Νέα

Ασφυξία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpasmenoKaravi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γνώρισα στο chat μια κοπέλα και μου ζήτησε κάτι πάρα πολύ κουφό. Θέλει λέει να της προκαλέσω ασφυξία για μερικά δευτερόλεπτα, διότι έτσι την βρίσκει. Έμεινα μαλάκας. Έχετε ακούσει ποτέ κάτι αντίστοιχο; Είναι νόμιμο;

Nα μην μπλεκεις με γυναικες που γνωρισες απο τα τσατ υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι βλαμμένα

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Και βέβαια όχι, για πνίξιμο είμαστε; Εδώ η κοπέλα προσφέρει μέχρι και χρήμα για να ικανοποιήσεις τα γούστα της.
εντάξει ρε τύπε , αλλά αν , λέω αν , έχει καμιά ευαισθησία,(διαβήτες , καρκίνους , προδιάθεση για εγκεφαλικά κλπ)και σου μείνει στο χέρι πάνω στο παιχνίδι, εσύ τι θα κάνεις; θα έχεις ένα πτώμα παραμάσχαλα. μετά , θα σε κυνηγάει η νικολούλη. :grin:

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Τοτε αλλαζει το θεμα.
Απορω πως δεν εχετε βρεθει ακομα :grin:

Ναι ρε φίλε μου. Προσφέρει χρήμα για να εξαγοράσει την εχεμύθεια. Έχει σχέση το κορίτσι και ο σύντροφός της αγρόν ηγόραζε.

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Απο εμφάνιση τι λέει τύπε? βλέπεται? ή θα κάνεις ψυχικό  :grin:

Είναι συνομίληκή μου, αδύνατη, ξανθιά. Είναι λίγο emo. Αλλά τουλάχιστον είναι λεπτή. Έχω αδυναμία στις αδύνατες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είναι συνομίληκή μου, αδύνατη, ξανθιά. Είναι λίγο emo. Αλλά τουλάχιστον είναι λεπτή. Έχω αδυναμία στις αδύνατες.

Nα μην μπλεκεις με γυναικες που γνωρισες απο τα τσατ υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι βλαμμένα

:2funny: :2funny:

θελω να δω ομως αμα θα καταφερεις να την πηδηξεις και να κανεις αυτο που θελετε και οι 2
αν δηλαδη θα εμποδισει το οτι ειναι χαζούλικο

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Με το αβαταρ που εχεις και αν σκεφτουμε οτι ειχες ανακυρηξει το αβαταρ σου στο απολυτο μιλφ αντιλαμβανομαστε πως θα ειναι η κοπελα και τον λογο που ζηταει τετοιες μαλακιες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με το αβαταρ που εχεις και αν σκεφτουμε οτι ειχες ανακυρηξει το αβαταρ σου στο απολυτο μιλφ αντιλαμβανομαστε πως θα ειναι η κοπελα και τον λογο που ζηταει τετοιες μαλακιες.

:2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
[xvideos]
]

Eχυσα.  :cum:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Α βρε ανωμαλιάρηδες

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
kαραβι προχωρα αφοβα εκτος και αν θελει τρελα πραγματα.Ασφυξια με το χερι στο λαιμο δεν ειναι επικινδυνο εχεις τον ελεγχο και το σταματας χαλαρα :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Γνώρισα στο chat μια κοπέλα και μου ζήτησε κάτι πάρα πολύ κουφό. Θέλει λέει να της προκαλέσω ασφυξία για μερικά δευτερόλεπτα, διότι έτσι την βρίσκει. Έμεινα μαλάκας. Έχετε ακούσει ποτέ κάτι αντίστοιχο; Είναι νόμιμο;

Πηγαινε την σε κλειστο χωρο.......Αμολα μια  μυρωδατη
Να δειs ασφυξια που θα παθει
Ετσι ....κι εσυ δεν κινδυνευειs να σε πανε αλυσοδεσμιο , κι εκεινη θα παψει να ζηταει τετοια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom