Νέα

Ασφυξία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpasmenoKaravi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ποια ειναι αυτη ρε μαγκα δωσε το τηλ της

970252_532824316781305_1791202569_n.jpg
ψαχνεις να βγαλεις χαρτζηλικι τυπε? :grin:

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
ειναι κι αυτο ενα ειδος ερωτικης επιλογης...με μεγαλο κινδυνο ομως... ετσι πεθανε απο ασφυυξια σε ξενοδοχειο στο Παρισι ο ηθοποιος David Carantine (Kung-Fu, Kill-Bill)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ναι, λεγεται οτι και για αυτους που απαγχονιζονται, επερχεται μεγιστος οργασμος με το που φραζει η εισροη οξυγονου στον εγκεφαλο....
Προσφατα, στουντιοκοριτσο που ειναι ιδιαιτερα αγριο κατα τη διαρκεια του σεξ, σε καποια φαση μου παιρνει τα χερια, τα βαζει στο λαιμο της και μου λεει "πνιξε με"...
Στην αρχη αιφνιδιαστηκα, αλλα πολυ γρηγορα θυμηθηκα τη φαση αυτη που την ειχα διαβασει τοτε με αφορμη το θανατο του ηθοποιου Καρανταιν οπως αναφερθηκε στο θρεντ...
Προσωπικα αν και τα χερια μου επιασαν τον λαιμο της καθοτι αυτη μου τα εβαλε, δεν μπορεσα να της τον σφιξω, πιθανον να εχει ζητησει και απο αλλους να της το κανουν και να της αρεσει...

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
μηπως ρε παιδια η τυπισσα ηθελε να κανει πιπα μεχρι οσο δεν παει (μεχρι να πνιγει), και ταυτοχρονα αυτος να της κλεινει την μυτη ???  :think: :think:

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Τελικά δεν υπάρχει κανένας εδωμέσα που να το έχει κάνει ή να έχει ακούσει ή δει άλλους πως το έχουν κάνει, για να μου δώσει συμβουλές;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom