Νέα

Ασφυξία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpasmenoKaravi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γνώρισα στο chat μια κοπέλα και μου ζήτησε κάτι πάρα πολύ κουφό. Θέλει λέει να της προκαλέσω ασφυξία για μερικά δευτερόλεπτα, διότι έτσι την βρίσκει. Έμεινα μαλάκας. Έχετε ακούσει ποτέ κάτι αντίστοιχο; Είναι νόμιμο;

αλληλοασφυχτηστείτε τύπε, να την βρείτε και οι δύο  :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πηγαινε την σε κλειστο χωρο.......Αμολα μια  μυρωδατη
Να δειs ασφυξια που θα παθει
Ετσι ....κι εσυ δεν κινδυνευειs να σε πανε αλυσοδεσμιο , κι εκεινη θα παψει να ζηταει τετοια

:2funny: :2funny: :2funny: καλος

και εγω θα του προτεινα ενα τηλε-ΦΟΝΙΚΟ αλλα δεν κανει για την δουλεια που το θελουμε

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Δεν είναι δική της πατέντα λοιπόν, έχει πολύς κόσμος τέτοια χούγια...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ούρτ καί αλάργα από τρελές. Σού μένει στό χέρι τό φρικιό καί πάς ισόβια.

Επισκέπτης
Γνώρισα στο chat μια κοπέλα και μου ζήτησε κάτι πάρα πολύ κουφό. Θέλει λέει να της προκαλέσω ασφυξία για μερικά δευτερόλεπτα, διότι έτσι την βρίσκει. Έμεινα μαλάκας. Έχετε ακούσει ποτέ κάτι αντίστοιχο; Είναι νόμιμο;
...αυτο που λες μου θυμιζει πολυ εντονα εναν μυστηριο που πριν σκαρτη βδομαδα ανοιξε θεμα για κοπελες που τα κανουν ολα...αλλα με νομιμο τροπο και χωρις να ευθυνονται για τον βαρυ τραυματισμο του πελατη σε σημειο θανατου κλπ....κακοπιστα εντελως θα σκεφτω...και θα πω ετσι στα γεματα και χωρις περιστροφες ....θελετε να ενοχοποιησετε μελλοντικα το σαιτ ?....ετσι στο χυμα και free για να το βλεπουν ολοι... ο νοων νοειτω...γιατι διακρινω μια φαγουρα γενικοτερη.....ας ειναι απλα η ιδεα μου...-

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Από την παρθένα έπεσες στη βιτσιόζα;
Συνέχεια τζακποτ πετυχαίνεις, ρε τύπε!

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
...αυτο που λες μου θυμιζει πολυ εντονα εναν μυστηριο που πριν σκαρτη βδομαδα ανοιξε θεμα για κοπελες που τα κανουν ολα...αλλα με νομιμο τροπο και χωρις να ευθυνονται για τον βαρυ τραυματισμο του πελατη σε σημειο θανατου κλπ....κακοπιστα εντελως θα σκεφτω...και θα πω ετσι στα γεματα και χωρις περιστροφες ....θελετε να ενοχοποιησετε μελλοντικα το σαιτ ?....ετσι στο χυμα και free για να το βλεπουν ολοι... ο νοων νοειτω...γιατι διακρινω μια φαγουρα γενικοτερη.....ας ειναι απλα η ιδεα μου...-

Οκ. Καταλαβαίνω τι εννοείς. Ίσως είναι καλύτερα να διαγραφεί το thread σε κάθε περίπτωση.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Θέλει λέει να της προκαλέσω ασφυξία για μερικά δευτερόλεπτα, διότι έτσι την βρίσκει. Έμεινα μαλάκας.

Μείνε μαλάκας αλλά όχι για πολύ.
Βάλε και συ τους όρους σου.
Πες της:
- Ασφυξία? Σημαίνει απόφραξη των αναπνευστικών οδών. Να το κάνουμε αλλά όχι με τα χέρια. Θα βάλω το πουλί μου στο φαρύγγι σου και θα στο φράξω. Συμφωνείς?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ολες οι ανωμαλες στα τσατ ειναι τυπε :S

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291

δεν υπάρχει τίποτα κουφό σε αυτό. στις περισσότερες γυναίκες αρέσει (μόνο όταν είναι καβλωμένες), είναι απόλυτα φυσιολογικό και κάποιος στην 1η σελίδα πόσταρε και την επιστημονική εξήγηση

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Και βέβαια όχι, για πνίξιμο είμαστε; Εδώ η κοπέλα προσφέρει μέχρι και χρήμα για να ικανοποιήσεις τα γούστα της.

ποια ειναι αυτη ρε μαγκα δωσε το τηλ της

970252_532824316781305_1791202569_n.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom