωος.......αλλα δυστυχως οι γυναικες μπορουν να παρουν προφυλαξεις για εγκυμοσυνη μονο....με τα αφροδισια ο μονος τροπος ειναι το προφυλακτικο........ουτε το διαφραγμα σωζει ουτε τα σπερματοκτονα........οποτε αν ο αντρας φοραει σκουφο γλυτωνουν και οι δυο απο παρατραγουδα ακομα και αν δεν ειναι αθωα η δεσποινις.......

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
το καλο που σου θελω να εισαι δε θελω να ξυπνησω γεματος κουνουπιδια μια μερα!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
χαχαχαχαχαχα

εγω ρε εγω?
εγω ειμαι ενας αθωος αγγελος λεμε
εσυ να προσεχεις τι κανεις!
κ με ποιαν!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
μην ανησυχεις με την μουνιτσα παιρνουμε παντα προφυλαξεις! χαχαχαχαχα

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ελα baby αφου το ξερεις οτι εσενα εχω μονο!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
τι να σου προσφερω να αλλαξεις,τι να σου προσφερω να αλλαξεις γνωμη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom